Şimdi Ara

Boks yapmak istiyorum. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
2
Favori
12.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cnruzn

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetisler19

quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetisler19

quote:

Orijinalden alıntı: cnruzn

Spor yapmak insana gerçekten özgüven getiriyor.Bende yaptım boks 4 ay kadar.Ama bıraktım.Fiyat ne kadar dersen burada ücretsizdi.Hatta Türkiye şampiyonasına bile katıldım Trabzon'da

Ben 4 ayda tüm her şeyi kaptım işte

yav heehe boks yapmasak 4 ayda turnuvaya katıldıgına inanacagım hangi ara lisans çıkartdın o bile baya uzun sürüyor

Biraz araştırdımda Türkiye şampiyonası için önce bölge, il gibi şampiyonluklara katılmak gerekmiyor mu?

fena sallamıs

Vallaha gittim ya hoca hemen lisans çkarttı bana katıldım.Hatta ilk maçta yenildim Katıldım yani ben yalan söylemem.

Hocam doğrudur gitmişsindir ama Türkiye Şampiyonasına hemen almıyorlar benim bildiğim.

@eatpraylove
    Evet hocam bende bakındım 50-60tl arası. Çok birşey değil.

• Şuan yüzmeye gidiyorum, 1-2 hafta sonra boksa geçicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adem3468

Şuan yüzmeye gidiyorum, 1-2 hafta sonra boksa geçicem

Valla bende başlayayım. Boks günlüğü gibi bir konu açabilirim. Biraz hedefim var lisans almaya çalışıcam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Adem3468

Şuan yüzmeye gidiyorum, 1-2 hafta sonra boksa geçicem

Valla bende başlayayım. Boks günlüğü gibi bir konu açabilirim. Biraz hedefim var lisans almaya çalışıcam.

Biraz zor sanırım ama alabilirsem bende alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majardoma

quote:

Yaş 17, Açık açık konuşayım, kavgaya girmeye korkuyorum, malumunuz evde büyüdüm. Pc falan hafif asosyallik var. Çok kavga etmem ama kendime güvenim olsun, bir durum olduğunda cevap verebileyim diye boks kursuna yazılmak istiyorum. Tabi mekana göre değişir ama ortalama fiyatlar ne kadar ve ne kadar zamanda birşeyler kaparım. Şöyle kısaca bilgiler verebilirseniz sevinirim. Sağolun.

taekwondoya git daha iyi :) ordan bir tolyoyu koyuyorsun adam kalkamıyor boksda sürekli kafaya vurdugundan belli yaştan sonra hastalık oluyor yani antraman yaparken sürekli kafaya çalışmak zorundasın taekwondoda zırf felan koruyucu veriyorlar.

Haklısın ama ben az da olsa tekvando ya gittim savunma falan öğretilmiyor %80i tekme saten sokak kavgasında tekme kaldırmaya zamanın olmuyor sıkı bir yumryk atamassan hemen güreşe dönüyor kavga yere düşüncede tekme nasıl atıcağız ki tekvando spor olarak (hızlı koşmana dinç ve esnek olmana )faydalı ama kavgada iyi değil benim oyum boks ve ya wt den yana

• samsundaysan gel ögretım sana haftada 2 -3 gun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruslankaraev -- 19 Ekim 2012; 18:06:03 >
  • Boks bir spordur biri senin üstüne yürüdüğü için ağzına 2 tane patlama şansını veren bir şey değildir.
  • Boksa yazıldim bende 2.gun kaşım patladı ana avrat söve söve eve geldim maşallah özgüven yerine kaşı patlattık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

Boksa yazıldim bende 2.gun kaşım patladı ana avrat söve söve eve geldim maşallah özgüven yerine kaşı patlattık

2. gün naptılar hocam sana hemen antreman maçına mı verdiler. Kum torbasımı çarptı dicem ama

Bu arada bir mekan buldum yarın gidip bakıcam önümüzdeki ay başlıyorum kısmetse.
  • Ne kadar kavgaya meraklı bi memleketteyiz arkadaş yahu.
  • quote:

quote:

Boksa yazıldim bende 2.gun kaşım patladı ana avrat söve söve eve geldim maşallah özgüven yerine kaşı patlattık

2. gün naptılar hocam sana hemen antreman maçına mı verdiler. Kum torbasımı çarptı dicem ama

Bu arada bir mekan buldum yarın gidip bakıcam önümüzdeki ay başlıyorum kısmetse.

Yok hocanın sağ kolu uzun zamandır yanında olan bi eleman var ilerde yerini bırakacağı tek adam o bi iki numara gösterdi. Ayarsiz s****fsiz bak böyle yapıyorsun böyle vuruyorsun ama bunlar ilerisi için dedi şimdi öylesine gösteriyorum bende salak gibi hocam şimdi böyle vurursak diye yumruk gösterdim ama vurmadim sadece alıp böyle vursak dedim. O sayın şeref eksikliği bulunan adam sen vururken aha böyle senin sağ koruman düşer bende tam kafanın yanına vururum dedi ve vurdu.

Sonuç = kaşım kanadı. Ben ana avrat sovdum. Verdiğim parayi geri aldım. 50 tl pansuman parası ve ilaç ivir zivira gittim. Hep söylüyorum spor iyi bişey değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Yok hocanın sağ kolu uzun zamandır yanında olan bi eleman var ilerde yerini bırakacağı tek adam o bi iki numara gösterdi. Ayarsiz s****fsiz bak böyle yapıyorsun böyle vuruyorsun ama bunlar ilerisi için dedi şimdi öylesine gösteriyorum bende salak gibi hocam şimdi böyle vurursak diye yumruk gösterdim ama vurmadim sadece alıp böyle vursak dedim. O sayın şeref eksikliği bulunan adam sen vururken aha böyle senin sağ koruman düşer bende tam kafanın yanına vururum dedi ve vurdu.

Sonuç = kaşım kanadı. Ben ana avrat sovdum. Verdiğim parayi geri aldım. 50 tl pansuman parası ve ilaç ivir zivira gittim. Hep söylüyorum spor iyi bişey değil

Hakketten şerefsizmiş eleman.

• beyler bende boks yapıyorum yani oraya sonuçta bale yapmaya gitmiyorsunuz dayanamıycaksanız hiç başlamayın beimde 2 defa dudağım patladı mesela
  • Beyler ben de boş olan üst kata bi kum torbası alayım diyoru. Burda salon yok olanların kendine faydası yok millet bir şey öğrenmeden kavga ediyor Kendi kendimi geliştirebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Truman Show

Beyler ben de boş olan üst kata bi kum torbası alayım diyoru. Burda salon yok olanların kendine faydası yok millet bir şey öğrenmeden kavga ediyor Kendi kendimi geliştirebilir miyim?

Hocam duyduğuma göre önce öğrenmen gerekiyormuş nasıl vuracağını. Çok kolay el kırabilirmiş.

@fullpusat
    Hocam hiç yüzün, gözün mor gezdin mi spor salonu yüzünden?
  • ben 5 yasındayken babamın sırıtısları eslıgınde dayak yedım hem cocuga vurmaya calısıp hemde babama nıye dovmuyosun onu dıye bagırıyodum dayak sonrası aglarken babam kavga etmeyı ogrendın gıbılerınden bıseyler demıstı... kavgalarda ıyı olmamı buna baglarım o gunden sonrada dayak yemedım zaten.
    bide ıcınde olacak aga o saglamlık ben dogustan komandoydum heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cagataii -- 20 Ekim 2012; 21:46:16 >
  • Hocam ben 12 yaşındayım kick box'a gidiyorum.Senin bir üst grupta olman lazım.16+ veya 17-8 grubunda olacaksın.(bizim burada öyle)
  • 2 Yildir MMA yapiyorum gozumde sisti, dudagimda kanadi, burnumda kanadi, morluklar cabasi. Zaten sokakta yiyeceginiz dayagin 10 katini antranmada yiyorsunuz.Ama sokakta Onurunuzu,Serefinizi,Karizmanizi koruyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kievli

2 Yildir MMA yapiyorum gozumde sisti, dudagimda kanadi, burnumda kanadi, morluklar cabasi. Zaten sokakta yiyeceginiz dayagin 10 katini antranmada yiyorsunuz.Ama sokakta Onurunuzu,Serefinizi,Karizmanizi koruyorsunuz

MMA yapan birisi 1 ayda kendini koruyabilecek seviyeye sahip oluyormuş. Eğer söyleyse seninle karşılaşmak istemem.

Bu arada tüm yorumları okuyorum fakat hepsine cevap veremiyorum kusura bakmayın. Ama hepsini aklıma yazdım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kievli

2 Yildir MMA yapiyorum gozumde sisti, dudagimda kanadi, burnumda kanadi, morluklar cabasi. Zaten sokakta yiyeceginiz dayagin 10 katini antranmada yiyorsunuz.Ama sokakta Onurunuzu,Serefinizi,Karizmanizi koruyorsunuz

MMA yapan birisi 1 ayda kendini koruyabilecek seviyeye sahip oluyormuş. Eğer söyleyse seninle karşılaşmak istemem.

Bu arada tüm yorumları okuyorum fakat hepsine cevap veremiyorum kusura bakmayın. Ama hepsini aklıma yazdım.

1 ay hikaye kardes. En az 6 ay duzgun calismak lazim. Bu her spor icin lazim. MMA zor bir spor cunku teknigi cok genis. Boks,Gures, Muay Thai tekniklerini bira arada ogreniyoruz. Uzmanlasmasi cok vakit aliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawlord -- 20 Ekim 2012; 22:09:09 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.