Şimdi Ara

Bodrum Katlarda Telefon Çekmemesine ÇÖZÜM??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence o telefonun arkasına yapıştırılan alet psikolojik etki yaratıyor. onu takınca çekim artıyormuş gibi geliyor...
  • ya zaten ondan 3 milyon kazanıyor diyorsun 3 milyonu bırak onu 250 bine satıyolar bazı yerlerde buda toptan alıyodur 100 bine 5 milyona satıyor 3 milyon kar ediyor. düşünün abimiz aldığının tam 100 katı kar yapıyor. Buda %1000 e tekabul eder. Yani düpedüz kazıklanıyorlar ve 5 yıldız atıp adamı bilgisayar karşısında rahatlatıyorlar. Herneyse acaba tek çözüm şimdi o eski telefonlardan mı almak??
  • Bir çözüm daha önermiş bir arkadaş baz istasyonu kurmak
  • heralde bu konuda geçerli olan tek çözüm MALESEF bu neyse kaderde bu varmış katlanıcaz artık bazen bazı noktalarda 1 parçada olsa çekiyorum biraz gecikmelide olsa mesaj falan yazıyosun ama konuşma pek sayılır bir yöntem olmuyor burada
  • Turkcell vowifi işini görebilir ? İhtiyaçlar = turkcell hat + vowifi teknolojisini destekleyen telefon + kablosuz internet

m.turkcell.com.tr
    HD Ses ve Video Arama (VoLTE&VoWifi)
    https://m.turkcell.com.tr/servisler/hd-ses-ve-video-arama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• power_net P kullanıcısına yanıt
    10 yıllık konuya cevap atmışsın
  • Mustafa Dmrl kullanıcısına yanıt
    Ama gerçekten mükemmel bir teknoloji.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    Aynn baya işe yarıyor hele yurtdışına çok seyahat eden biriysen daha fazla işe yarar aradığın kişinin wifisi açık mı değilmi telefonu destekliyomu fark etmiyo istediğin gibi ararsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: power_net

Turkcell vowifi işini görebilir ? İhtiyaçlar = turkcell hat + vowifi teknolojisini destekleyen telefon + kablosuz internet

https://m.turkcell.com.tr/servisler/hd-ses-ve-video-arama

şurda dursun bakıcam
  • Turkcell e başvur femtocell taktırmak istiyorum de yardımcı olurlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sinyal artırmak için telefona bağlı kulaklığı cam korkuluk demirlerine doluyordum cihaz sinyali yokken alıyordu köyde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.