Şimdi Ara

Body ile ne kadar sürede kaç kilo alınabilir? (Ortalama)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
21.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

20 yaşında, 1.82 boyunda ve 60 kilo ağırlığında biriyim. Boyuma göre min. 10 kilo açığım var ve son 1 yıldır her gün bu konuyu düşünür oldum. Kompleks yapmayan ben artık utanır oldum fiziğimden. Yani durum psikolojik açımdan baya ağır bir konu...

Metabolizmam gerektiğinden fazla/hızlı çalıştığı için ne yesem eritiyorum diye düşünüyorum. Doktora gitmedim henüz (ki gideceğim), büyük ihtimal aynı cevabı alacağımıda biliyorum. Zaten iştahımda kapalıdır buda büyük bir sorun aslında.

Doktor ve diyetislerin zayıf kişiler için dediği ilk ve tek şey spor. Bu yüzden body'e başlamayı düşünüyorum son çağre olarak. Kilo alma programını biliyorum herkese aynı program bu yüzden saçma geliyor biraz, yemek istemediğim şeylerde var çünkü bu listede ki zaten hergün beyaz et vs. maddi açıdanda zorlayıcı bir etken.

Biraz içimi dökmüş gibi oldum farkındayım lakin :) herşeyi bir kenara bırakırsak, body'e başlarsam kaç ayda 10 kilo alabilirim ortalama? Hap ve proteinlerin etkisi ne derece olur? son olarak iştah için hap'lar varmış yan etkileri meşhur, bu konuda ne öneriyorsunuz?

Sabırla okuduğunuz için teşekkür ediyorum, cevaplarınızı takipdeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hope401 -- 29 Ağustos 2012; 14:58:11 >

• İstah acici hap bilmem hic bi hap bilmem ben.

Kaliteli bi gainer senin isini gorur tru mass mesela.150 liraya satiliyor.

10 kilo vucut megilliyse 6-9 ay arasi bile alirsin ama yemessen 1 yili bile gecebilir.

Yemek programina gelirsek 10 kilo degil 15 kilodan fazla eksigin var vucut isticektir zaten buyumeyi o yuzden sana tavsiyem ne bulduysan ye seninle ayni durumdaydim gunde bi tencereye yakin makarna devirmeye basladİm yaninda et falan tozlar falan simdi 75 kiloyum 90 a kadar belki 100e kadar durmayi dusunmuyorum ne bulduysan yiceksin sana henuz bi yemek programina ihtiyac yok.

Haa 10 kilo aldiginda hafiften gobek hissediceksin iste o zaman kosu ve mekike basla o kiloyu alasiya kadar sana tavsiyem mekik kosu bunlardan uzak dur bacak calis ama buyume hormonunu uyaricak kadar fazlasi kilo eritir.

Mesela fitnessa mi gidiceksin yemek ye git fazladan bi ogun yapar dondugunde yine acikicaksin yine ye.ye ye ye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

İstah acici hap bilmem hic bi hap bilmem ben.

Kaliteli bi gainer senin isini gorur tru mass mesela.150 liraya satiliyor.

10 kilo vucut megilliyse 6-9 ay arasi bile alirsin ama yemessen 1 yili bile gecebilir.

Yemek programina gelirsek 10 kilo degil 15 kilodan fazla eksigin var vucut isticektir zaten buyumeyi o yuzden sana tavsiyem ne bulduysan ye seninle ayni durumdaydim gunde bi tencereye yakin makarna devirmeye basladİm yaninda et falan tozlar falan simdi 75 kiloyum 90 a kadar belki 100e kadar durmayi dusunmuyorum ne bulduysan yiceksin sana henuz bi yemek programina ihtiyac yok.

Haa 10 kilo aldiginda hafiften gobek hissediceksin iste o zaman kosu ve mekike basla o kiloyu alasiya kadar sana tavsiyem mekik kosu bunlardan uzak dur bacak calis ama buyume hormonunu uyaricak kadar fazlasi kilo eritir.

Mesela fitnessa mi gidiceksin yemek ye git fazladan bi ogun yapar dondugunde yine acikicaksin yine ye.ye ye ye

Hocam öncelikle zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Lakin ne bulursan ye kısmında sorun çıkıyor işte :) İştahım yok dediğim gibi.
    1 öğünle 1 gün çok rahat geçirebilirim istersem, miğdem çok küçük galiba onu büyültmek lazım. İştah açmam gerekiyor herşeyden önce

• Yani kendime bir plan yaparsam yapacaklarım sırayla;

1) İştah açıp yemek yemeye başlamak (en zoru)
    2) Ardından body'e başlayıp her yeni aldığım kilo'yu kas'a çevirmek.

Orijinalden alıntı: Hope401

Yani kendime bir plan yaparsam yapacaklarım sırayla;

1) İştah açıp yemek yemeye başlamak (en zoru)
    2) Ardından body'e başlayıp her yeni aldığım kilo'yu kas'a çevirmek.

Yapacaklarinin ikisi imkansiz istahi oyle acamassin benden sana soz bodye yazil istahin gelmesse...gelir yani rahat ol.

Aldigin her kiloyu kas yapilabilseydi dergilerin hepsinin kapaginda olurdun su an oyle bisey yok 1 yilda alabilcegin kas kutlesi 4-5 kgdir anca oda.

Kusasiya kadar yiceksin hatta kuscaksin bu is disardan gozuktugu kadar kolay olsa keske be

Bi soz vardirda body buildingle ilgili forum kurallari kaldirmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killer_Elite -- 29 Ağustos 2012; 16:44:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.