Şimdi Ara

Bölüm Sonu Canavarı Editör Alımı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
8
Favori
20.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Bazı kriterler uyuyorda, diğerleri yok.

3d program vs hiçbiri yok.
    İngilizce az var.
    24 saat oyun oynama dersen var. Oyun dünyasınada objektif bakabilirim. Tüm konsollarda mevcut.

Türkçem de iyidir.

"Da" ayri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MerTurkizM

http://forum.donanimhaber.com/m_81157133/f_//tm.htm#85499195
    http://www.youtube.com/channel/UCjbZVaoJnZ5qOJuhBFQxN_A

Valla şu arkadaşı Let's Play videoları için kesinlikle değerlendirmeye alın total war serilerini genelde oynuyor ama elbet oynadığı başka oyunlar vardır.Sesi bu iş için biçilmiş kaftan.O kadar videosunda tek bir küfür duymadım.Kendisine yapılan en saçma,gereksiz eleştirelere bile uslubunu bozmadan cevap verebiliyor.Zaten videolarını izleyin ne demek istediğimi anlarsınız.Ha İstanbulda'mı ikamet ediyor başka bir yerde mi bilemem.

AYNEN SESİ GÜZELMİŞ

• Türkiye'de bu kriterlere sahip olan insan yaşıyor mu?
  • Güzel fırsatmış. Birkaç yıldır sadece FM oynuyorum; eskisi gibi oyunlarla içli dışlı olsam başvururdum.
  • Kozyatağında oturuyorum bende başvurdum ama sanmıyorum bana çıksın.
  • İnsanlar ciddi birşey yapmaya çalışıyor, ne trollemişsiniz be birader
  • İstanbul hariç... 3D program kullanmadım ama video montaj, fotoğraf montaj ileri düzey.İngilizce öğrt. okuyorum zaten ileri düzey.7/24 oyun oynarım.Ama İstanbulda değiliz işte.
  • Istanbul da olmak şartmı ya... deli gibi yapardım aslında...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut söyler

dost kayaoğlu diye biri var.youtubda kanalı var.inceleme videoları yapıyor ve oyun serileri çekiyor.oldukça eğlenceli videolar.montaj falan biliyor ve ingilizce,japonca ve arapça konuşabiliyor.türkçesi de iyidir.oyunlarla ilgili de iyi bir geçmişi var(en sevdiğim 10 oyun videosunu izleyin.) oyunlar konusundada objektif assasins creedden dolayı ubisoftan nefret eder.fakat far cry 3 ü çok beğendi.

Angry Joe çakması. Kendine has bir özelliği yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başarılar...
  • Ana dil seviyesinde Ispanyolca,Almanca ve Ingilizce biliyorum.Yas oldu 30 ama bu siteden de anlasilacagi gibi oyunlar ile cok icli disliyim.Yurtdisinda ki bi cok siteyide yakindan takip ederim.Serbest Editor icin aday olmak isterdim lakin yaptigim is cok stressli ve cok zamanimi aliyor ama gel gor ki en sevdigim hobbyim oylan oyunlar ile ilgili bi is yapmak hep isterdim.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 2,000 Tl alıyorum.Şuan ki işimden çok memnun değilim , ZARA'da iki müalakat geçirdim.İkisi de olumlu geçti.İmza için bekliyorum aslında şuan...

Başvursam mı , acaba ?
  • Editör beni tarif ediyor.

Edit:
    birinin yüzünden uyarı aldım ve uyarınız onay "n"eklemektedir, şeklinde mesaj gelmiş, yanlış yazmadım başında "n" var, benimle çeşitli yollarla muhatap olurken Türkçeyi muazzam kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mete19 -- 7 Mart 2014; 21:44:37 >
  • Güzel iş imkanı ama kriterler kesinlikle uymuyor + şehirde sıkıntı
  • Başvuru şartlarından ilk üçü konusunda biraz sıkıntı var ama diğerlerinde bir sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: mete19

Editör beni tarif ediyor.

Edit:
    birinin yüzünden uyarı aldım ve, gelen mesajda uyarınız onay "n"eklemektedir, şeklinde mesaj gelmiş, yanlış yazmadım başında "n" var, benimle çeşitli yollarla muhatap olurken Türkçeyi muazzam kullanın.

Hocam yanlış anlamayın, ancak "ve" kullanımından sonra virgül(,) gelmeyeceğini bilmeyip, millete ahkam kesmeyin lütfen.
  • Uyarın için teşekkürler kardeşim, fakat ben noktalama işaretleri üzerine herhangi bir şey söylemedim sadece Türkçe yazmaktan bahsettim. yazıyı düzenlerken 've' kelimesini sonradan eklediğim için öyle bir hata oldu, en azından tutup ta sözcüğün başına yanlış harf getirip içine etmedim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urahara Kisuke.

Bence de Dost Kayaoğlu kesinlikle sizin için iyi bir editor olacaktır. Ben şahsen youtube kanalını takip ediyorum ve zevkli incelemeler yapabiliyor.

Seviyeli yayın konusunda sıkıntı çıkabilir. Genelde sıkıntı yok ama en komik olduğu anlarda bayağı bir seviye farkı oluyor. Onu izlemeyi çok seviyorum, burada da görmek isterim ama durum böyle, ayrıca Angry Joe çakması olduğu fikrine kesinlikle katılmıyorum. Sürekli agresif değil, sakin olduğu da milyon tane an var. Adamın bazı hareketlerini arada istemeden de olsa yapıyorum. Bence bu bile kendine has olduğunun göstergesidir. Bir de hiçbir incelemesinde seviyesiz bir durum yok. Onun hakkını veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemecem21 -- 7 Mart 2014; 22:03:59 >
  • Serbest çalışma konusunda başvuru yapmak isterdim ama İngilizce ve yaş konusunda belli sıkıntılar var. Ama gelecekte böyle bir fırsat elime geçerse bunu kaçırmayı düşünmüyorum.

• kontrollukopya.com da biraz pişim bakarız. :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.