Şimdi Ara

Boks yapmak istiyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
2
Favori
12.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kergiday

quote:

Orijinalden alıntı: cnruzn

quote:

Orijinalden alıntı: azbor

quote:

Spor yapmak insana gerçekten özgüven getiriyor.Bende yaptım boks 4 ay kadar.Ama bıraktım.Fiyat ne kadar dersen burada ücretsizdi.Hatta Türkiye şampiyonasına bile katıldım Trabzon'da

Ben 4 ayda tüm her şeyi kaptım işte

4 ayda boksun B- sini öyrenmişsindir .

Öğrendimi düşünüyorum.Tabi o kadar da pro oldum demiyorum ya.

özel ders felanmı alıyodun ?

bencede 4 ayda özel derssiz boksta pek bişi öğrenilmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Last_Time

quote:

Orijinalden alıntı: fullpusat

quote:

quote:

quote:

Özgüven kazanmak istiyorsan dısarıya çık tipini hareketlerini begenmedigin bi serseriyle kavga et. Sonuca göre hareket edersin. Boksla filan özgüven kazanamazsın, sıfırdan baslıycaksın. En az bi 6 ay sıkı calısman lazım, serbes dövüşe git bence nerde oturuyorsun bilmiyorum, ama çalıstıran hocalar vardır. Sana en yararlısı serbes dövüş olacaktır.

bi yandan bu düşüncene katılıyorum öteki yandan karşısındaki bıçak yada tabanca taşıyorsa yazık olur dediğin gibi serbest dövüş düşünürse wing tsun kudo mma olabilir önerilerim

Evet düşündüm onu ama, zaten şimdi delikanlılıgı onla oldugunu sanıyorlar ( bıcak, tabanca ) ama başka türlü özgüven kazanamaz, özgüven kazanıyım derken harcanabilirde. Sen en iyisi serbes dövüş takıl :)

yaş 17 ydi sanırım liseye gidiyor olmalı okul ortamında daha rahat olur en fazla uzaklaştırma alabilir

korkuyu atsında uzaklastırma filan almaz kolay kolay :) diken üstünde yaşanırmı

Okul meslek lisesi. Belanın adresi zaten Geçen bir olay oldu. Doğulu bir eleman karıştı bize ama sesimi çıkaramamıştım. Ama içim içimi o kadar yiyorki birşey diyemedim diye. Yani aslında o çocuğu döverdim, boks eğitimim olmasada. Ufak tefek birşeydi. Fakat sonrasında gelen 30 kişiye ne yapılır bilinmez

• 10 sene boks yapsan bile o korku geçmez senden. dayak yemen lazım
  • Haklısınız dayak yemem lazım fakat konuyu biraz dağıtmasak. Boks hakkında bilgiler verseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

Haklısınız dayak yemem lazım fakat konuyu biraz dağıtmasak. Boks hakkında bilgiler verseniz.

terli eldiven, ayak kokusu, kum torbası
  • 2 ay spor salonunda özel ders aldım şimdi evde kendim çalışıyorum .. çalışıyorum dediğim elime 5 er kilo dambıl alıp boşa yumruk çalışıyorum şınav hız kondisyon vs.
  • quote:

Haklısınız dayak yemem lazım fakat konuyu biraz dağıtmasak. Boks hakkında bilgiler verseniz.

1 sene gitmiştim fena halde kondisyon idmanı yaptırıyordu hoca.Özgüven konusuna gelincede idmanda yaptığın maçlar etkili oluyor.Zaten yiyeceğini yiyorsun orda.
  • quote:

Spor yapmak insana gerçekten özgüven getiriyor.Bende yaptım boks 4 ay kadar.Ama bıraktım.Fiyat ne kadar dersen burada ücretsizdi.Hatta Türkiye şampiyonasına bile katıldım Trabzon'da

[size=5]Ben 4 ayda tüm her şeyi kaptım işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

[size=5]Ben 4 ayda tüm her şeyi kaptım işte

Biraz abarttım tamam yeter vurmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie-Walker

quote:

1 sene gitmiştim fena halde kondisyon idmanı yaptırıyordu hoca.Özgüven konusuna gelincede idmanda yaptığın maçlar etkili oluyor.Zaten yiyeceğini yiyorsun orda.

Bende öyle düşünüyorum aslında, idmanda yeriz herhalde dayak.
  • quote:

özelden mesaj at ne bilmek istiyorsan 1.5 yıl kadar boks yaptım şuan kısa bi süre ara verdim
  • quote:

yav heehe boks yapmasak 4 ayda turnuvaya katıldıgına inanacagım hangi ara lisans çıkartdın o bile baya uzun sürüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetisler19

quote:

yav heehe boks yapmasak 4 ayda turnuvaya katıldıgına inanacagım hangi ara lisans çıkartdın o bile baya uzun sürüyor

Biraz araştırdımda Türkiye şampiyonası için önce bölge, il gibi şampiyonluklara katılmak gerekmiyor mu?

• quote:

quote:

quote:

Biraz araştırdımda Türkiye şampiyonası için önce bölge, il gibi şampiyonluklara katılmak gerekmiyor mu?

fena sallamıs

• mesajını aldım ama cevap gönderirken sorun çıkıyor üye mesajları kabul etmiyor gibi bir hata sen ayarlamadıysan yarın tekrar gönderirim
  • Eskiden hafifden tırsardım kavga olacağı zamanlar

Şimdi muay thai yapıyorum ve bazen kendimde dünyadaki insanları karşıma toplayıp siz hepiniz ben tek diyebilecek özgüveni buluyorum Allah'a çok şükür.Boks da dövüş sporu ve ben kesinlikle tavsiye ediyorum kontrollü bir şekilde yaparsanız daha güzel olur gibi :)
  • quote:

mesajını aldım ama cevap gönderirken sorun çıkıyor üye mesajları kabul etmiyor gibi bir hata sen ayarlamadıysan yarın tekrar gönderirim

düzelttim hocam
  • up
  • quote:

quote:

quote:

quote:

fena sallamıs

Vallaha gittim ya hoca hemen lisans çkarttı bana katıldım.Hatta ilk maçta yenildim Katıldım yani ben yalan söylemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• boksa kesinlikle gitmelisin zaten seri olursan darbe almadan kavgayı sonlandırabilirsin ve direk yüze çalışmalısın 60 tl çoğu yerde aylık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.