Şimdi Ara

Boğaziçi yurtları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurt ofisi tam bilgi vermedi de yurtların durumu nasıl sıcak su temizlik vs aksama oluyor mu
    Yüzde kaç çıkar
    6-8 kişilik odaların boyutu nasıl yeterli mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şehir dışından geliyorsanız ve hazırlık okuyup yurtta kalacaksınız allahın unuttuğu kilyos'a postalanırsınız orada odalar 4 kişilik.

Hazırlığı geçerseniz %90 6 kişilik kuzey yurtlarında kalırsınız.

Orijinalden alıntı: Berkecannnn

Tek kişilik oda istiyorsanız üniversitenin özel yurdu olan superdorm'a yıllık 10-15 bin tl bayılmalısınız. Onun dışında tek kişilik alternatif yok.

Şehir dışından geliyorsanız ve hazırlık okuyup yurtta kalacaksınız allahın unuttuğu kilyos'a postalanırsınız orada odalar 4 kişilik.

Hazırlığı geçerseniz %90 6 kişilik kuzey yurtlarında kalırsınız.

Kilyosa yapılan 3. yurtta varnış galiba siz hangi bölümde okuyorsunuz acaba

Mbg okuyordum ama bıraktım.

• Şehir dışından gelenlere kuzey yurtları banko çıkıyor mu?
    4 yıl önce açıldı
    Odtü kıbrıs kampüsü
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tantakül T kullanıcısına yanıt
    Ben girerken önce bounun iyi ingilizce eğitimi sayesinde ingilizceyi hallederim sonra da bölümde ortalama kasıp asıl istediğim olan mühendisliklere geçerim diye girmiştim. İlk amacım gerçekleşti ama bölüm hem zor hem de bana uygun olmayınca ortalama kasamadım ve şimdi b planını devreye sokup mühendislik okumak için başka üniversiteye geçeceğim.

Ama genetik konusunda idealist biriysen zor ama güzel bölüm. Şöyle bir dezavantajı var. Mezuniyet sonrası akademik kariyer ve yurtdışı düşünüyorsan bölümün zorluğundan dolayı işin daha da zorlaşıyor. Yani ortalamanı yüksek tutamıyorsun ve bu da yurtdışı üniversitelerden kabul almanı engelliyor. Yurtdışı için ortalama çok önemli.

idealist biriyim evet peki bu bölümün zor olması beni sosyal yaşantı olarak çok mu sıkacak yoksa normal mi etki edecek genelde insanlar bölüm zor her gün çalışmaktan sosyal yaşantımız yok vs. gibisinden şeyler söylüyorda
    Hocam ben MF'ci değilim ama BOA'yı ve Koç'u çok araştırmıştım bu sene. BOA'da tarih okuyanlardan örnek vermek istersem, -ki tarih mbg'ye göre çok kolay kalır diye düşünüyorum, en azından kendi açımdan- okuyanlar derslerin ağırlığından şikayetçiydi. Gelenlerin çoğu ÇAP yapıp siyasette de diploma alırım diye geliyorlar ama umduklarını bulamıyorlar. Büyük ihtimalle kafanızı dersten kaldıramayabilirsiniz ama şunu da unutmnayın ki BOA'nın kampüsü ve kulüpleri mükemmeldir. Bir şekilde kendinizi ayarlarsınız diye düşünüyorum.
  • Eğer İstanbul dışından geliyorsan ve hazırlık okuyacaksan kilyos yurtlarında kalırsın. Bu yurtlarda temizlik,sıcak su,internet,buzdolabı vs. var. Ayrıca 3.Kilyos yurdu bu sene açıldı. Icinde yine aynı şekilde yukarda saydıklarım var ve temizlik felanda aksamıyor. Fakat odalarda yastık,yorgan,çarşaf,ocak vs. yok. Odaların kapasitesi ise 4,6,7,10 kişilik olarak değişiyor.
    Burdan da daha fazla bilgi edinebilirsin.

http://www.yurtlar.boun.edu.tr/

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.