Şimdi Ara

Boğaziçi köprüsünden tır ile geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
6.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar köprüden ticari araçla geçenler tecrübelerini paylaşabilirlermi..

• f.s.m'den rahatlıkla geçebilirsin. yanlız kgs veya ogs edinmen gerek. rahatlık olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

yanlız kgs veya ogs edinmen gerek. rahatlık olur.
  • FSM'den başka bir köprüden(Boğaziçi) geçilemez zaten.
    Boğaziçi'ne tırla girecek babayiğide her türlü fotoğraf kamera çekimi vs. desteğine hazırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RqJnr

FSM'den başka bir köprüden(Boğaziçi) geçilemez zaten.
    Boğaziçi'ne tırla girecek babayiğide her türlü fotoğraf kamera çekimi vs. desteğine hazırım.

sebep? bilmediğimden ve meraktan soruyorum, hiç bulunmadım istanbulda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: suicide

quote:

Hocam Boğaziçi köprüsüne kamyonet ve üzeri araç girişi yasaktır.Hatta şöyle ki Doblo Caddy Kangoo vs. sınıfındaki araçlarda arkada cam varsa geçebiliyor yoksa geçemiyor böyle de enteresan bir olay.

• quote:

Hocam Boğaziçi köprüsüne kamyonet ve üzeri araç girişi yasaktır.Hatta şöyle ki Doblo Caddy Kangoo vs. sınıfındaki araçlarda arkada cam varsa geçebiliyor yoksa geçemiyor böyle de enteresan bir olay.

Hatta daha komiği, pick-uplar geçemiyor.

Bu yüzden Chevy Avalanche, Escalade Pick-Up, Ford F150 vs de bildiğim kadarıyla geçemiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Evet ve bunu bilmediğimden 2 sene önce şirket aracı koltuksuz transit ile köprüde rezil olmuştum. Üstüne ceza bir de tabi.

• quote:

quote:

quote:

oda iyiymiş
    hiç gitmedim istanbula, gitmek zorundada bırakmaz inş. allah her tarafı ayrı bir acayip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 7 Mart 2009; 18:09:37 >

• ben geçiyorum

yanlız metrobüs çalışması nedeniyle köprüde bilumum hafriyat kamyonu, panelvan, iveco/mitsubishi kamyonetler vb çok fazla vardı.
  • eğer o iş için çalışan araçlar zaten karayollarından izin alarak geçiyorlar.
  • Doblo,combo,caddy,kango gibi araçlar 1.köprüden camları tamamen açık dahi olsa geçemiyor diye biliyorum ben ama yanılıyormuyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astra-Elegance -- 7 Mart 2009; 19:06:23 >
  • Benim camlar açık ama hiç geçmedim, fsm den geçiyorum mecburen. Uzak kaçıyor ama mecburen...Cezayla falan uğraşamam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: astra-Elegance

Doblo,combo,caddy,kango gibi araçlar 1.köprüden camları tamamen açık dahi olsa geçemiyor diye biliyorum ben ama yanılıyormuyum

ruhsata bağlı, ticari olursa geçemiyor diye biliyorum
  • İstanbul'da Nissan Navara eğer çok satılmıyorsa sırf bu yüzden satılmıyordur.
  • enteresan doğrusu gözünü seveyim ankaranın
  • Başlık kopardı beni. Bu ne, otoriteye isyan mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: süpürman

enteresan doğrusu gözünü seveyim ankaranın

ankarada da kızılaya belli saatlerde giremiyorlar
  • Ticari ruhsatlı araçlar 1.Köprü'den geçemezler yasalara göre, yakalanırlarsa sorun olur... Tabi buna yolcu taşıyan ticari araçlar dahil değil.

Köprüden söz açılmışken: Bilinçli bir şekilde Kgs'ye gelip de arabadan inip etraftan Kgs almaya çalışan ve trafiği felç eden insanlar yüzünden Kgs çekilmez bir hal aldı, Allah böylelerine akıl fikir versin,her seferinde ya sabır diyerek geçmeye çalışıyorum...
  • ticari araçların köprüden geçmemesinin sebepleri ne sizce? sadece yük mü?

ağzına kadar insan dolu 129t, 34a, 110, 120 gün boyu geçiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.