Şimdi Ara

bup

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB5DF7EA3 -- 29 Kasım 2022; 19:20:33 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bu yollanan hocalar direnişte aktifler miydi ayakta duran kişiler miydi? yoksa keyfine mi seçiliyorlar sistem nasıl işliyor kovulma olayında.

Avrupa dolu adamı havada karada kapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeviEfendi -- 4 Eylül 2022; 15:8:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LeviEfendi kullanıcısına yanıt

ya bu adamlar büyük adamlar tabii ki empati yapamam ama o durumda olsam hükümet değişse bile içim buruk olurdu gittikten sonra geri dön demek de biraz yüzsüzlük olur şu saatten sonra cidden yok ediyorlar okulu. siz aktif okuyordunuz hocam sanırım. hocaları neye göre belirliyorlar. neden o 16 kişi mesela

• Neden seçildiler bilmiyorum ama direnişte hepsi vardı sanırım. Hatta pankart tutarken falan resimlerini paylaşmişlardi twitterdan. Bu alpar hoca hakkinda harika bilgisi var ama ders anlatımı iyi değil diyorlardi. Yinede yazık oldu.

• tümü avrupanın küçük ülkelerinden şimdiden teklif almıştır, slovakya falan bu konularda baya scouting yürütüyor. dili ve bağlantısı olanlar fransaya geçer, benzer şekilde almanya ve isviçre yapanlar olur. bazıları abdye geçerler mezun oldukları yere aynı şekilde ingiltere mezunları da kendi yerlerine dönerler. düşük ihtimal türkiyede bir özelle anlaşanlar olur belki koç bilkent falan.

.iso dosyalarını birlestirmek...
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • thevictorious kullanıcısına yanıt

İnşallah bari koça Bilkente Sabancı'ya falan geçerler de öğrenciler olarak bi şansımız olur. Tüm değerlerimizi kaybediyoruz...

Üniversite sıkıntı içinde ama ülkenin en önemli üniversitelerinden birisi. Gidip bu okulu yazmamak çözüm değil. Yazıp bir şeyleri değiştirmek önemli olan. Nasıl ki Türkiye şuan bok gibiyse. Buradan kaçıp gitmek bir çözüm değildir. Önemli olan değiştirmektir. Korkak adam kaçar gider

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • açıkçası gene siyasi saikler sebebiyle koç'un bu hocaları almak isteyeceğini sanmıyorum fakat ihtiyaçları varsa bilkent sabancı özyeğin özellikle özyeğin top tier 1 listesinde kendini cidden göstermek istiyorsa bu tarz hocalara daha fazla ihtiyacı var. neyse hayırlısı olsun herkes hakkında.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.