Şimdi Ara

Bombeli Camlı Saatlerin Cam Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abilerim kardeşlerim merhaba.Çok ince bir bileğe sahibim.Bu nedenle bileğime göre saat bulmakta çok zorluk çekiyorum.Aradığım saatin kasa çapı kısa ve mekanizması otomatik olsun istiyorum.Kriterler zorlaşınca da saat bulunamıyor.En sonunda bi saat buldum derken o da bombeli camlı çıktı.Merak ettiğim husus şu;acaba bu saate hiçbir zarar vermeden bombeli cam çıkartılıp yerine düz cam konulabilir mi?Bu işlem saate hasar verir mi?Orijinalliğini bozar mı?Ve maliyeti ne olur?
    Saat bu:
    http://onlineshop.aslansaat.com.tr/U1327,50,orient-sel05002b0-automatic-erkek-kol-saati-orientstar-collection-orient-star.htm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özellikle sıfır alacağın bir saatte böylesine zahmetli bir değişime girmeni hiç önermem.
    Ayrıca bir saatin orjinal camını değiştirmek çok zor bir işlemdir.
    Her saat ustası yapamaz, yapsa da düzen tutmaz, devamlı toz ve nem alabilir içine.
    Bombeli cam olması neden senin için bu kadar sorun anlamadım ama bombeli olması her zaman için avantajdır.
    Işığın göze yansımasını önler ve görüş temizliğini arttırır.
    Bence saatin modeli hoşuna gittiyse böyle şeylere takılma.
  • Th3Dreamer kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ederim üstadım.Saatin modeli hoşuma gitti baya fakat bombeli camı hiç sevmiyorum.Saatteki zarifliyi alıyor bence biraz kabalık veriyor saate.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mike Tyson

Cevabınız için çok teşekkür ederim üstadım.Saatin modeli hoşuma gitti baya fakat bombeli camı hiç sevmiyorum.Saatteki zarifliyi alıyor bence biraz kabalık veriyor saate.

Yeni takılacak cam fabrika çıkışlı olmadığı için içine sürekli toz,su,nem gitmeye başlar. Verdiğiniz para boşa gider, garantiden de çıkarmış olursunuz saati.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

Orijinalden alıntı: Mike Tyson

Yeni takılacak cam fabrika çıkışlı olmadığı için içine sürekli toz,su,nem gitmeye başlar. Verdiğiniz para boşa gider, garantiden de çıkarmış olursunuz saati.

Cevabiniz icin sagolun hocam.
  • Kolay gelsin benim de pierre cardin monaco saatim vardi belki bilen vardir diye soyluyorum cami kirildi acaba degistirmek ne kadar tutar yada saat&saat gibi yerlerde tamire gondersem garantide tamir edilmis gibi olurmu yardimci olursaniz cok sevinirim kolay gelsin iyi gunler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.