Şimdi Ara

Böcekler hakkında bir kaç sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Hamam böceği tarzı böcekler evlere dadanıyor zaman zaman. Bu böcekleri öldürmek günah mıdır? Ben araştırdım da insanlar yazmış bir şeyler ama ben pek bir şey anlamadım çünkü cevaplar ya net değil ya da ben anlamıyorum. Bu böcekleri öldürmek günah mı ve bunları öldürmeden dışarı atmanın bir yolu var mıdır? Sonuçta onların da bir canı var az önce babam aldı eline terliği kafasına indirdi içim acıdı üzüldüm kahrolmak üzereydim ağlamak gibi bir düşüncem vardı az önce.

• sen ne diyosun islam dinine göre kertenkele öldürmek sevap, hatta nasıl öldürdüğüne göre sevabın katlanıyor, inanmayan şakirdolar Ahmet Mahmut Ünlü(cüppeli ahmet diye biliyosunuz siz)'nün açıklamasını izlesin.inanmak inanmamak sana kalmış..Böceğinde bu durumdan farksız olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fafaleroy -- 5 Temmuz 2014; 21:26:01 >
  • İslam dinine göre hiçbir şeyi öldürmek günah değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DejaReM

İslam dinine göre hiçbir şeyi öldürmek günah değil.

yanlış bilgi vermeyin
    allahu ekber diyerek öldürmek günah değil
    durup dururken adamı günaha sokacaktın
  • ağlayarak düşünmekle olsaydı moruk kimse ağlamazdı
  • Insan sagligina zararli olan her turlu canlinin oldurulmesi gunah değildir misal sinekler.Sagliga zararli oldugunu dusunduyseniz sorun olmaz ugur dundar dayimiz az mi firinlara baskin yapti hamamboceklerini ifsa etti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neler diyorsunuz yahu :o şaşırdım cevaplarınıza. hiç bir şey öldürmek günah değil diyorsunuz biriniz kertenkele öldürmek sevaptır diyorsunuz. bunu araştıracağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.