Şimdi Ara

Boğaziçinde Bölümler Arası Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan var mı?Ya da boğaziçinde bölümler arası geçiş yapmış bir tanıdığı olan?Ben kimya mühendisliğinden endüstri mühendisliğine geçmek istiyorum.tabi kimya müh. tutar da gidersem inşallah.böyle bir geçiş yapan duydum çünkü bazı bölümler bu geçişi kabul etmiyor.Bu düşünceyle de ilgim olmayan bir bölümü yazmak ne derece doğru.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimyaya gidenlerin yüzde kırkı başka bölüme geçmek için gidiyo aklında bulunsun

• Böyle şeyler kolay değil. 20 kişi değiştiricem diye giriyorsa 2 diye yapabiliyor.
    Psikolojiye geçicem diye giren arkadaşlarım pdr de kaldılar ve mutsuzlar
    Sevmediğin bir bölümü buna umut bağlayarak tercih etme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bunu düşünüyordum , bunun için ortalama kasman gerekiyor malum. Araştırdım biraz bölümü, inanılmaz ağır bir bölüm, ortalama kasmaya kesinlikle uygun değil, bilemedim
  • bu geçiş değil ama benzer bir durum. benim kuzen boğaziçi felsefe kazandı.

bir yandan da ikinci üni açıköğretim bankacılığa kayıt oldu.

boğaziçinde hazırlığı geçti birinci sınıfa başladı ve o sürede bankacılığı bitirip dgs'ye girdi ve işletmeye geçti. felsefe1'de aldığı derslerin de ortak olanlarını saydırdı. sanırım yarım dönem kaybetti ama 30k'yla boğaziçi işletmeye girmiş oldu sonuç olarak.

• Vamos Bien V kullanıcısına yanıt
    sadece ortalamayla olan bir durum değil anlaşılan.

• ygslys siralaman yetmiyorsa o geçmek istediğin bölümü unut

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet çok ağır bir bölümmüş.ama yapan varsa imkansız da değildir diye düşünüyorum.

• Onurlu Bir Adam kullanıcısına yanıt
    geçenler varmış görüyorsunuz.onlar da sizin gibi düşünmemişler hayallerinin peşinden gitmişler iyi ki.

• 1 dönem kaybetmeyi göze alıyorsanız dgs bu işin bug'ıdır hayal edemeyeceğiniz bölümlere girersiniz bu sınavla.

• Siz yine şanslısınız, kimyadan endüstriye geçiş var. Ben bilgisayar istiyorum, geçişi de yok. Zaten endüstri istiyorsanız, yönetimle uğraşmak istiyorsanız yani, kimya da buna çok açık bir bölüm, onu okuyabilirsiniz direk, boğaziçi hep yönetime yakın zira. Ben mühendislik yapmak istiyorum o yüzden o iş de yatıyor. Gelsin depresyon gitsin boun
    Ayrıntı verir misiniz?
  • Ben de düşünüyordum bunu. Şurayı oku istersen:http://www.boun.edu.tr/tr_TR/Content/Ogrenciler/Ogrenci_Isleri/Yonetmelik_ve_Ic_Tuzukler/Yatay_Gecis_Yonetmeligi

Benim de merak ettiğim bir şey var. Kontenjan belirlenirken 0 olarak belirlenmesi mümkün mü acaba, bilen var mı?

O sınava herkes giremiyor ama.

• up

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• kuzenimin kocası matematikten işletmeye geçti ama kesinliklikle bunu düşünerek boün e gitme benimki mucize eseri oldu diyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.