Şimdi Ara

Bölüm Denemesi (verim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler. Uzun olacak ama baz8 komularda yardima ihtiyacim var.Ben fem ygs denge mat b.d çözuyorum.
    29 çiktiği da oldu, 23 çiktiği da oldu. Denemenin ortalarindayim. Normalde bölum denemesinden verim almak için bilgi eksikligini ya da bilmediğimiz konulari belirlemeye çalisiriz. Ama benim farkli bir sorunum var. Bu denemede yapamadiğim sorular şu şekilde...
    Birde şunu söyliyim, matematikte çözme zamanımi en aza indirmek için sürekli rekabet ederim.

Yanlişlarin %40'ı
    İçinde bol harfin bulunduğu 2,3 uzun denklem üst üste koyar, x+y=10 ise a.b kactir gibi ya da zor bir denklem verir ve xx'in alabileceği değerlerden biri nedir der. Bu sorular cok vakit kaybettirdiginden sinirlendirir ve yanliş yapmama yol açar.

%40'ı
    Uzun problemler. Bazen yolunu bulurum ama bir türlü cikmak bilmez ve nefret ettirip ya yanliş çikartir ya da boş olur. Bazen şıklardan giderim. Problemlerle uğraşirken sanki zamanim çok hizli akiyormuş gibi bir psikoloji içinde oluyorum bide.

%20'si Olasilik sorulari ve tekrar etmediğim kısimlardan oluşur. Bazen de sırf küp acilimi unuttuğum için çikar. Ayrica her denemede dikkat eksikliğinden 1-2 yanliş çikar. Yani sadece bu kisim için bahanem olur.

Her deneme netlerimin daha da artmasini isterken hep ayni tür yanlişlarin çikmasi kötü bir durum oluyor. Aramizda 30-35 yapanlar muhakkak var. Sadece nasil bir yol izlemem gerektiği hakkinda tavsiye istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pankreasına Talibim -- 8 Ocak 2016; 17:16:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapamadigini napiyosun?

• jeanbay3 J kullanıcısına yanıt
    Teknofemden izliyorum ama hep farkli bir yöntemle çozuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pankreasına Talibim -- 8 Ocak 2016; 19:10:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSteinway

Teknofemden izliyorum ama hep farkli bir yöntemle çozuluyor.

Evdemi calisiyosun

• jeanbay3 J kullanıcısına yanıt
    Evet

• quote:

Orijinalden alıntı: TheSteinway

Evet

Bende evdeyim bende ordan dinliyorum.Farkli cozmesi daha iyi.

• Eksik olduğun konuyu belirlemişsin soru bankalarından o konuda pratik yapmalısın bence varsa çözümlü örnekler incelemeni öneririm mantığını kavrarsan sıkıntı çekmezsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.