Şimdi Ara

'Bolumsonucanavari.com' Yayında (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
0
Favori
21.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde biraz katkım olsun diye birkaç inceleme yazacağım. Çorbada tuzumuda bulunsun.

Orjinalden alıntı: Haydoot

İlk önce DH videolardaki reklam rezaletini bi çözsün, üye kullanıcılar için 1 kere reklamı izleyince gün içinde bir daha reklamın çıkmaması gibi bir ayarlama yapılabilir, 10 saniyelik video için 30 saniye Lenovo reklamını izlerken sinir olmamak elde değil.

Bu işler reklamlarla dönüyor ama Lenovo dan Intel den çocuktan soğuttunuz, reklam ters işliyor, Lenovo olsam DH e bidaha reklam vermem, Lenova alacağım varsa almayacağım öyle sinir oldum markaya aylardır tüm DH videolarında. 3-5 video izleyince direk küfürbaz oluyor insan, heleki bin tane reklamsız (videolarda) oyun sitesi varken kimse çekmez o iğrenç reklamlarınızı.

don't you cry mom is gonna see you...
    cidden ya ne kadar sinir bozucu hele 50 60 kere izlemişsen bide inssnın bebeği doğrayası geliyo

• quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

İçerik olarak yayına başlama tarihinden itibaren çıkan oyunlar olacak sitede ama geçmişte büyük yankı uyandırmış oyunlar da eklenebilir.

evet en azından biraz yankı uyandırmış efsane oyunlar eklenebilir
    Teşekkürler

call of duty'nin yeni videosuna TR altyazi yapilacak mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 25 Mayıs 2009; 11:21:58 >

Ayrıca belki ilerde belirli bir grup oluşturularak bu site üzerinden çeşitli oyunlara Türkçe dil desteği sağlanması harika olur ..
  • bu gün bir inceleme video su görüm sitede gitar hero metalika nın incelemesi arkadaşım oyunun kapağı ne öle yan tarafa ps3 yazıp lvl dergisinin ön kapağını küçültüm koymuşsunuz zaten site özentiden geçilmiyo biraz kendi işinizi yapın ona buna özenipte site yapılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamitarukannochi -- 26 Mayıs 2009; 21:50:52 >

Orjinalden alıntı: By_e

Daha önce burda konusu geçen oyun videolarındaki reklam sorunu çözülmüştür. Artık reklamsız olarak videoları(trailer, gameplay, alt yazılı) izleyebilirsiniz.

hash little baby dont you cry özlicez bu reklamı sırada ne var?

Orjinalden alıntı: yamitarukannochi

bu gün bir inceleme video su görüm sitede gitar hero metalika nın incelemesi arkadaşım oyunun kapağı ne öle yan tarafa ps3 yazıp lvl dergisinin ön kapağını küçültüm koymuşsunuz zaten site özentiden geçilmiyo biraz kendi işinizi yapın ona buna özenipte site yapılmaz

O Level dergisi kapağı değil, oyunun resmi kutusu. Keşke biraz araştırıp yazsaydınız. Umarım bundan sonra her oyun kutusunu dergi kapağı sanmazsınız.

Orjinalden alıntı: yamitarukannochi

bu gün bir inceleme video su görüm sitede gitar hero metalika nın incelemesi arkadaşım oyunun kapağı ne öle yan tarafa ps3 yazıp lvl dergisinin ön kapağını küçültüm koymuşsunuz zaten site özentiden geçilmiyo biraz kendi işinizi yapın ona buna özenipte site yapılmaz

Hiç hoş bir yorum değil.
  • Hayırlı olsun
  • bu site hiç hoşuma gitmedi.çok janjanlı olmuş..daha sade olsaydı daha iyi olurdu..bu konuda trgamer ve merlininkazani çok iyi siteler..siteye girim dedim gözlerim kamaştı..her taraftan flash animasyonları fışkırıyor..sonuçta bu kendi görüşüm...mesela dh gibi sade olsaydı keşke..

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • Site iyi güzel ama sitede yayımlanan her haberi gelip foruma yazmasınız daha dogrusu o konu varsa ona ragmen açılması çok ama çok yanlıs.

Bu durumda verilen cevapta "sıcak haber" yada "ana konuda" arada kaynamasın diye oyle yapıyoruz.Peki soruyorum

Daha onceden bir oyunla ilgili daha once acılmıs bir konu varsa o oyunla ilgili yayımlanan bir haberle ilgili ayrı acılan baslık kapatılıyordu.Peki o zaman sıcak haber olmuyor muydu yada ana konuda kaynamıyor muydu ?

Bu sekilde yola devam ederseniz kusura bakmayın ama ilgi yerine tepki alırsınız zaten alıyorsunuzda.Bircok kisinin actıgı konu baslıkları resmen hiçe sayılıyor.

Hiç olmadı biz üyelere söyleyin konu açmayalım.Böyle devam edecekse biz üyelerin herhangi bir paylasım yapmasının hicbir nedeni yok.

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Site iyi güzel ama sitede yayımlanan her haberi gelip foruma yazmasınız daha dogrusu o konu varsa ona ragmen açılması çok ama çok yanlıs.

Bu durumda verilen cevapta "sıcak haber" yada "ana konuda" arada kaynamasın diye oyle yapıyoruz.Peki soruyorum

Daha onceden bir oyunla ilgili daha once acılmıs bir konu varsa o oyunla ilgili yayımlanan bir haberle ilgili ayrı acılan baslık kapatılıyordu.Peki o zaman sıcak haber olmuyor muydu yada ana konuda kaynamıyor muydu ?

Bu sekilde yola devam ederseniz kusura bakmayın ama ilgi yerine tepki alırsınız zaten alıyorsunuzda.Bircok kisinin actıgı konu baslıkları resmen hiçe sayılıyor.

Hiç olmadı biz üyelere söyleyin konu açmayalım.Böyle devam edecekse biz üyelerin herhangi bir paylasım yapmasının hicbir nedeni yok.

sonuçta ortada kazanç kapısı var..sence parayımı yoksa forumdaki üyelerimi düşünecekler..biz burda sadece onların bu kadar para kazanmasını sağlayan kişileriz..bizim üzerimizden para kazanıyorlar..şimdi bazıları diyecekki buna rağmen neden yıllarca takılıyorsun..sadece vakit geçirmek için..tabiki bunun başından beri farkındayım..işte buna rağmen üyelere yeterince değer verilmediğini düşünüyorum..sonuçta siteler üye sayısı ve aktif kullanma miktarına oranla daha çok reklam geliri elde ediyorlar..eğer aranızda site açıp parayı götürmek isteyen varsa kafadan ilk 3 sene dişlerini sıkıp yeterli potansiyeli sağlamaları lazım..zamanında dh nin bi anda bu kadar üye sayısına ulaşmasının nedeni çok ünlü bir sitenin devre dışı olup herkesin buraya kaymasıdır..sonuçta zor iş ama kazancı iyidir..

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse

• RSS destekli olmasını diliyorum.

Orjinalden alıntı: tvardar

RSS destekli olmasını diliyorum.

2009 yılında yeni yapılmış daha çok haber içerikli bir sitede RSS bulunmaması o site ne kadar iyi de olsa doğrudan çöpe atılabilir demek benim için, site fena değil ama RSS olmadığından pek işe yaramaz.
    Hoş Donanimhaber'in RSS'i de pek bir şeye benzemiyor sadece başlıkları görebiliyoruz, yıllardır teknoloji ve donanım haberi yapan bir sitenin bile RSS'i böyle iken, yan sitede RSS olması da garip olurdu zaten...

Yorumlara tek tek cevap vermeye çalışayım.

Sage Dj@vul ,bonser24, Pir

Haberlerin foruma yansıması DonanımHaber'in 2003 yılından beri 6 yıldır yaptığı bir uygulama.
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_189/p_61/tmode_1/smode_1/tt.htm
    Bunu açtığımız BSC'de yapamıyorsak çok komik olur.
    Daha önceden her oyunun tek bir konuda konuşulma isteği bir süre uygulanmış ama benim tarafımdan bir senedir kaldırılmış bir uygulamadır.
    Bu sayede tekrar ediyorum bir sürü crysis konusu açılmış ve bunların hepsi yeni oyuna özel forumlara taşınmıştır.

Amacımız forumdaki oyuna özel konu açan kişileri saf dışı bırakmak değil. Hatta onların konularını bizim oyun künyesi sayfamızdaki yorumlarla eşleştirecek ve konularına bir şekilde otomatik BSC içeriğini entegre edeceğiz. Buda kötü niyetli değil sadece içerik sağlanan konunun daha da canlanmasını sağlamaktır.

Yinede haberlerin birebir eskisi gibi diğer konularla bir arada görülmesini sağlayan teknoloji yerine başka bir yöntem deniyeceğiz. Bu yöntemi deneme olduğunu ifade edeyim sonrasında kaldırabilir.

Bu arada bu konuda benle daha fazla görüşmek isteyenler bana pm atarak ulaşabilirler. Zira bende görüşmek isterim amacımız kimseyi üzmek yada forumun düzenini bozmak değil.

Saygılarımla ;
    Gün Oksay
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu

• Nihayet istediğim gibi bir oyun sitesi.
    Hayırlı olsun. Umarım yayın hayatı sonsuz olur.

Orjinalden alıntı: [D]HanD

Hayırlı olsun
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.