Şimdi Ara

Bomboş bir hayat yaşıyorum ve böyle devam etmekten korkuyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tahmin edeceğiniz gibi, dolu bir hayat yaşadığıma inanmıyorum, hatta bazen tamamen boş bir hayat yaşıyormuşum gibime geliyor. Sıradan bir insanın yaptıklarını yapmıyor değilim. Yani film seyrediyor, arada nadiren de olsa dizi seyrediyor, bol bol müzik dinliyor ve kendi ilgi alanlarıma yönelik kitaplar okuyorum. Küçükken kitap okuma alışkanlığım dahi daha iyidi, artık eskisi gibi sürekli kitap bitiremiyorum, içimden gelmiyor. Aslında sorun da tam olarak burada. İçimden hiçbir şey gelmiyor. Ne yapacağımı da kestiremiyorum. Mezuniyet için 1 bitirme tezi, 21 ders (Toplamda 22 ders gibi düşünebilirsiniz) ve 60 günlük staj kaldı ama okul bu gidişle önümüzdeki 1.5 senede bitmeyecek gibi. Yani toplamda 7 seneden fazla tutabilir, ki yapacak bir şey de yok galiba. 7.5 senede bitsin, hatta haydi 8 senede bitsin ama daha fazlasına izin veremem. O ukala insan müsvettesini haklı çıkaramam. (Bana en erken 9 senede bitirirsin diyen biri vardı da) Neyse, bu okul ölmezsem veya çok büyük bir aksilik çıkmazsa her halükarda bitecek. Hayatımdan kısmen memnun olduğum tek taraf maddi yönüm. Ayrıca ilgi alanlarımla ilgili her şeyi takip ediyor, izliyor ve okuyorum. İşte böyle.

Not: Bana tavsiye verecek kişilerin hiç yoktan dolu hayat yaşayan kişiler olmasını yeğlerim (Burada çok takıldığı halde bu mümkünse tabii, alınmak yok) ama güzel fikirleri olan herkes tavsiye verebilir tabii.

Not 2: Üniversite: YTÜ - EHM. (Soran olursa diye yazdım)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende böyleyim hapı var mı bunun ?

• Benim için birini öldürmeni istiyorum

• Dostum sen bu cüsseyle 9 yılda okul bitireceksin diyen adamı döve bilirdin.Şaka bir yana senin içinde yaşam enerjin kalmamış bak diğer insanlar gibi demişsin her insan özeldir sende özelsin başka kişilerin özentisi olma yaşam enerjini geri kazan sevgilin yoksa sevgili edin yani çılgınca şeyler yap ne bilim kar tatili yap paintball a git

• Müslümanlığı araştır (Biraz kararsızdın sanırım belki olursun diye söyledim) ya da ya Allah varsa diye düşün eğer Allah varsa benim halim ne olacak diye düşün hadi Allah yok Diyorsun diyelim o zaman öldükten sonra ne olacak diye düşün eğer böyleyse iyi insan ile kötü insan sonuçta sadece toprağa mı karışacak diye düşün vs

Düşün kardeş

Not: Müslümanım

• Hayat islamiyet olmadan boş o yuzden sorun yok
  • spora yönelmeyi dene kayseride bulundugumdan sıklıkla kayak sporu ile ilgileniyorum cok iyi geliyor ayrica okculuk da yapıyorum arada.mesela tek başına bir ormana atıl birçok deneyim kazanırsın kamp yap orda.avlanmaya çalış bu gibi şeyler beni rahatlatıyor gerçekten.arada arkadaşlarla yapıyoruz.kısacası kendine göre hobi bul cidden iyi gelecektir.

ister bir dövüş sanatına yönel,ister kayağa ister basketbol futbol tenis gibi sporlara ister avcılığa balıkçılığa dünya geniş yapacak çok şey var :) hayattan keyif almaya bak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endülüslü İBN-İ ARABİ

Dostum sen bu cüsseyle 9 yılda okul bitireceksin diyen adamı döve bilirdin.Şaka bir yana senin içinde yaşam enerjin kalmamış bak diğer insanlar gibi demişsin her insan özeldir sende özelsin başka kişilerin özentisi olma yaşam enerjini geri kazan sevgilin yoksa sevgili edin yani çılgınca şeyler yap ne bilim kar tatili yap paintball a git

Aslında bana laf söyleyenler sadece bir sohbet kanalından ya da bir siteden söyleyebiliyorlar. (Okulla alakalı sohbet kanalı ya da okulla alakalı bir site)

Bu arada, tavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar. En iyi çözüm çeşitli spor dalları gibi duruyor. Umarım kendime gelir ve uygulayabilirim.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unreachable Dreams -- 19 Şubat 2015; 22:34:14 >

• Her gün benzer konular açıyorsun. uyuyunca kendini resetliyorsun sanırım. artık psikolog a yada psikiyatr a git. Sen de kurtul biz de kurtulalım.
  • Vucut gelistirme yapıyorum. Kendinde cok buyuk degisiklikler gorebilirsin.
    Motorum var gezmek çok başka bir dünyadır.
    Kìzlar var. Bi hayli zaman harcanır.
    Aslında hayat sokaklarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Truman Show

Her gün benzer konular açıyorsun. uyuyunca kendini resetliyorsun sanırım. artık psikolog a yada psikiyatr a git. Sen de kurtul biz de kurtulalım.

Tamam hocam, bundan sonra bu tarz konular yok. (Yapabilirsem tabii, ben yine de kendime söz vereyim)

Psikolog olayına gelince, sürekli gitmem lazım ama bir türlü ayarlayamıyoruz maalesef. Orası da bir tek beni enterese etsin artık.

İyi geceler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.