İl dışı konusunda kararsızım hobi/iş gereği sağlam bir bilgisayarım mevcut ben şimdi bunu yurta getirsem tek geceye zarar görür kaybolur korkusu falan ülke itten geçilmiyor zaten. Hali hazırda İstanbulda yaşadığımız için Boğaziçi/İTÜ düşünmekteyim siz ODTÜ'de okuyorsunuz anladığım kadarıyla yurt ortamı vs. nasıldır açıklayabilirseniz sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Boğaziçi vs İTÜ Bilgisayar (2. sayfa)

-
-
kanka istanbulda yaşıyorken boşa takla atmaya gerek yok. boun iyidir. ceng bitmeden koş
-
ileri görüşlü biri boun yazmaz okulun kapanma durumu var ytd
-
5 sene once boun derdim de su an itu bence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ettim zaten boundeyim suan
yeni rektorumuz deccal veya binali atanmazsa da kalicam bounde
-
oha
tas dusebulur ayi cikabulur
-
çok kolay. mezunlara bir bak hele linkedin den. hangileri daha üst segmentte çalışıyor çıkar. da yapay zeka o kadar ileri gitmişken neden bilgisayar ?
-
Boğaziçi olduğu gibi kalsaydı evet hiç düşünmeden derdim ancak üniversitenin hali ortada sürekli bir olay, akademisyenlerin kovulması okulu etkiliyor mu, fazla mı etkiliyor yazılmamalı mı vs. araştırma sürecindeyim.
Yapay zeka ileri gidiyor evet bundan etkilenmeyen bir bölüm yok zaten. Sırf isminden dolayı yapay zeka mühendisliği gibi abidik gubidik bölümleri yazmayı düşünmüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sintoniys -- 23 Mart 2025; 0:41:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
testere icat edilmis neden marongoz oluyorsun sorusu gibi
-
şimdiden bölüm araştırman çok güzel. ayt denemelerinde ortalama kaç civarı netleriniz. bu da önemli.
2 yıl evvel ilk 300 de bir öğrenci(oğlumun okulundan mezun) yazabileceği bir çok yeri elinin tersi ile itip itü yazdı. haberleşme de olabilir ceng de olabilir tam hatırlamıyorum. sanırım lab kısmı itünün çok mu iyiymiş. birazda ideallerin ve beklentilerini karşı tarafın ne kadar karşıladığı ile alakalı.
-
ikisi de yazılmaz. bilkent ctis yazın.
-
-
bu ne
-
Senin gülünç mesajına ithafen attım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çağrı git ders çalış 30k olmuşsun, gg.
-
40k oldum
O zaman daha kötü😹
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi haline gül bence
5k yaptım die mi😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X