Şimdi Ara

BOĞAZİÇİ ÜNİ. KİMYA MÜH.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar baya araştırdım güzel bölüm. İş olanakları Türkiye de olmasa bile yurtdışında çok fazla.
    Yurtdışında yaşayacak birine göre bu bölümü nasıl yorumlarsınız?

• up
  • eğer sürekli istediğin hayalin değilse, burayı yazıp puanını heba etme. temel mühendisliklerden yaz iyi üniversitelerde de oluyo en azından hem yurtdışı hem yurtiçi imkanın daha çok olur
  • İs imkanlari olarak guzel bolum guzel universite. Ama okuyan olarak soyleyeyim dersler zor degil ama cok odev, proje, quiz ve sinav ile okuldaki en zor bolumlerden biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hksdejavu -- 27 Temmuz 2016; 23:47:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3Taner

eğer sürekli istediğin hayalin değilse, burayı yazıp puanını heba etme. temel mühendisliklerden yaz iyi üniversitelerde de oluyo en azından hem yurtdışı hem yurtiçi imkanın daha çok olur

Kimya mühendisliği temel mühendisliktir.
  • 3Taner 3 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim öyle bi sıralamadayım ki itü ve odtüdeki istediğim mühendislikler tutmuyor. Bana en mantıklısı bu yer geldi.
  • 3Taner 3 kullanıcısına yanıt
    TEMEL MÜHENDİSLİKLERİ YAZ KİMYA MÜHENDİSLİĞİNİ YAZMA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hksdejavu kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bölümün zorluğunun çalışarak halledilebileceğini düşünüyorum. Hangi üniversite bu arada?
  • harveydent1 H kullanıcısına yanıt
    Kardeşim amacım yurtdışı . Türkiye de kalcak isem yazmam cidden.
  • Pilot98 P kullanıcısına yanıt
    Direk Bogazici Kimya Muhendisliginde okuyan biri olarak bilgilendiriyim demistim zaten. Kimya muhendisi hemen her uretim sektorunde kendine yer bulabilir. Amerikada iyi para kazanirlar ama burada tam olarak ogrendigin isi yapamazsin. Cok az firma var.

Bolum zor derken imkansiz anlaminda degil tabi. Hala mezun veriyoruz :) ama gercekten cok yogun programi var. Ozellikle ucuncu sene sorgulamayi biraktiriyor. Eger duzenli calisan biriysen sorun yasamazsin.

Eger ipin ucunu bir kacirirsan bizim bolum bogazicindeki en acimasiz bolum. Derslerin hep on kosulu var. Bu onemli derslerden birinden kaldigin anda okul 1 sene uzar direk. Ters donemde veya yaz okulunda acilmiyorlar.

Ama dedigim gibi dersler konu itibariyle cok zor degil. Azicik ilgin varsa halledersin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    mezunlarının pozisyonlarından bahseder misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Cevapların ve tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Yazdıklarını düşüneceğim. Büyük bir ihtimal geleceğim.
  • Fordakin kullanıcısına yanıt
    harveydent1 H kullanıcısına yanıt
    temel mühendislik olduğunu biliyorum ordaki temel mühendisliklerden yaz demekten kastım daha geniş iş olanağı daha çok daha kolay iş bulabileceği mühendisliklerdi. ama konu sahibi arkadaş ne dediğimi anlamış zaten sorun yok :)
  • up
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.