Şimdi Ara

board değiştirme veya bga reballing

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bga yı 0 dan yapan biri olucaktı forumda bi konu açılmış idi bulamadım konuyu da acaba başarılı olmuş muydu o arkadaş, 0102 hatası alıyorum olmazsa board değiştiricem

ancak şöyle bi sorun var, orjinal fw elimde yok, dvd değiştirmeden board değiştirebilirmiyim, ve eğer değiştirirsem key olmadan update edebilirmiym fw yi, birde ankarada board değişimi yapan var mı, eğer varsa çok iyi o
    olur, yoksa istanbulda kimler var, oraya gelmeden nasıl halledebilirim, maliyet yaklaşık ne kadar olur

arama yapsa idin falan demenizi istemiyorum!
    şu oyunlar çıkmadan bi halledilir ise süper olacak

towel trick işe yaramamaya başladı

• reball işlemleriyle uğraşan fatih abiydi.www.ozkanelektronik.net sitenin adresi.onlarla iletişim kurbilirsen eminim yardımcı olacaklardır......
  • bu yontem nedır artık banlı makınalar cozudlumu yanı
  • xbady, teşekkürler
    engingüzelsoy: yok gpu yu söküp, yeiden lehimlemek ve 3 kırmızıdan kurtulmak için bi yöntem. ancak türkiyede yapan oldu mu bilmiyorum, eğer yok ise board değiştiricem
  • Fatih abi sadece bu iş için fiyatı aşırı pahalı olan bir alet getirecekti yurtdışından..forumda gözüme ilişmişti bununla ilgili bir yazı..araştırma safhasında idi Fatih abi..Telefon ile görüşüp bilgi alabilirsin..
  • teşekkürler yarın arayacağım, ondan önce bi clamp replacement yöntemini denicem, oda işe yarar gibi gözüküyor
  • 0102 de clamp replacement bir süre başarılı olabilir.Yalnız sorun gpuyu yanlara doğru kastırarak bir süre sonra dış lehimlerin atmasına sebep olmasıdır.
    Boardun tamamen ölmesi hiç sorun değil,elinde dvdrom sağlam olarak durduğu sürece yeni boardun keyinin olması yeterli.Yeni boardun keyi ile dvdromu flaşlarsın ancak bunun için yeni boardun dvdromunun fwsinin alınması lazım.Zaten board değişimi yapan yer bu işi halleder orada sorun olmaz.
    Reballing işlemini yapacak olan Fatihler yalnız makine şu anda xbox 360 için uygun lehimlemeye sahip değil.Yakın zamanda o sorunu da aşacaklar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık 2.El BGA Rework Makinesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • myfranco, çok sağol, o zaman şimdilik clamp replacement ile idare edip sorunun aşılmasını bekleyim, olmazsa board değiştiririm artık

ilginiz için teşekkürler arkadaşlar

iyi ki başlığa yazmadım "benimki de 3 kırmızı verdi!!!!111111111" diye, gereksiz hiçbir mesaj gelmemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lt.Chuck -- 8 Temmuz 2007; 21:57:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lt.Chuck

myfranco, çok sağol, o zaman şimdilik clamp replacement ile idare edip sorunun aşılmasını bekleyim, olmazsa board değiştiririm artık

ilginiz için teşekkürler arkadaşlar

iyi ki başlığa yazmadım "benimki de 3 kırmızı verdi!!!!111111111" diye, gereksiz hiçbir mesaj gelmemiş

vallahi ya. çok sakin bir 3 kırmızı ışık konusu olmuş.
  • Gecmis olsun.
    Fatih beyle bende konusmustum. Kendisi hata verip,hic dokunulmayan konsollarda basarıya ulastıklarını, xclamp, fonleme vs. islemlere maruz kalanlarda sonuc alınamadıgını soylemisti.Ama konusursan buraya da yazar mısın? Son durum nedir,gelisme var mı ogrenelim.
  • Forumdan Satın Aldıgım (teamgsi Arkadaştan) 3 Kırmızı Isıklı Makina vardı verdigi hata 0102 idi bende elektronikci oldugum icin flex dokup ısı gectim guzelce ama her ısı tabancası olmaz emin olun kastırma yapmadın cihaz duzene girdkten sonra kasanın ustune fan yerlestirdim bu sekilde sonuca ugrastım ısı gecipte 8-10 saat oynadıkltan sonra cihazın duzeldigini gordum ve guzelce modladım :D forumda resimleri var
  • arkadaşlar şu sıralar j board değişim fiyatlarını bilenler var mı ?
  • 1 ay geçmiş ama hala üsttekiyle aynı soruyu soruyorum
  • eski yöntemlere devam ederek bu cihaz 3k kurtulamaz ama reflow türkiyede olmayacagı için arkadaşın yaptıgı yöntemi denemek lazım flex
  • quote:

Orjinalden alıntı: gameman

Fatih abi sadece bu iş için fiyatı aşırı pahalı olan bir alet getirecekti yurtdışından..forumda gözüme ilişmişti bununla ilgili bir yazı..araştırma safhasında idi Fatih abi..Telefon ile görüşüp bilgi alabilirsin..

http://www.zeph.com/reballing_kit.html
    alet bu heralde
  • Fatih abi söz konusu makinayı türkiyeye sokamadığını söyledi ama bir şekilde makinaları reballing olmadan %80 kurtardığınıda beyan etti bence sonderece gerçekçi bir yaklaşım üstelik 6 ay garanti veriyormuş
  • atikde war bu alet
  • Alet varda, sorunsuz onarabilen, bilgili elemanlar var mı? Yani arızası giderilen cihaz için ne gibi garanti verebiliyorlar? Eğer sorunsuz onarıp, garanti verebiliyorlarsa çok iyi.
  • re-reballing için bi ara fatih abinin yanında çok tırmaladım yalan oldu artık gelmicek getirmeme deymez fiyatlar çok düşük tamire deymez işçiliği çok zahmetli diye vaz geçti seve seve falcon aldık tamiri olayında fazla umutlanmayalım kurtuluşu yok gibi bişii
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

Alet varda, sorunsuz onarabilen, bilgili elemanlar var mı? Yani arızası giderilen cihaz için ne gibi garanti verebiliyorlar? Eğer sorunsuz onarıp, garanti verebiliyorlarsa çok iyi.

walla orasını bilmiyorum gittigimde gördüm bu ne dedim bu o alet işte dedi ölece duruyordu baya yüksek fiyat cekiolardı herhalde o aet le tamir için tam bilmiorm o konuları
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.