Bildirim
Boğaziçi kimya mühendisliği
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
+1 -
öyle bir şey yok.
en çok tutulanlar bilgisayar mühendisliği ve elektrik-elektronik mühendisliği -
quote:
Orijinalden alıntı: Revion
öyle bir şey yok.
en çok tutulanlar bilgisayar mühendisliği ve elektrik-elektronik mühendisliği
ne demek yok, Abd de en çok tutulan mührndisliktir kimya mührndisliği.dersler çok da zordur.Abd de baya saygı görüyolar.
9k gelseydi ben yazardım boğaziçi kimya.Ama onun dısında başka bi okulda yazmazdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boğaziçi kimya muh okuyan biri veya mezunu varsa cevaplasin lütfen bu soru benim de aklıma takılıyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş cevabı vermiş de cidden böyle birşey olmadığını savunmak çok komik .
boğaziçi diye şöyle saçma sapan bölümler yazmayın. sonra işsiz kalıyosunuz ya da düşük maaşlı işlere giriyorsunuz. -
quote:
Orijinalden alıntı: guitarhero111
boğaziçi diye şöyle saçma sapan bölümler yazmayın. sonra işsiz kalıyosunuz ya da düşük maaşlı işlere giriyorsunuz.
😊
Boğaziçi'nde çöp okusan ipe sapa gelmez birisi degilsen issiz kalmazsin. Kaldi ki kimya muhendisligi insaat makine elektrik ile birlikte 4 temel muhendislik dalindan bir tanesi sacma sapan demek gercekle bagdasmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: guitarhero111
boğaziçi diye şöyle saçma sapan bölümler yazmayın. sonra işsiz kalıyosunuz ya da düşük maaşlı işlere giriyorsunuz.
olum 2014 ten beri bilkent fanlığına devam mı ediyorsun ? Elin şeyiyle gerdeğe girme misali.Bilkentte okuduğunuda sanmıyorum.
https://www.linkedin.com/in/furkan-%C3%A7a%C4%9Fr%C4%B1-top-09818aa0
Headshottttttttt
https://www.linkedin.com/in/tunatoksoz
double kill
https://www.linkedin.com/in/burak-zeydan-62bab51a
triple kill
https://www.linkedin.com/in/bet%C3%BCl-uralcan-37387a4a
multi kill
https://www.linkedin.com/in/burcukaragoz
-
Okunması en zor mühendisliklerden biri
Biyo da oku kriminalist ol
Tıp dışındaki her bölüm gibi bu da çöp. Puanlarınıza yazık etmeyin tutuyorsa çin'de bile olsa gidin tıp okuyun. Mezun olunca da bana dua etmeyi unutmayın. -
Up yazmayi dusunen varmi 10k ya
kardeş iq'da tipin kadar düşük seviyede mi? kimya müh okunmaz ilk 10k yapıp diyorum. gelmiş oraya bilgisayar ee mezunlarını koymuşsun. ilk 10k ya girip bi ton daha iyi bölüm okunur. boun kimya müh nedir? arkadaşın iyiliği için söyledim. kendi bilir. doktorlara ilaç satmaya gelenler arasında baya bi kimya müh var bu arada:) kapı kapı doktor gezersiniz mezun olunca bol bol.
bilkentte okumuyorum zaten tıp okuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guitarhero111 -- 8 Temmuz 2016; 4:41:24 > -
temel mühendislk veya değil. ülkede iş olanağı yok bu meslek için çok fazla. ilaç şirketlerinde reprezant oluyolar çoğu. yurtdışına giderse bilemem tabi. -
yurt dışında çalışmak istiyorsan ve başka bir mühendislik hedefin yoksa kimya mühendisliğinden şaşma.sen mr.robot izleyipte abi bilgisayar süper yaa goygoyu yapan ezik ve kompleksli tiplerin lafına bakma.Amerika da en çok kazanan ve en çok saygı gören mühendislikler petrol-nükleer-kimya mühendislikleridir. -
Sanayileşmiş ciddi üretim yapan ülkelerde değerli bir bölümdür...
Bu mühendisliğin ülkemizdeki önemini sen kendin düşünerek bul artık... -
Ciddi anlamda yurt dışında çalışmayı düşünüyordum . Önümde iki seçenek var gibi . Boun kimya itü makine . Sene başından beri makine istiyordum ama kimya müh araştırmamıştım pek . Okuduğum kadarıyla makine müh çok paralel falan dendi . Hem boun ve itü arasında yurt dışı imkanları arasındaki fark çok fazla . Tek soru işareti biraz bağnazca olucak belki ama 8k da olduğuna göre bir bokluk vardır bunda düşüncesi . Bunu kafamdan atamıyorum . Bu 8 k olmasıyla alakalı birşey bilen de bilgilendirme yapsa iyi olur
ya türkiye'de de yaygındır bence. bir kere sektör çok geniş. okuması en zor mesleklerden biriymiş. o yüzden pek tercih edilmiyormuş. yıllar önce türkiye'de sıralama olarak boğaziçiyle birlikte en yüksek mühendislikmiş. günümüzde türkiyedeki önemli holdinglerin ceolarından bazıları bu bölümden mezunmuş.
yurtdışında da en rahat iş bulunan mesleklerden. maaşı da en dolgun mühendisliklerden. çünkü okuması zor.
bence okursan işsiz kalmazsın ama nereye kadar götürürsün türkiyede orasını bilemem. fakat dediğim gibi çalışma alanları baya genişmiş.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Boğaziçi'nde çöp okusan ipe sapa gelmez birisi degilsen issiz kalmazsin. Kaldi ki kimya muhendisligi insaat makine elektrik ile birlikte 4 temel muhendislik dalindan bir tanesi sacma sapan demek gercekle bagdasmiyor.
|
kardeş iq'da tipin kadar düşük seviyede mi? kimya müh okunmaz ilk 10k yapıp diyorum. gelmiş oraya bilgisayar ee mezunlarını koymuşsun. ilk 10k ya girip bi ton daha iyi bölüm okunur. boun kimya müh nedir? arkadaşın iyiliği için söyledim. kendi bilir. doktorlara ilaç satmaya gelenler arasında baya bi kimya müh var bu arada:) kapı kapı doktor gezersiniz mezun olunca bol bol.
bilkentte okumuyorum zaten tıp okuyorum. |
forumda saçmalayan insanlardan ilk 3ü zorlarsın yeminle.
|
Benzer içerikler
- uyku açan kahve
- negatif sayılarda teklik çiftlik
- sin sonsuz nedir
- sayısaldan hukuk okunur mu
- erime ve kaynama noktası periyodik cetvelde nasıl değişir
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X