Şimdi Ara

BOMBA PROGRAMDAN GÖRÜNTÜLER/Flash Tv(Desti İzdivaç) / Mutlaka Bakın :)) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
5.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ayrıca bu kanalda acı umut denilen programda ana avrat bacı kardeş ecdat vs. hepsine küfür ediliyo rtük hiçbir uyarıda bulunmazken KURTLAR VADISI PUSU'ya uyarı vermesi Türkiye'deki Televizyonculuk kalitesini ortaya koyuyor.
  • yalnız tam bir komedi program,hayır flashta yılların kanalı nerde zeka özürlü sunucu var gelip bulup koyuyo...bakınız:yukarıda resimdeki sunucu:

geçen,evlenmek isteyen konuğu aldı koltuğa,neyse konuştular,sözleşitler adamı uğurlarken...hoşgeldiniz demesinmi...

bi başka sorusu sunucu kızımızın:neden geldiniz buraya?
    konuk:evlenmek için
    sunucu:anlıyorum

diğer bi komedi:

evlenmek için gelen kadına kendini anlat der..
    o anda telefonla bi erkek bağlanır,resimdeki kadın çok hoşuma gitti der(kadın canlı yayında yahu)
    sunucu:ayrı bi sazandır,falanca hanımı aramanızdaki amacı anlatırmısınız bize ve konuklarımıza der...
    telefondaki erkek:orası evlilik programı değilmiydi yanlışmı aradım ben hanımefendi

uzayıp gidiyo..gündüz kuşağında acayip eğlence dönüyoo
  • quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

yalnız tam bir komedi program,hayır flashta yılların kanalı nerde zeka özürlü sunucu var gelip bulup koyuyo...bakınız:yukarıda resimdeki sunucu:

geçen,evlenmek isteyen konuğu aldı koltuğa,neyse konuştular,sözleşitler adamı uğurlarken...hoşgeldiniz demesinmi...

bi başka sorusu sunucu kızımızın:neden geldiniz buraya?
    konuk:evlenmek için
    sunucu:anlıyorum

diğer bi komedi:

evlenmek için gelen kadına kendini anlat der..
    o anda telefonla bi erkek bağlanır,resimdeki kadın çok hoşuma gitti der(kadın canlı yayında yahu)
    sunucu:ayrı bi sazandır,falanca hanımı aramanızdaki amacı anlatırmısınız bize ve konuklarımıza der...
    telefondaki erkek:orası evlilik programı değilmiydi yanlışmı aradım ben hanımefendi

uzayıp gidiyo..gündüz kuşağında acayip eğlence dönüyoo

çok iyi özetlemişsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mushmula

size aptalca gelebilir ama ben o sunucuya hasta oldum

çok tatlı ya

aptal esmer diyebilirz nasıl aptal sarışınlar var
  • quote:

çok tatlı ya

Göz doktoruna git
  • quote:

çok tatlı ya

sunucu iğrenç bence , aynı donanımhaber sunucuları gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 22 Mart 2008; 23:53:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hayalét

quote:

çok tatlı ya

Göz doktoruna git

ya kız tatlı , fındık kurdu gibi ama aptal işte
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Hayalét

quote:

çok tatlı ya

Göz doktoruna git

ya kız tatlı , fındık kurdu gibi ama aptal işte

• bu program taaaa ilk çıktıgı sıralarda konu açtıydım hiç cevap yazan bile olmadı
  • Karı Oynuyor Bende Onu Oynatacam Bir Elime GeçirsemHele Stardaki Esramıdır Nedir
  • Konuklar hiç değişmiyor. "Cüriyiz biz cüri" diyolar. Herkese yorum yapıyolar. Kimisine bu oldu diyo, kimisine bu olmadı diyolar. Nerden biliyorsun ki oldu mu olmadı mı? sen mi evlencen kız mı evlencek. Bunlara para veriyorlar birde. Oturanlara 5 ytl veriyorlarmış. Konuşanlara aktif olanlara 10-15 ytl veriyolarmış diye duydum. Birde bunların servisleri varmış. hergün evlerinin önünden alıp evlerinin önüne bırakıyorlarmış. Hatta mafyaları varmış bunların. Yani mesela ben o kanal ile anlaştım, işte günde 250 ytl ye 30 seyirci getiriyorum mesela. Seyircilerede para veriyorum. Böyle bir durum var çoğu kanalda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AzadArda

Karı Oynuyor Bende Onu Oynatacam Bir Elime GeçirsemHele Stardaki Esramıdır Nedir

Esra Erol ile İzdivaç o oda flashtv den oraya transfer oldu...
  • Reyhan hanım ve İrfan bey'e ne oldu programın sonunda ?
    Bu izleyiciler oynarken altlarında falan ezilmediler değil mi ?
  • sunucu güzel ya.resimde kötü çıkmış biraz.mini etekli çok güzel duruyo ekranda..bi ara denk geldi TV de..deli gibi herkes oynuyoduyaşlı teyzeler amcalar yorum yapıyo falan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

sunucu güzel ya.resimde kötü çıkmış biraz.mini etekli çok güzel duruyo ekranda..bi ara denk geldi TV de..deli gibi herkes oynuyoduyaşlı teyzeler amcalar yorum yapıyo falan..

star daki sunucuyla karıştırdın heralde.. esra güzelde bu yaramaz..
  • quote:

çok tatlı ya

Yahu Bildiğin Kaşar işte

hemide erimiyen cinsinden
  • bazı çıkan hacı sakallı dedeler başlıyolar istedigi kadın dininde imanında olacak namaz kılacak başörtüsü takacak çok yanlış bi yaklaşım insanların kişilikleri kıldıgı namazla niyazla olmaz
  • Flash ın vazgeçilmez reyting patlaması yapan programları Desti İzdivaç , Acı Umut
  • simdi bu program STAR TV de
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.