Meraba arkdaşlar ben meslek lisesi makine bölümü 3 sınıf öğrencisiyim ama makine böüne bir türlü ısnınamadım bölümüm aklıma gelince karnıma ağrılar giriyo ya valla iki senedir böyle yaşamaktan bıktım ya deliricem nerdeyse ben liseyi biran önce bitirip başka bir bölüme geçmek istiyorum diyelimki sınavlarda başka bölüm kazandım ona geçebilimiyim bi sorun çıkarmı ya yardımlarnızı bekliyorum bu arda itfaae polis gibi bölümleri istiyorum.
üniversitede istediğin her yeri seçebilirsin elektrik, bilgisayr, mühendislikler,isletme,iktisat.. sınıf öğrt. mat-türkçe vb öğretmenlikler vs vs itfaiye,polis gibi meslekleri de seçebilirsin
sınıf öğretmenli itfaye ve polislik için çok fazla matematik bilgisi gerekiyomu?
itfaiye için çok fazla gerekmez de, polislik için önce ygs ye giriyosun baraj 280 di galiba burda tahminimce 20-25 net lazım olur parajı geçersen bir tane sınava daha giriyosun bu sınavlada da 36 matematik sorusu var yine 20-25 yapman lazım diye düşünüyorum sınıf öğretmenliği içinde lys de en az 30-35 net matematik lazım