Şimdi Ara

Boğaziçi Matematik Öğretmenliği hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LYS de mat kötü geçti 25 tane falan geo 20 falan
    Fen idare eder 16-17 şer tane yaparım

Anadolu öğretmen mezunuyum öğretmenlik tercih edersem ek puan var

Bu yıl 12. sınıf olan anadolu öğretmen liselerinin son nesiline ek puan yok yani bu yıl ek puan alacak olan çok az kişi var bunlardan biri benim

Boğaziçi Matematik öğretmenliği gelir mi? Gelse bile gidilir mi?
    not: devlette çalışmak istemiyorum

• yok mu fikri olan? bulunduğum sıralamadan mühendisliğe mi gitsem yoksa?
  • gelirse düşünme bile.

test etmek istiyorsan işlek bir caddede ağaca boğaziçi matematik öğretmenliği öğrencisi/mezunundan ucuza özel ders yaz bak bakalım kaç kişi arayacak ona görede yazarsın. ben iddaa ediyorum , yağar.
  • 35bna 3 kullanıcısına yanıt
    bence direk öyle bir test doğru olmaz. iki tane telefon numarasını kullanması gerekiyor birinde ortalama bir üniden mezun mat öğretmeni olarak yazmalı diğerinde boğaziçi mezunu olarak yazmalı. iki numaraya gelen talebe göre arada var olan farkı daha net görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deneyimsiz Adam

bence direk öyle bir test doğru olmaz. iki tane telefon numarasını kullanması gerekiyor birinde ortalama bir üniden mezun mat öğretmeni olarak yazmalı diğerinde boğaziçi mezunu olarak yazmalı. iki numaraya gelen talebe göre arada var olan farkı daha net görür.

doğru demiş adam, istanbulda falan saatlik kaç tlye kurs verirler dersiniz
  • Devletin nesi var?
  • hallelujah.15 H kullanıcısına yanıt
    bişeyi olduğundan değil sadece istemiyorum özel daha cazip olabilir diye düşündüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ek puan kalktı diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayacando K kullanıcısına yanıt
    bize kalkmadı diye biliyorum yani 2015 mezunlarına
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.hancock

YGS1 80k

LYS de mat kötü geçti 25 tane falan geo 20 falan
    Fen idare eder 16-17 şer tane yaparım

Anadolu öğretmen mezunuyum öğretmenlik tercih edersem ek puan var

Bu yıl 12. sınıf olan anadolu öğretmen liselerinin son nesiline ek puan yok yani bu yıl ek puan alacak olan çok az kişi var bunlardan biri benim

Boğaziçi Matematik öğretmenliği gelir mi? Gelse bile gidilir mi?
    not: devlette çalışmak istemiyorum

yeni bakan sözleşmeli öğretmen kararı aldı,
    şubattan itibaren ilk seçmelerler birlikte , 5 yıl sözleşmeli +3 yıl kadrolu olarak bulunduğun ilden dışarı adım atamıyorsun kısaca öğretmenliği gözden tamamen düşürdüler, değmez,
    git mühendis ol en azından yaşadığın şehre sen karar var

• minala M kullanıcısına yanıt
    Iyi de bu sozlesmeli öğretmenliğin kadroluya ne zarari olacak ki ? O atanamayanlar icin yapilmis bir sey degil mi ? Kadrolu atanabilenler icin degisen bir sey yok diye biliyorum. Yanlis mi biliyorum cok fazla bilgim yok ama...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani 100k da mühendis olacağına mat öğretmenliği daha mantıklı rahat edersin en azından benim matematik öğretmenim aylık en az 9-10 bin lira kazanıyordur boş saati yok adamın özel dersten
  • quote:

Orijinalden alıntı: hallelujah.15

Iyi de bu sozlesmeli öğretmenliğin kadroluya ne zarari olacak ki ? O atanamayanlar icin yapilmis bir sey degil mi ? Kadrolu atanabilenler icin degisen bir sey yok diye biliyorum. Yanlis mi biliyorum cok fazla bilgim yok ama...

Matematik Öğretmenliği okuyorum. Ek puan alacaksın bu sene ancak şuanki netlerin Boğaziçine ek puanla girmeni sağlayamayabilir.

Bölümün 400 lira MEB bursu olduğu için puanı yükseliyor 2 yıldır.

Eğer kazanırsan da gayet rahat üniversite hayatın olur. Ancak Teorem İspat yapmayı seviyorsan gel. Yoksa o okul bitmez. Çok sık teorem ispat yapacaksın ve öyle basit ispatlar değil gayet üst düzey ispat şeklinde.

Sözleşmeli öğretmen olayı atanamayan kadrolar için geçerli.

İlköğretim Mat okursan 3 kişiden 1i atanıyor

Mat Öğr okursan işin zor Formasyon alan Mat Mühendisliği ve Fen Fak Mat bölümü mezunları da o sınava giriyor .

Boğaziçi İlk Mat geçen yıl 22.5 ile kapattı.

Geçen yıl 3k olup Balıkesir İlk Mat tercih eden de vardı .

• boğaziçinden mezun olup devlette çalışmak saçma olur bölümün hakkını verip mezun olduktan sonra hem dersaneler hem özel dersler peşinden koşacak
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.