Şimdi Ara

Boğaziçi Hakkında Sorularınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İtü, odtü, Alaaddin Keykubad ... konuları açılmış, boğaziçi konusunu da açalım
    Bilgilisi olanlar sorulara cevap verirler

Boğaziçi Üniversitesi: İstanbul'da bir Üniversite.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 11 Ocak 2019; 17:56:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Boğaz nasıl görünüyor mu manzara iyi mi etkinlikler nelerdir

ciddi bir soru
  • Kanka ortalamalardan konuşalım mı :)
  • Bahsederken Türkiyenin en iyi üniversitesi mi diyorsun yoksa en iyi 5 üniversiteden birisi mi? Veya bu soruya cevap versen direk en iyisi diyebilir misin yoksa en iyi 5 üniversiteden birisi mi dersin
  • Eels kullanıcısına yanıt
    Boğaziçi Hakkında Sorularınız

• quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

işsiz misin
  • GeometriciÇocuk G kullanıcısına yanıt
    Ağaçlar manzarayı kapatıyor, biraz daha açık olsa çok iyi olurmuş, ama yine de güzel
    kuzeyde okuyunca( nerdeyse her hafta sınav olunca) bu sene çok gidemedim, geçen sene kilyostan daha çok gidiyordum
    Etkinlikleri
    takvim.boun.edu.tr
    Etkinlikler | takvim.boun.edu.tr
    http://takvim.boun.edu.tr/ogrenciler/?q=event/2018/12/11/month/all/all/1

http://takvim.boun.edu.tr/bu/
    bu iki sitede çoğu görünüyor, kulüpler aktif, okulun bazı bölümleri de aktif güzel konuşmacılar vb geliyor, memnunum
    petek var gençler çok seviyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 11 Ocak 2019; 19:42:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe hakkında sorunuz?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • coreturk4 C kullanıcısına yanıt
    ağbi boğaziçi.

en iyi üniversitelerinden biri derim, en iyisi denemez çünkü hiçbiri bence en iyi değil, birinin şurası birinin burası iyidir.
    ( bana en iyi dedikleri için geldim, başka ünilerde okumadığım için iyi bir şey söyleyemem,
    Bu sene tercih yapacaklara tavsiyem;
    A ve B üniversitesi hakkında en güzel bilgiyi A ve B den birinde Lisans diğerinde YüksekLisans yapmış kişiye sormasıdır, Linkedinde vb bulabilirsiniz, böylece ikisini de görmüş kişi çok faydalı olabilir)
    Benim aklıma bu gelmemişti, tercih döneminde her ünide sadece o ünide okumuş kişilerde konuştum ama versus yaparken sıkıntı oluyor, bilgiler tek kaynak olmayınca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 11 Ocak 2019; 19:51:24 >

• Bolumun neydi hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar mühendisliği

havalar soğuk, iş güç yok, ne yapayım :(

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    bitti mi finaller
  • evet, biteli bir-iki hafta oldu
    5 ders vardı zaten, 4 finali üst üste koymuşlar, başladı ve bitti, ama alimmm78'i de üzdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 11 Ocak 2019; 19:58:31 >
    sorma calculuste öyle bi dikkat hatası yaptım ki 2 harf kayacak muhtemelen
    vizeler finaller çok zor oluyor mu ? malum üniversite sınavı maratonundan sonra insan çalismak istemiyor...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • barbarmuzo kullanıcısına yanıt
    üniversite sınavına çalıştığın bir şey değil ODTÜ için böyle en azından Boğaziçi de öyledir.
  • Matematiği seven ama işlem yapmaya üşendiği için sürekli kısa yol arayan ve sık sık işlem hatası yapan biri için cengi önerir misiniz?(geçen karbona 6 bağ yaptırmıştım hoca bana sövmüştü

)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam nasıl gidiyor, bilkent veya koç seçmeyi düşünmüş müydünüz? Memnun musunuz? İdolümsünüz bu arada :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RobertJamesFischer

Hocam nasıl gidiyor, bilkent veya koç seçmeyi düşünmüş müydünüz? Memnun musunuz? İdolümsünüz bu arada :)
    İyi gidiyor. Bilkent seçmeyi düşünmüyordum ama Koçla arada kalmıştım memnunum diyebilirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.