< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Boğaziçi vs İTÜ Bilgisayar (3. sayfa)

-
-
Tahminim 48k rez al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
120 diyordun niye 48 oldu,10k gibi bir sıralama yapmayı hedefliyorum daha fazla yapabilirsem çapa tıp ankara tıp falan güzel olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
imkansız. tıp veya diş gelmez.
-
İmkansız diye bir şey yok. Yapabilecek potansiyele sahip olduğuma inanıyorum,elimden gelenin en iyisini yapacağım olmazsa da mezuna kalacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler.
Sınava seneye gireceğim konularım bittiği için 110 TYT 70 AYT bandında geziyorum boş vakitlerimde de bölüm araştırması yapmaktayım ancak fazla erken gibi 1.5 yıla kim öle kim kala belli değil sonuçta o yüzden şimdilik üniversite tercihi işini askıya aldım.
İstanbul dışı benim için ciddi yük olur maalesef. Seneye durum değişirse bilkent bilgisayar düşünebilirim, teşekkürler
maşallah. çok çok yüksek netler. seni rehavete itmesin diyeyim.
geçen sene 130 küsür olan çocuk oğlumun arkadaşı idi. 11. sınıfta 70 ayt mümkün değil yapmıyormuştur. hatta tyt ye 12 nin başında 105 ile felan başlamıştı. muhtemelen ayt 65 le başlamıştır.
zirveye çıkmak bir başarı ise eğer, o zirveyi korumak ayrı bir sanat eseri ister. şimdiden kolaylıklar dilerim.
daha önce bahsedilmiş ama bende yineleyim, bilkent ünilerin şahıdır bilmeni isterim. boün son 5 yıldır aşırı irtifa kaybetti. tahminimce bu istikamette gider de sadece ist. istersen koç a doğru yolun döner gibi geliyor.
-
Burs için yazıyolar lab falan hikaye ilk 1000de olup itünün arayıp burs teklif etmediği arkadaşım yok neredeyse
Bounda daha da fena hocam ilk 3 e 100.000 tl artı yurt kitap vs bursu teklif etmişlerdi. Ahı gitmiş vahı kalmış boun un bunun da bir güzel reklamını yapmışlardı tercih döneminde. İtü nün imkanları da etkili bir faktör tabi ki yüksek sıralamalı öğrenciler için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kontrol10 -- 26 Mart 2025; 23:59:9 >
İlk 3 le ilk 1000 arası baya fark var ama reklamı yapanların eşek olduğunu kabul ediyorum
Tekrardan teşekkür ederim.
Benim durumum biraz istisna doğrusu çocukluğumdan beri oldum olası öğrenen bir insanım o yüzden lise müfredatının ya da YKS'nin benim için pek bir ağırlığı yok. Sınav adına şu ana kadar yaptığım sadece ayda 1-2 deneme çözüp her branştan bir tane soru bankası bitirmekti.
Bilkent burslarıyla çok cazip duruyor onu da listeye ekledim.
İstanbul istiyorsan ve özel istemiyorsan Boğaziçi yaz bence. İl dışında ODTÜ ve Bilkent de düşünülebilir. bu üçlü arasından ODTÜ bence açık ara önde benim gözümde fakat il dışında olmanın getirdiği maliyet çok fazla bundan dolayı bile Boğaziçi yazılabilir
ilk 1000 de burs almayan yok denecek kadar az zaten. de kimi çok açıyor kesenin ağzını kimi ünilerin ki çok komik.
-
bilkentin burslarını bir kenara itekle ve eğitim düzeyini incele derim. açık ara en iyi üni. zaten ücretli dede neredeyse en ucuzu. adamların önceliği milleti yolmaktan öte iyi eğitim.
ayrıca okulu bitirdiğindeki arkadaş portföyün de çok çok önemi var. sınıfın yarısı yada daha azı sen gibi aşırı çalışkan olurken diğer yarısı da sayılı şirketleri yönetenlerin çocukları. kart vizitine onları da eklemek iş dünyasında baya bir ekstra.
son olarak bilkent teki hocaların sana veya senin tarzındaki başarılı öğrencilere olacakları referansın genişliği. başka hiçbir okulda bulamazsın. neredeyse tamamı yurt dışı menşeili hocalar yada derece ile mezun olanlardan oluşuyormuş.
bilkent ile uzaktan yakından bir alakam yok bu arada. biraz araştırmıştım sadece. ve sonucu bu şekilde.
-
Haklısınız sıralamaya bağlı her ne kadar burs vs. verilse de il dışında maliyet ve harcaman gereken efor yükseliyor. Aile evinin bana faydası bu tarz faktörleri düşünmeden eğitime daha fazla odaklanabiliyorum ama tabii bazı şeyler de yaşayarak öğrenilir olgunlaştırır insanı ama henüz karar vermedim bakalım seneye durum ne olur.
-
Haklısınız son bir kaç gündür vaktim oldukça bilkenti araştırıyordum ve gözümde çabuk yükseldi Türkiye'de ticarethane olmayan tek üniversitedir her halde. Seneye bilgisayar mühendisliğini değerlendireceğim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X