ya küçükken kırıldıkça yenisi alırdım walla güzel bişeydi ama her atıştan sonra üstteki kısmı çekmek zor oluyordu bugün arkaşla muhabbet geçti aramızda ( bu arada o alman ya da yaşıo) bizim orda onların makinalısı bile war dedi bende hadi leyn dedim ama var dedi tr de bulmak mümkünmüdür merak ettim düşünsenize m60 ın boncuk attıgını
var otomatik tüfek yada tabancalar kardeşim almıştı ama onlarda şarjör yok bi bölüm var boşaltıosun boncukları içine ama arada boncuk sıkışıo
m60 bulmak zordur yav.Bende MP5 vardı.Ne gidi günlerdiBozuldukça açar tamir ederdim.En az 15 kere açmışımdır.En sonunda boncuğu fırlatacak gücü kalmamıştı.
quote:
Orijinalden alıntı: BreakBeaT
var otomatik tüfek yada tabancalar kardeşim almıştı ama onlarda şarjör yok bi bölüm var boşaltıosun boncukları içine ama arada boncuk sıkışıo
m60 bulmak zordur yav.Bende MP5 vardı.Ne gidi günlerdiBozuldukça açar tamir ederdim.En az 15 kere açmışımdır.En sonunda boncuğu fırlatacak gücü kalmamıştı.
Pilli çalışanını görmüştüm ben.Elle çekerek kurduğun düzeneği pil gücüyle otomatik kuruodu tabanca daha snra onu tüfeklerede uygulamış olabilirler tabi.
hocam o paintball silahı kötü olmazmı milelte gelirse
çok ucuzmuş yaw
Alıntıları Göster
bende tabanca ve pompalı tüfeği vardı.biz bundan 10 sene önce falan 4 er likten 2 takım kurup kapışırdık. basket sahası var burada tribün kısmının olduğu yerlerde iki takım başlıyordu işte.direk karşılıklı sıkıyordu herkes birbirine. el bombası şeklindede cephanelikleri vardı.biz yedek dolu jarjor taşıyorduk.
acayip zevkli olurdu benim kafama mermi isabet ederdi o actionda çok az hisseder hiç birşey olmamış gibi devam ederdim tabancam uzun mevzilerde sağ tarafa doğru yamultuyordu boncuğu o yüzden adamın üzerine değil soluna atardım
daha sonrada pompalıyı yedirirdim zaten 5-6 kere atınca tüfekle herkes yere düşüp kıvranıyordu
Bende kucukken MP5 Susturuculu şeklindeki vardı şorjoru fulluyordum ne kadar cekersem o kadar birden atiyordu 21 tane filan mermi binanının tepesini atabiliyordu
manyakmısın sen bozlur öle 4 tane öle uzi gitti benimde xD
quote:
Orjinalden alıntı: hipermurat
ya küçükken kırıldıkça yenisi alırdım walla güzel bişeydi ama her atıştan sonra üstteki kısmı çekmek zor oluyordu bugün arkaşla muhabbet geçti aramızda ( bu arada o alman ya da yaşıo) bizim orda onların makinalısı bile war dedi bende hadi leyn dedim ama var dedi tr de bulmak mümkünmüdür merak ettim düşünsenize m60 ın boncuk attıgını
"Alman Ya da Yaşıo"
quote:
Orijinalden alıntı: *Antipatik*
quote:
Orjinalden alıntı: hipermurat
bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler . 1 ytllik boncuklu silahla bile mahalledeki çocukların kollarını bacaklarını morarttığımı hatırlardım,bunlardan olsa heralde hastanelik olurlardı
quote:
Orijinalden alıntı: hipermurat
süper olurdu
Alıntıları Göster
m83 silah güzelmiş baya 1000 tane plastik mermide 6 ytl uygun gibi
quote:
Orijinalden alıntı: hipermurat
Alıntıları Göster
var bn pompalı tipinede şahit olmuştum... ama hiç biri saalam olmuo bozuluodu... bi ara içlerini açıp açıp tamir edioduk hehe...
quote:
Orijinalden alıntı: spinalsurgeon
var bn pompalı tipinede şahit olmuştum... ama hiç biri saalam olmuo bozuluodu... bi ara içlerini açıp açıp tamir edioduk hehe...
bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler . 1 ytllik boncuklu silahla bile mahalledeki çocukların kollarını bacaklarını morarttığımı hatırlardım,bunlardan olsa heralde hastanelik olurlardı
ahh be bu yeni nesil çok şanslı nerde bizim zamanımızda baksana şunlara ne güzel insanın gene alası geliyor :)