Şimdi Ara

Bodyguard (2018-)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dizinin başrollerinde Game of Thrones, Medici ve Klondike gibi dizilerle bilinen Richard Madden ile The Durrels ve The Missing gibi dizilerle bilinen Keeley Hawes yer alıyor. Politik gerilim türündeki Bodyguard'ın hikayesi İçişleri Bakanı Julia Montague ve onun koruması olarak işe başlayan David Budd isminde bir savaş gazisini konu alacak. Julia'nın verdiği kararlar nedeniyle politik anlamda çatışmaya başlayan ikilinin arasındaki tansiyon yükselecek ve David, Julia için asıl tehdit haline gelecek.

Jed Mercurio'nun yarattığı projenin kadrosunda Sophie Rundle, Gina McKee, Rowena King ve Vincent Franklin gibi isimler de yer alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Momoa -- 7 Eylül 2018; 17:57:39 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bodyguard (2018-) Hakkında Bilgilendirici Metin

Bodyguard, Jed Mercurio tarafından yaratılan ve Richard Madden'ın başrolde oynadığı, 2018 yılında yayınlanan bir İngiliz aksiyon gerilim televizyon dizisidir.

Dizi, İçişleri Bakanı Julia Montague'ın (Keeley Hawes) özel koruma görevlisi David Budd'un (Madden), bakanı korumak ve yaklaşan bir terör tehdidini önlemekle görevlendirilmesiyle başlar.

Bodyguard'ın şu anda iki sezonu mevcuttur ve her sezon altı bölümden oluşmaktadır. İlk sezon 26 Ağustos 2018'de yayınlandı, ikinci sezon ise 31 Ağustos 2020'de yayınlandı. Dizi, yüksek izlenme oranları ve eleştirmenler tarafından beğenilmesiyle dikkat çekti.

Dizinin üçüncü sezonunun da yapılması planlanıyor, ancak henüz bir yayın tarihi açıklanmadı. İkinci sezonun sonunda, Bodyguard'ın "bodyguard 2 sezon ne zaman" sorusunu gündeme getiren büyük bir gelişme yaşandı. Dizinin gelecek sezonunda hangi olayların yaşanacağı merakla bekleniyor.

Bodyguard, aksiyon dolu, sürükleyici ve düşündürücü bir dizidir. Terörizm, güvenlik ve kişisel fedakarlık gibi önemli konuları ele alarak izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Dizinin başarısı, güçlü senaryosu, etkileyici performansları ve günümüzün toplumsal sorunlarına ayna tutmasıyla açıklanabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Güzel dizi. Sadece biraz hızlı ilerliyor. Julia’nın duygularını daha detaylı izlemek,görmek isterdim. Pek inandırıcı olmadı malum birliktelik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzlemeyi düşünmüyorum. Ama, dizi için yorumlar genellikle olumlu. İngiliz aksanı kulaklarımı tırmalıyor. Birde fazla kelime yutuyorlar. Ne zaman yeni bir diziye başlasam, umarım İngiliz oyuncu yoktur diyorum.
  • 4.bölüm şimdi bitti. Foruma baktım yorumlar için ama pek bir şey görememek şaşırttı. Güzel dizi izleyin.
  • Son bölüm /sezon finali çok iyiydi izlemeyen izlesin,tavsiye edilir zaten bolum sayısı az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Momoa -- 27 Eylül 2018; 5:38:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel başladı, baya güzel dizi öneririm. Lakin,

4. Bölümde daha doyamadan Julia'yı öldürmeleri çok canımı sıktı. Fazla kısa oldu onun üzerinden geçen olaylar. Sok oldum ölünce yav bırakasim bile var şu an sinirden. Şöyle onun üzerinden uzun metraj bir dizi olmalıydı. Of of. 2. Sezon olacakmış Julia geçmişini anlatsın bari :)

Lavanta,

Seni aniyoruz

Seni arıyoruz.

Seni özlüyoruz.

• Diziyi bitirdim topu topuna 6 bölüm zaten ilk 3 bölümü iyidi malesef diğer 3 bölüm çöptü.

Lavanta (Julia) harika oyunculuğu var ama başroldeki adamımız çok kötü malesef. Hiç bu kadar amatör oyunculuk görmemiştim, zorla ağlatmışlar gibiydi bi sahnede. Mimik yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Snatch (2017)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• çok güzel bir polisiye/gerilim olmuş. 6 bölüm çat diye bitiyor.

final biraz aceleye geldi sanki ama bir bölüm daha çıkardı bence.
    twist'leri iyi yedirdi. nadia neymiş yav..

sampson nasıl paçayı kurtardı onu çözemedim. hintli arkadaş çözmüştü onu bombayla david'i gözden çıkarınca.

ma'am
  • Çok ilginç, bu diziye ilgi neden bu kadar az olmuş acaba.

Kaliteli bir diziydi tavsiye ederim.
  • Bitirdim ben de, son 2 bölüm daha iyiydi.

Julia ölmedi sanmıştım ama harbiden ölmüş. Nadia konusunda da güzel ters köşe oldu herkes.

İyi dizi, 7/10.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzleyeni pek yokmuş listeye aldım bitince yorum yaparım.
  • İlk sezonu izledim burada hiç değer görmemiş olması şaşırttı açıkcası.Ben Richard Madden'in oyunculuğunu çok beğendim hatta tanımadım bile bizim oğlanı ismini google da aratınca farkettim.
  • Ben de bakacağım, gelsin.

Yorumumu bu mesajı düzenleyip yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 20 Ekim 2018; 16:48:31 >
  • 24 Ekim'de Netflix'te.
    Bodyguard (2018-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoJack Horseman

24 Ekim'de Netflix'te.
    Görseli görünce bilmeyenler için yazayım dedim. A Netflix Original Series yazması kafaları karıştırmasın, dizi BBC orijinali. Netflix dizinin uluslararası yayıncılığını aldığı için öyle yazıyor. Aslında bunu farklı şekilde belirtseler keşke. Çoğu kişi Netflix Original Series yazan her içeriği Netflix yapımı sanıyor bu yüzden.

• Dizi finalinde anlıyoruz ki David Budd karakterinin savunduğu ideolojiler tamamen yanlış.
    Nadia karakterini dizinin en başında kurtarmasaydı bunlar yaşanmayacaktı.
    Dizinin görselliği, çekim teknikleri gayet başarılı ve sürükleyici bir yapısı var.
    Bence içişleri bakanının istihbarat tarafından öldürülmesi fikri diziyi sürükleyici kılan unsurlardan biriydi.
    Julia'nın hemen ölmesi biraz hayal kırıklığına uğrattı, çünkü dizinin konusunu okuduğunda böyle bir şey beklemiyordum.
    Herşeyin Nadia karakterinin planı dahilinde olduğu ve üstüne oturttuğu düşünce bana göre saçmalık.
    Neymiş herkes beni zavallı görüyordu o yüzden bunları yaptım.
    Bu yüzden finali beğenmediğimi belirteyim.

• www.bbc.co.uk
    BBC - BBC One’s Bodyguard is the UK’s most watched drama since current records began - Media Centre
    https://www.bbc.co.uk/mediacentre/latestnews/2018/bodyguard-most-watched

• Güzel başladı ama o kadar güzel bitemedi 7/10

Nadia'nın bombaları yapan olmasını beklemiştim orası şaşırtmadı çünkü kadın yakalandığından beri düzgün işbirliği bile yapmadı. Longcross'un fotoğrafını seçerken de David'den etkilendiği çok belliydi. İstihbarat dediler organize işler dediler ama suçu cihadcılara attılar tebrikler muazzam bir twist kimse beklemiyordu ne kadar da orijinal Dizide entrika vurgusu yapıp sonunda etliye sütlüye dokunmayalım suçu Allahuekber tayfaya atalım diye kapamışlar konuyu. Şu an 7 bile fazla geldi bu finale ama önceki bölümlerin hatrına düşük veremedim.

Finalde Julia'nın çıkmasını beklemiştim aslında ama olmadı ne diyelim ölenle ölünmüyor

Dizi görsel açıdan çok güzel ama tempo açısından pek sevemedim son bölümde bombayı 50 dakikada falan imha ettiler. Tamam gerilimi yüksekti güzel sahneler de vardı ama çok büyük zaman israfıydı.

• Hiç sıkılmadan izledim.Richard madden çok iyi oynamış kesinlikle.Bazi olayları tahmin ediyorsunuz ancak gerilimi yüksek,izlettiriyor dizi.Puanim 8 tavsiye ederim

• Bugün itibariyle diziyi bitirdim. Temposu oldukça yüksek bir diziydi, beğenerek izledim. Açıkçası dizinin hızlı ilerleyişi benim hoşuma gitti. Diziye daha farklı bir hava katmış. Richard Madden'ın oyunculuğu da gayet güzeldi.
    Tavsiye ederim. İyi seyirler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.