|
Boğaziçi Mezunu İşsiz | İÖ Bölüm 1 - Enes Hamurci

-
-
bu işşiz meselelerinde üniye çok da takılmamak lazım
uni işveren değil
boun/odtu gibi okullara giren adamlar 1-0 önde olacak ama bu maçı kazanacakları anlamına gelmiyor
-
çok yerinde bir yorum olmuş
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
aslında böyle videolar güzel bence ya. düşünsene boğaziçi mezunu işsiz kalmış. nasıl kalmış olabilir ki diye insan soruyor.
-
valla doğru tercih döneminde masallar dinlemek yerine böyle videoları izlemek daha mantıklı
böyle videolar karamsar olur aslında ama pozitif abimiz gerçeklere değinmiş
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 21 Ocak 2021; 23:37:49 > -
https://www.linkedin.com/in/enes-hamurci-36b716107?originalSubdomain=tr
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 21 Ocak 2021; 23:38:0 > -
yorumu sildim çünkü adam dersleri sevmiyordum daha doğrusu ilgimi çekmiyordu diyor
üstüne tekrar imkanım olsa yine bölümü yazardım bölümü seviyordum diyor ? kendisiyle çelişiyor bence
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 21 Ocak 2021; 23:38:36 > -
videoda şu ders net çıkarılmalı ama kendisi kabul ediyor en azından
üniversite hayatım çok plansız geçti net bir plan çizmedim diye
ve her yılın iyi değerlendirilmesi gerektiğini , iş Türkiyede olmasına rağmen sadece diploma ile halledilemeyeceğini gösteriyor
he ama şu boun mezunlarının çoğu kendi işini yapmadıklarını liseliler bile biliyor abimiz yeni öğrenmiş gibi tepki veriyor mezun olunca ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 6 Kasım 2020; 16:49:6 > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 21 Ocak 2021; 23:38:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence bir iki senedir tırmanışa geçen ceng furyası videodaki kişinin türevlerinin oluşmasını hızlandıracak. Ne diyorsun buna hocam?
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 21 Ocak 2021; 23:37:38 > -
bende odtüdenim.. arkadaşla aynı problemi yaşıyorum.. şimdi ki aklım olsa kolay okula ve istanbula giderdim.. çevreniz kadar adamsınız bunu unutmayın.. kolay okula gidinki geriye her şeye vakit kalsın.. zor okula gidersen mecbur hayvan gibi çalışan dolayısıyla yukardaki denklemle çelişecek.. burdakilerin 1,5 katı yaşım var.. saygı duyun.. örneğin ekonomi okucan ? yallah bahçeşir ekonomi tam burslu.. gidip odtü boün vs kendinizi çürütmeyin.. verdiğiniz emegı alamazsanız bosa çöp olur çektiginiz acılar.. bölüm tavsiyesi işletme.. işletme olursa boün zor okul diye gitmemezlik yapmayın .. işletme istisna bölüm :) ve dolu bir bölüm... şehir tavsiyeside istanbull... illa mühendislik okuyacam diyorsanız da bişe demem, ama amac beyaz yakalı olmaksa, istanbulda vakıf okulları tb işletme eğer boün işletme olmuyorsa.. işletme okursanız hem ögredıklerınızı iş hayatında stajlarda kullanırsınız hem de acı cekmeden okursunuz.. ama kolay okula gitmek önemli.. hem kolay olacak , hem sana network, iş staj sunacak.. örnegın bau..kolay okulun önemi şu = sana vakit kalsın.. bu videodakı arkadas durutst davranmıs kendını anlatmıs, sanmayın tek bu adam var.. daha çok var.. sizin yasınızda bende x bölumunu okurkeyn y ile cap olur mu vs bunu dusunurdum.. ama işler öyle ilerlemiyor.. ben iş bulmak para kazanmak ıcın okuyorum.. herkese de bu yuzen okuyor.. önce kednınıze durust olun.. sonra bu hedefe yönelik en konforlu şekilde bir rota cizin.. eglenerek bu hedefe ulasacagınızı bır dusunun.. ben bilim insanı olacagım dıyorsan senın yerın bu yorum degıl.. sana bol şans.. unutmayın.; cevrenız kadar adamsınız.. Herkese bol şans..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1/2mv2 -- 20 Aralık 2020; 20:10:37 >
-
Boun iyi egitim vermiyor yalniz. Ogrencilerinin kapasitesi belirli bir duzeyin ustunde bir de sirketlerle biraz icli disli bir okul.
bu işşiz meselelerinde üniye çok da takılmamak lazım uni işveren değil boun/odtu gibi okullara giren adamlar 1-0 önde olacak ama bu maçı kazanacakları anlamına gelmiyor |
. |
. |
Genemi sen awk
|
Boun bilgisayar ogrencisiyim. Belki elektrik farklidir bilemedim simdi. |
:D
|
Benzer içerikler
- mutlak değerin türevi
- goodnotes fiyat
- ea 150 bin için kaç net
- tyt netlerim artmıyor
- tyt fen deneme önerileri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X