Şimdi Ara

Bolu ve Zonguldak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bolu veya Zonguldak hakkında bilgisi olan yazabilir mi? Kısa da olsa görüş alabilirsem iyi olur. Bir de bu ikisi arasında seçim yapmak zorunda kalsanız hangisini seçerdiniz?

• Zonguldaklıyım. Zonguldaktayım sor söyleyeyim

Özelden de sorabilirsin akşam 4-5 gibi daha iyi konuşabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 24 Kasım 2014; 15:05:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Zonguldaklıyım. Zonguldaktayım sor söyleyeyim

Özelden de sorabilirsin akşam 4-5 gibi daha iyi konuşabiliriz

Bu yazdığım iki il de aynı düzeyde iller. Mesela bir Kocaeli ya da Sakarya değiller ulaşım olanağı olarak. Bolu'da ev fiyatları oldukça uygun ve ev kalitesi iyi gibi. İnternetten biraz araştırdım da. Doğalgaz vs. var. Zonguldak'ta durum nedir? Atanma söz konusu olacağı için bir ömür geçecek yer mi yani kısaca?
  • Zonguldak emekli şehri diye geçer aslında. Sakin bir yerdir gece hayatı yoktur öyle. Ev fiyatları burda da uygun o kadar pahalı değiller. Dogal gaz da çoğu yere semte geldi

Doğasıyla sakinliğiyle ömür boyu geçecek yer gibi gözüyor ama eğlence söktörü pek öyle göstermiyor
  • Ey gidi be 6 sene kaldım Zonguldak ta.Şuan doğalgaz nerelerde var bilmiyorum ama ben ordayken kışın hava berbattı.Bu arada Zonguldak ikinci memleketim sayılır birçok Trabzon'lunun olduğu gibi.-TrabZonguldak-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BAE0C551 -- 25 Kasım 2014; 0:09:27 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bolu küçük bir şehir gün içinde gezecek fazla yer yok. Suriyeli doludur türk olanlarda çok Keko tipler var. Çok soğuk olur ama güzel şehirdir doğal güzellikleri anlatılmaz yaşanır diyebilirim her haftasonu Sakarya'dan bir sürü kişi doğal parklara gider. Ev fiyatları biraz yükseldi Son zamanlarda. Başka sorun varsa alabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zonguldaklıyım bende. öncelikle zonguldak ve bolunun neresine atanacaksın oda önemli. şimdi hangi ilde yaşıyorsun bunları anlatmamışsın. zonguldak ta yaşamak diğer illere göre biraz farklıdır. bolu daha nizami daha gelişmiş bi il zonguldaktan soğuk bi yer. zonguldak ta doğalgaz her yere yayılmaya başladı kışın canın sıkılır duman kokusunuda seviyosan sıkıntı yok:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara-Konya-Akseki-Manavgat yolu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hepinize teşekkür ederim. İstanbul'dayım şu an. Aslen Kastamonuluyum. Yani Batı Karadeniz illerinin çehrelerini az çok bilirim. Kömür kokusunu sevmem. İstanbul'da ne güzel 10 senedir falan kurtulduk o dertten. Sırf bu yüzden Bolu biraz daha önde hatta gözümde Valla direk il olarak yazdıkları için neresine atanacağım konusunda herhangi bir fikrim yok ama büyük ihtimalle merkezdir. Zonguldak'ın merkezi değil de Ereğli ilçesini çok övüyorlar. Merkezini bugüne kadar beğenen birisini duymadım. Yine de tabi bu beklentilere göre değişir. Yukarıda bir arkadaş eğlence demiş. Benim eğlence anlayışım gece hayatı falan değil. Yani gidene karışmam kendim de gitmem. Arada sırada arkadaşlarım gelir bir kafede oturur iki muhabbet ederiz o kafi. O da zaten her yerde bulunabilen bir imkan artık.

• Boluluyum .5 sene Zonguldak da okudum bu sene tekrar evime döndüm :) Başlığı görünce damladım hemen😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.