Şimdi Ara

Boğaziçi Endüstri kaçla kapatır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Odtü ee'nin önüne yazmaya değer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kontenjan artışı+Bilgisayar Mühendisliğine ilginin artmasından dolayı 1200'den 1500-1600 seviyelerine düşebilir. Geçen yıllardan beri düşüyor ayrıca.

• personalcomputer kullanıcısına yanıt
    Neden düştüğü hakkında bir bilginiz var mı? Ben seneye sınava gireceğim, meslek tercihim kafamda oluşsun istiyorum o yüzden mühendisliklerin aşağı yukarı hepsini araştırıyorum.

• Vitriyol V kullanıcısına yanıt
    https://www.basarisiralamalari.com/endustri-muhendisligi-basari-siralamasi-taban-puanlari/

• personalcomputer kullanıcısına yanıt
    Düşmesine neden olan etkenleri biliyor musunuz demek istemiştim.

• endüstri popülaritesini kaybetti artık dünya bilgisayar dünyası endüstride fazla iş olanağı kalmıyor gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vitriyol V kullanıcısına yanıt
    Eskisi gibi revaçta değil çünkü tam olarak bir endüstri mühendisinin ne yaptığı halk arasında tanımlanamadığından tercih edilme oranı azaldı, ekonomik önceliklerle ilgili sorular "Nerede ne kadar maaş veriyorlar?" kısmından "Maaş veriyorlar mı?" ve "İşe alıyorlar mı?" kısmına kaydı, yurt dışı imkanları bilgisayara göre daha az gibi görünüyor. Bunun gibi sebeplerden dolayıdır diye düşünüyorum.

• Boun Endüstri 1350 civarı kapar. Yönetici, ceo endüstriyle olmaz yalnız, endüstri mühendisliği optimizasyon demektir.CEO için Boun işletme ideal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.