Şimdi Ara

Boğaziçi fizik bitirmiş,15 yıl USA'de yaşamış, şuan da Hacettepe Tıp okuyan abiyle muhabbet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
10
Favori
18.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boş adamın teki soru soranlar ağır ergen
    -Her gördüğünüz sakalliya atlamayın bu ülke çok sahtekar gördü -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8B3665B5 -- 8 Eylül 2018; 12:51:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Towns

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yüce Allah dünyaya patch atmayı 1400 yıl önce bıraktı hocam

hakaret falan olmaz hocam Alın teriyle iş yapmış oluyor. Rızık Allah tandır inşaAllah okulu bitirince doktor olur durumu da düzelir. Benim Sayısalda Türkiye de ilk 1000 ve 2000 e giren arkadaşlarım vardı. biri bilkent kimya diğeri ise bilkent matematik okudu. Biri 2-3 sene bimde çalıştı askere gitti geldi sınava girdi geçen sene ogü tıpı bitirdi. Diğeri ise okulu dereceyle bitirdi yds ales kpds kpss gibi sınavlardab astronomik puanlar yaptı. kpss 98 falan 3 4 sene işsizdi. En sonunda Eskişehir merkez bankasına atandı şuan ise ankara merkez bankasında dershane dönemi tanışmıştık bizim sınıftaydı iş bulamadığı için tıpa hazırlandı ygs de 8bininci olunca bıraktı bağlantıyı koparmadık hala görüşüyoruz(Kafasında saç yok olanda beyaz ağzında diş yok sıkmaktan stresten) . halbuki 2 si de Türkiye nin sayılı tıp fakültesine gidebiliyordu ilk dereceleriyle, nasipten öte yol yok. Alnının teriyle kazandığın hiçbir meslek hakaret değildir. İnşaAllah daha güzel günler görecek diye umut ediyorum. Merkez bankasında maaş bildirimi yasak yani söylenmiyor ama doktordan fazla aldığımı söyleyebilirim dedi arkadaşım. Türkiye de akademisyenlik kuruldu kurulalı liyakate bakmıyor. memuriyette aynı şekilde her gelen öteki sini yolluyor.

Dediğim gibi youtube dan okudum Hacettepe tıpı bitiren arkadaşım var ama hiç sormadım. Bu ülkede herşey mümkün kuzenim mezuniyet töreninde birgün öncesine kadar fakülte 1.siydi tüm notlar girilmişti törenden 1 gün önce sistem kapanıyor. ertesi gün törene gidiyorlar tüm sınıf 1. nin o olarak açıklanmasını bekliyor. 1. Olarak bir akademisyenin kızını açıklıyorlar tüm öğrenciler yuhalıyor tören olay oluyor. Ertesi gün sistem tekrar açılıyor kuzenim 2. oldurulmuş, gazetelere vs de haber olarak çıktı ancak hiçbir şey değişmedi Gazi Üniversitesi şuan ise bir bakanlıkta Uzman olarak çalışıyor.

Sağlam karakterli adamı bu ülkede sevecekte azdır çekecekte destekleyecekte herkes adaletten bahseder ama başkasına adil davranan nadirdir.

• beytepe kampüsünde tanıyan çokmuş hocam

Orijinalden alıntı: YediGüzelAdam

beytepe kampüsünde tanıyan çokmuş hocam
    Şizofren,mezcup falan da olabilir

Hocam yorumu atarmısınız? Ben de adamı kanalından takip ediyorum ve görmüşlüğüm var adam gayet iyi. Çöp falan toplamıyor. Bu yorumdan sonra niyetin belli oldu zaten. Bana bilkent matematik veya kimya okuyup bimde çalışan birisinin belgelerini ve iban numaranı at sana anında bin tl atayım ne dersin?
    Hocam 2017 çıkışlı ESOGÜ TIPTAN tanıdığı olan varsa sorun arkadaşımı ifşa edecek değilim size mezuniyet tarihinide söylüyorum.(Bilkent kimya mezunu çoğu kişide asistan sanardı esprisi geçerdi.) SİZİN İNANMAMANIZ BENİ YALANCI YAPMAZ. youtube daki yorumu da bulamam ama sizin attığınız video altındaydı sanırım. ben birkaç kişi görsün seyretsin diye konunuzu yukarı taşıdım yaptığınız saygısızlıktan başka birşey değil. Hiç kimse de sizin paranıza muhtaç değil.

buda facebook a eklediği bilgileri Bilkenti eklememiş ama kimya şirketinde çalıştığı sonra bimde kasiyerlik yaptığı sonrada tıp bitirdiğini görebiliyorsunuz.

siz herkes aynı hayatı yaşıyor sanıyorsunuz sanırım.
    Boğaziçi fizik bitirmiş,15 yıl USA'de yaşamış, şuan da Hacettepe Tıp okuyan abiyle muhabbet

Boğaziçi fizik bitirmiş,15 yıl USA'de yaşamış, şuan da Hacettepe Tıp okuyan abiyle muhabbet
    Bu arkadaşımda bilkent matematik 2006 öss 2000. si Eskişehir de beraber takıldığımız dönem Anadolu da yüksek lisans yaptı. Hala hedefinde varsa doktora için uğraşıyor olması lazım. Ankaradan arkadaşım Eskişehir de de beraberdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 8 Eylül 2018; 15:32:29 >

• Saygısızlığınız da sizi kaliteli adam yapmaz. Turan Kapudere kağıt plastik atık vb topluyor toplamıyor doğrudur yanlıştır ben bir şey diyemem yorumda öyle yazılmış ben size evet topluyor demedim iki tane arkadaşımın hayatından örnek verdim. Hepimizin işi gücü var. Kafa dağıtalım diye giriyor sohbet etmek istiyoruz hitap belli bu arada bilkent mat okuyan arkadaşım fakülteyi 3 veya 3.5 sene de bitirdi 2012 de ygs ye girdi o döneme kadar kpss den sabit 98 almasına rağmen istediği kadrolara giremedi.

Paranızda çoksa Kızılay a 1000tl yollayabilirsiniz. Hayra geçmiş olur.

https://www.kizilay.org.tr/bagis-yontemleri/banka-yolu-ile-bagis

https://www.kizilay.org.tr/bagis-yontemleri/banka-hesap-numaralari

istediğiniz iban numarası ve irtibat numarası burada mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 8 Eylül 2018; 17:27:9 >

• İlginç bir hayat hikayesi, ancak maalesef hiçbir yerde tutunamamış, oradan oraya savrulmuş. Üretken olamamış bu kadar eğitim üretken olmadıktan sonra pek birşey ifade etmiyor maalesef.
  • YediGüzelAdam kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız işler zorlaştı geçen amcam girdi kpss 99,56 almış ama atanamadı bizde anlamadık alan birincisiydi ama nasıl alınmadı ki?

Hocam cidden sizi çok merak ediyorum eğer İstanbuldaysanız gelin bir kafede buluşak çay kahve içelim her şey benden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmam Bayıldı -- 8 Eylül 2018; 19:6:26 >

Kızılaya haddinden fazla yardım ettim. Her altı ayda bir gönüllü kampanyasına katılıyorum, her üç ayda bir de kan veriyorum hocam. Kan verme günüm de yaklaştı isterseniz gelin birlikte gidelim hem bi sohbet etmiş oluruz?

Bir milletin geleceği Temel Bilimler, Mühendislik ve Temel Tıp Bilimleri ile mümkündür ve Aynı şekilde nitelikli kaliteli öğretmenle, Ülkemizde Temel Bilimler(Fizik, Kimya, Biyoloji) önemsenmiyor. Mantıklı olan Mühendislik seçmek bu arada anlattığım hikayeye uygun iki farklı hesap bul tamam diyeyim. Burada anlattığım birçok faktör var örneğin önce fizik bitirmiş sonra bir şirkette çalışmış sonra bimde çalışmış sonrada Tıp Fakültesine girmiş bir kişi üstte anlattığım arkadaşım gibi. Bulda görelim siz efendi gibi dinlemekten hatasını kabul etmekten mahrumsunuz. Konuşmaya değil iddia ettiğinizin doğruluğuna ve karşı tarafı alt etme gibi bir çabanız var. Ben buraya iddialaşmaya değil edep çerçevesinde konuşmaya geldim sizinse tek derdiniz karşı tarafa karşı hak ettiği şeyi yanlış bile olsa savunmak iddia ettiği şeyden galip çıkmak böyle insana ne bir şey öğretilir ne de öğrenir. İyi akşamlar hocam umarım birgün zıttını savunduğunuz şeyin yanlış olduğunu anlayınca hatasından dönme büyüklüğü gösterenlerden olursunuz.

Bu kısım size hitap değil.

Bu arada forumumuzda çokça Hacettepe tıp okuyan veya mezun olan arkadaşımız var. Aynı şekilde her sene ilk 10bine giren binlerce kişi var. Bazıları nedense bu gibi durumlara inanamıyor. şu forumda binlerce derece yapmış insan var. İnanmayan arkadaşlara tavsiyem iyice bir bakın. ilk binde derece yapıp moleküler biyoloji ve genetik okuyup işsiz gezende çok kendi arkadaşım değil tanıdığımın yakını olduğu için örnek vermedim. iyi okul bitirmek istediğiniz iyi yere gireceğiniz anlamı taşımıyor.

• Bu ülkede temel bilim okumak akılsızlıktır

Bu ülkede temel bilimler önemsenmiyor ama bunu önemsetmemiz lazım bir şekilde. Ben sizin dediğinize özellikle derece yapıp ilk bin veya ilk 5 bin gibi ciddi bir dereceden bahsediyoruz. Seçtiği bölümler bu denli başarılı kişi boş kalmaz. Ben her türlü iddiasına girerim ilk 5 bine girip bilkent fizik mezunu olupta bimde çalışan birinin olmadığına eminim. Siz de korkarak yaklaşıyorsunuz gelin konuşalım dedim 2 kere hiç yanaşmadınız?

Tamam temel bilimler okuyan sıkıntıya düşer iş bulamaz anlarım ama Bilkent, Boğaziçi olayı farklı. Her yılda bu devam ediyor bu yıl da ilk 1000den boğaziçi, bilkent, koç vb. üniversitelerin temel bilimlerine yerleşenler oldu.

Ben yanlış bir şey savunmuyorum bence herkes istediği ve sevdiği bir işi yapmalı. Ama bunu yaparken mantıklı karar vermeli. Ben her zaman bu sözümün arkasındayım. Yoksa 150binden adam öylesine biyoloji yazayım deyip giderse ve sevmezse geçmiş olsun ona.

• Az önce Youtube'ta denk geldim. Kendisinin kanalı varmış. Forumdan hatırlayınca konuyu bulup yazayım dedim.

Kanalının linki de buymuş hatta:https://www.youtube.com/channel/UCjHMKjrbwkr0SL7CB59KAHA/featured

Videolarını bir iki tanesine göz attım. Gerçekten çok farklı açılardan hayata bakan bir insan olduğunu düşünüyorum kendisinin.

Orijinalden alıntı: Guest-AFCEEC3A4

Aslında dediğini araştırmadım ama mantığıma göre bu bir dışlanma psikolojisi olabilir veya Avrupa birliğinin hristiyan birliği olduğunu kabul edersek bu birliği güçlendirmek amacıyla da katılmış olabilirler ama bunlar küçük ülkeler vatandaş isteğine göre hareket etmiş olma ihtimalleri yüksek örneğin norveç 1994'te falan seçim yapıldı ama girmediler büyük ihtimalle fin halkı daha çok girmekten yanaydı yada hükumet.Biraz rusya baskısı da olabilir sonuçta 1918 de bağımsızlığını kazanmış bir ülke.Amerika nasıl çoğu ülkeyi yönetiyorsa Rusyanında finlandiya için etkisi vardır. Avrupa birliği dağılmak istenirse kabul edeceklerden birisi finlandiya diye biliyorum
    avrupa birliği hristiyan birliği dedin bizi üzdün

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.