merhaba arkadaşlar. dün kadıköy'e gittim -gitmez olaydım- rüzgardan sanırım, eve geldiğimde boğazımı şişik olarak buldum. şu an strepsils emiyorum, çabuk düzeltecek formül lazım. not : nane,ıhlamur gibi bitkilerin tadından değil, kokusundan bile nefret ederim. teşekkürler.
quote:Orijinalden alıntı: Rinkhal bi kaşık bal, limon karışımını hüplet bişeyin kalmaz aa bunu dediğin çok iyi oldu.önce ballı süt yapayım @kaptopril teşekkürler ama komşulara falan ilaç sormaya üşeniyorum şu an
ve beklenen oldu. burnum daha hızlı akmaya başladı, hapşırmalar sıklaştı. evde sinecod şurup var ama öksürük içinmiş.nurofen hap var birde. nurofen alıp ondan sonra atarax hap alacam inşallah birşey olmaz
ağrınız varsa parol, aspirin tarzı bir parasetamol. ve bol sıvı bunun ilacı bu. ben sıcak suya limon ve şeker katıp içiyorum sürekli.
limonlu gazoz, soda falan iyi de sıcak suya limon katınca midem çok bulanıyor.alternatif lazım. başağrısı yok şu an.parol yok, aspirin var.sabahları 100mg lustral alıyorum çakışmasın zaten.