Şimdi Ara

Boardwalk Empire/Breaking Bad/Fringe. Hangisine başlamalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Dün Prison Break bitti. Son 2 sezonu kötü diyenlerin inadına 4 sezonu da mükemmeldi bence. Sonunda ağladım. Yukarıdaki üç diziden hangisine başlamalıyım? Boardwalk Empire ilk 2 bölümü izlemiştim ama Prison Break'e devam ettim. Güzel dizi. Diğer ikisini hiç izlemedim ama övüyorlar. Sizce hangisi?

• Boardwalk Empire veya Breaking Bad.
  • Breaking Bad
  • Üçü de çok farklı tarzda diziler. Prison Break'ten sonra Fringe'ye başlayabilirsin bence aksiyon,dram üzerine bilimkurgu iyidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sağlam br ba fakat prison break üstüne sıkıcı gelme ihtimali var dram severim diyorsan hiç düşünme ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Breaking Bad tabii ki. Keşke hafızamdan silinsede tekrar başlasam
  • fringe'e hiç başlama dünyanın en balon dizisi.
  • fringe başla, bb overrated izlemesen de olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 26 Haziran 2015; 15:12:37 >
  • Breaking Bad
  • BB >> Fringe sırasıyla git.

Boardwalk Empire henüz izlemediğim için yorum yapamam.
  • LKLC kullanıcısına yanıt
    dünyanın en balon dizisiymiş.abart,abart biraz daha abart.beğenmedin diye ne diye karalıyorsun diziyi.bana göre de bir breaking bad fanı olmama rağmen sürükleyicilik bakımından bb den iyi.başka birine göre de başka bir özelliğinden dolayı iyidir,kötüdür vs.beğenmedin diye bir diziyi saçma sapan sıfatlarla yaftalamak abesle iştigal.

konuya gelirsek boardwalk empire ı izlemediğim için onu es geçersek,bu aralar işsizim,zaman öldürüyorum diyorsan fringe sürükleyicilik bakımından tam senlik.koca 5 sezonu 3 hafta gibi bir sürede bitirmiştim.baya bir sarıyo.breaking bad içinse artık yapılacak yorum kalmadı.dram seviyorsan bb tam biçilmiş kaftan.

• Saydığın dizilerin hepsi iyi ama birini seçeceksen Breaking Bad'i seç. Hayatında izlediğin en iyi dizi olacaktır.
  • Kesinlikle Boardwalk Empire. Ardından da Breaking Bad'i izle.
  • Fringe sonrada Bb izle diğer dizi hakkında bilgim yok.
  • Yazdığın 3 dizi de tür olarak birbirinden çok farklı 3 dizi.

Boardwalk Empire izlemedim ama tarihi bir drama dizisi. Tarihi dizileri seviyorsan hoşuna gidebilir.

Breaking Bad ise fizik öğretmeni olan Walter White ile keş olan Jesse Pinkman'ın nasıl en dipten Amerika'nın en büyük uyuşturucu çetesi olduğunu anlatan bir suç, drama dizisi. Son sezona kadar, nesi var bu kadar abartılan bu dizinin diyebileceğin ama finalini izledikten sonra adamlar harbiden yapmışlar diyebileceğin güzel bir dizi.

Fringe ise, bilim kurgu olarak Stargate serisinden sonra izleyeceğin en iyi dizidir. Breaking Bad'in aksine, ilk bölümlerinden daha insanda merak uyandırarak içine çeken, harika bir 3. ve 4. sezonun ardından, bence hayal kırıklığı olan bir 5. sezon ve finalle izleyicisini çok üzdü. Ama yine de harika 4 sezonun hatrına, Fringe'in yeri hep ayrıdır. Lost'tan sonra hakkında türlü türlü teoriler üretilen nadir dizilerdendir. Zaten dizinin yaratıcılarından biri Lost'un yapımcısı J.J. Abrams.

• Breaking Bad başla dostum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.