Şimdi Ara

İtü maçka kampüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Taşınacak mı ? İşletme fakültesi taşınacak denmiş ama hiçbir açıklama bulamadım bununla ilgili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hazırlık şu an orda ,işletme binası sanırım yıkıldı 1-2 sene işletme fakültesi öğrencileri hazırlık binasındaki sınıflar ve ayazağada ders görecek.eğer bu sene yazacaksan rahat ol 2 yıla bitirirler herhalde yeni binayı biz hazırlık+1. Sınıf okuyana kadar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim gördüğüm kadarıyla da net bir açıklama yok. Öğrenciler ve hocalar için kötü bir durum olsa da mecburiyetten böyle bir şey oldu ve bence eğitimi çok etkilemez ama bu sadece benim tahminim

• şu an nerede ders görüyor ekonomi öğrencileri ? yeni binadan sonra nereye geçecekler ? gerçekten tercihin son gününde böyle bir şey öğrenmiş olmam beni bölümden itti daha alt sıralara yazdım.
  • Bu vakte kadar öğrencilerle iletişime geçmemeniz garip olmuş ama yardımcı olabilirim.
  • Murat_Erman kullanıcısına yanıt
    hocam aslında benim ilk tercihim değil gelmesi de çok düşük bir ihtimaldi ancak o ihtimal bile şu an gözümü korkuttu ve daha aşağı yazdım.bir önceki mesajda sorduklarımı cevaplayabilir misiniz rica etsem ?
  • O yüzden ben de o fakültede okuyan öğrencilerle konuşmanız gerektiğini ve isterseniz bu konuda size yardım edebileceğini belirttim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ - ODTÜ Mimarlık
    12 yıl önce açıldı
    Odtü kıbrıs kampüsü
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.