Arkadaslar Merhaba 2 gün önce acile gittim şikayetim sol kısmımdan mide tarafından gelen bir agrı yine sol sırtıma vuruyordu bu ağrı her zaman değil yanı depreştiği zaman benı yerden kaldırmıyor gibi iilk basladıgı an mesela yerden kalkamadım sonrasında şimdi üstünde 3 gün geçti sabah yataktan kalkarken dönerken bile dönemiyorum sol arka kısmım sanki bıcaga saplanmıs hareket edince o bıcak benı daglıyor gibi acı oluyor yavas yavas yedire yedire kalkıyorum yattıgım yerden ayakta iken pek agrım olmuyor arada kendını hissettiriyor sadece acil de röntgen kan idrar testlerine bakarak kum yada taş olabilir diyerek ürolojiye gönderdi ürolojiye bugun gittim tomografi cekti sol böbrekte tam net olmamakla birlikte taş gibi gözükmektedir dedi fakat ölçü felan bişi söylemedi tomografi kesik kesik cıkmıs felan bişiler dedi tamprost mr 0.4 mg 30 kapsül dexplus 25/4 mg 20 efervesan tablet bu ilaçları verdi şimdi şöyle söyliyim allah kimseyi hastane köselerine düşürmesin ne dertler var görüyoruz biliyoruz evet ama bende psikolojik bu tarz ince seylere karsılık mesela kan aldırırken bile kendınden geçen biriyim şimdi bu agrının idrar yolu ile cıktıgını ögrenene kadar da iyiydim sonrasında kafaya takmaya basladım bunu hafif atlatan insanlar varmı varsa ne gibi yöntemler/ilaçlar/alternatif tedavi yöntemleri gibi neler yaptınız paylasırsanız bizlerde bilgi sahibi olabiliriz arattıgım kadarıyla eski bu tarz paylasımlar vardı tabi her geçen gün her sektörde bilgi gelişimi oluyor 2021 yılında bu yeni bilgiler ile en güncel tedavi sekilleri ile atlatanların yorumları olsun hem bana hemde bu tarz bilgi arayan diger insanlara yardımcı olması dileğiyle paylasımlarınızı merak ediyorum, hoşçakalın |