Şimdi Ara

Boks yapmak istiyorum. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
2
Favori
12.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • body gerek yok antremanlar yeterince güçlendiriyor zaten istanbulda ertan balaban ders veriyordu sanırım mma
  • quote:

Orijinalden alıntı: kievli

quote:

Orijinalden alıntı: ghlakjh123

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

quote:

2 Yildir MMA yapiyorum gozumde sisti, dudagimda kanadi, burnumda kanadi, morluklar cabasi. Zaten sokakta yiyeceginiz dayagin 10 katini antranmada yiyorsunuz.Ama sokakta Onurunuzu,Serefinizi,Karizmanizi koruyorsunuz

MMA yapan birisi 1 ayda kendini koruyabilecek seviyeye sahip oluyormuş. Eğer söyleyse seninle karşılaşmak istemem.

Bu arada tüm yorumları okuyorum fakat hepsine cevap veremiyorum kusura bakmayın. Ama hepsini aklıma yazdım.

1 ay hikaye kardes. En az 6 ay duzgun calismak lazim. Bu her spor icin lazim. MMA zor bir spor cunku teknigi cok genis. Boks,Gures, Muay Thai tekniklerini bira arada ogreniyoruz. Uzmanlasmasi cok vakit aliyor.

İstanbul taraflarında bir yer biliyor musun ? mma ile ilgili gitmeyi düşünüyorumda

Ben kievde calisiyorum kardesim. Istanbul hakkinda bir bilgim yok

istanbulda önerilen iki isim var. hatırladıgım ve yukarıda bır arkadasın soledıgı kadarıyla ertan balaban ve murat kazganın okulları. murat kazganın okulu bıldıgım kadarıyla umranıye tarafında. üni mma dıye bır yer daha var ama sımdı hocasını bılmıyorum ertan hoca olabılır netten arastırdıgım kadarıyla konusmayım sımdı ben.

yalnız uzun arastırmalarım ve okudugum gordugum duydugum yorumlar karsısında turkıyede adam akıllı mma egıtımı verılmedıgı yonunde herkes hem fıkır. yukarda bahsı gecen hocaların hala musabık sporcu cıkaramadıklarını one suren bır cok yorum okudum. nette maclarına fılanda baktım ama ınsanın hayal ettıgı gıbı olmuyor sanırım.

ayrıca gecenlerde body buıldıng ıle dovus sporlarının bırbırıne etkısını arastırırken bır makaleye denk gelmıstım. makalede bahsedılen sey kaslara esnek yapı kazandırarak gelıstırmedıgınız surece yanı dovus sporlarına yonelık body yapmadıgınız surece bodynın sıze zararı olup yavaslatıcagıydı. yanı bır kol kası dusunun bır uzun sekılde gelıstırılmıs bırde yumurta gıbı . anlatamadım derdımı body ve dovus sporları yazın bulursunuz makaleyı konuyu dagıttıysam kusura bakmayın sadece bıldıklerımı aktarmak ıstedım.

Saygılar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.