Şimdi Ara

BNB SERVER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Birde burayi deneyin .Yunanlilar ile oynadiğimiz bu serverda Türk kardeşlerimi görmek beni sevindirir. Ama server rateleri biraz düşük. Ayrica bu server yaklaşik 4 senedir açik. BU ekim ayinda c3 olarak yenilendi. TAm bir güvence altindasiniz. Ha official ha bnb



  • Bu basliktan devam edelim isterseniz;

    1. Öncelikle bnb ( bits and bytes ) cok büyük bir oyun sirketi. Sadece lineage serveri altinda dusunulmemeli
    butun oyunlara serveri bulunmaktadir. ( yunanlari ovduk ama )
    2. NEredeyse orjinal servera yakin oynama zevki ,
    3. Ciddi ve yardimsever gm ler,
    4. Exp x3 / SP x3 / Adena x5 / Drop x7 / Spoil x7
    5. Ping az . Gerektigi zaman web sayfasini acip server downtime hakkinda bilgi sahibi olabilirsiniz.
    6. YUnan serveri olmasina reğmen diğer ülkelerden de oynayan birçok insanin olmasi( örneğin biz )
    7. Bu boyle gider simdi en onemli kisimlara değinelim ;

    özellikle yunanlilarla oynamanin zevki bir baska , onlari kesmek onlarla savasmak , ülkemizi orada en iyi sekilde temsil etmeye calismak. Bundan dolayi kaynaklanan her an icinde oynama azminin bulunmasi ( Bunu anlatamam ) . Ve en onemlisi ticari hayat. !! Ticaret !!
    Bu serverda oynamayi kisavadeli olarak dusunmeyin !
    NOt : c3 extreme oynayan arkadaslarimizin sayisi hergun azalmaktadir. Bilgilerinize. Hepsi bizimle bnb serverina basliyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ycel -- 7 Kasım 2005, 14:33:09 >




  • Bu oyunun orginalde ne kadar zekli oldugunu biraz dusunmek gerek 1x te lvl 5 olmak bile olum olur.Yani orginal diye zekli denilemez.O kadar zevkli olasydi herkez orginal oynardi.


    Valla ha yunan kesmek sana cok fazla haz veriyor heralde benim de yunanistandan o kara arkadasim var dusmanlik gosterilecek ne var anlamiyorum.

    Arkadas olmayi deneseniz DAha dogru olur bence.
  • Adamlar kolay işlerden hoşlanıyor belki extreme oynamalarindan belli ki zor şeylerden sıkılıyolar demekki Bİ günde 80 LVL olup pvp yapmak istiyolar Bu server a herkez oynamak istemez ama sen bana söle nerden dowload edecem bide donate Varmi onu bana solermisin Bende Yunanlari World dE kesiYorum Bence Büyük HAz ALiyorum Sizin Server a NAsıl gelceğimi anlat BAna Yeter
  • Yunanlari kestim evet adam tekrar geldi yanima su yabanci damat dizisini anlatti muhabbet ettik biraz arkadas olduk sonra Bunda garip bi sey goremiyorum valla .


    Hem servere laf ediyorsunuz hemde nerden indiregim diyorsun sitesi su anda kapali giremezsin galiba acc aliminida kapattilar.
  • Bunu daha oncede belirtmistim . BEnde lineage oynunun orjinali de var !!! AmA ben yinede bnb sserverinda oynuyorum . Daha ne diyeyim.
    Diger bu konu ise yunanlilarla savasmak meselesi; bunuda daha once dile getirdim cok saglam cok delikanli yunanli arkadaşlarim var. Gercekten cok baba cocuklar. Hatta klanimizda 2 tane yunanli var. 2side 30 yas civari. Ama iste bunu genele vurmamak lzm. İyiler var hemde cok super insanlar ama kotuluk dusunenlerin sayisi daha fazla. BU dusunceyi bende olusturanda onlar.
  • Kardesim oncelikle serverimizda donate olayi bulunmamaktadir. Asla bu tip seylere izin verilmiyor! (kimsenin silahi sizinkinden daha ustun deil tabi ayni seviyede ilerlerseniz ) Gm lerimiz bu konuda cok dikkatli.
    SErver account alimi
    c3.bnb.gr
    Server patch indirimi
    forum.bnb.gr / lineage2 c3 / how to connect / patch v2
  • merhaba ycel dün saat 22 gibi bir arkadaşım ile lineage ile tanıştık ve bnb de bir karaktert oluşturduk. Oyun ile ilgili okadar şey yazılmasına karşın bize ışık tutacak düzgün TR kaynak bulamadık ingilizce olanlarda oldukça karmaşık geliyor şu aşamada. oyun içindede kime denk geldiysem yunanca konuşuyor :)

    senden bize ışık tutacak bilgiler edinmeyi ve bize yol göstermeni umuyorum msn kullanıyorsan beni listene eklersen bu konu hakkında biraz konuşalım msn id mi sana öm atacağım. görüşmek üzere sağlıcakla kal...
  • bence bütün serverlar aynı arkadaşlar. yani ha bu ha o . hepsi başta süper gidiyorlar ama daha sonra yenilikleri eklemeye kalkınca bir yerde buglar ortaya çıkıyo ve tıkanmaya başlıyorlar.
    ki yenilikler dediğim şeyler officalda zaten herzaman olan "normal "şeyler.
    ki şöyle de bir gerçek var oynamış olduğumuz bütün free serverlar c1 tabanlı hybrid serevrlardır. yani temeli c1 ve daha sonra c2-3-4 textureler eklenir skiller,evetler,npc ler eklenir. yani asla gerçek "C" oynanmaz.


    bide şöyle birşey var le iki 14 ocak 2004 de başladı arkadaşlar yani 4 yaşında olamaz bu server.
    ilk kore closed betadan beri bu yarışmadayız biz.
    neyse umarım serevr güzeldir herşey iyidir . benim şimdiye kadar görmüş olduğum iyi serevr diyebilceğim bi hobby serveri var .gm ler gerçekten çok uğraşıyorlar. ama ne yazık ki orda da her yenilikten sonra bug lar çıkıyoo .
    neyse iyi oyunlar size.




  • HEardalis cok dogru soylemissin.
    Simdi bnb de oynamaya baslayan arkadasima ; Eger oyunu bundan once oynamissan ve biraz bilgin varsa daha onceki serverlarda yaptiklarinin aynini yapmaa dvm et. Biraz kasmasi zordur bnb'de ama.
    Eger l2 yi onceden hic oynamadiysan biraz oyunu kesfetmeye calis. Nyse burdan olmaz bu is
    BNB'de "lazut veya "usta yazarsan bana ulasabilirsin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ycel

    HEardalis cok dogru soylemissin.
    Simdi bnb de oynamaya baslayan arkadasima ; Eger oyunu bundan once oynamissan ve biraz bilgin varsa daha onceki serverlarda yaptiklarinin aynini yapmaa dvm et. Biraz kasmasi zordur bnb'de ama.
    Eger l2 yi onceden hic oynamadiysan biraz oyunu kesfetmeye calis. Nyse burdan olmaz bu is
    BNB'de "lazut veya "usta yazarsan bana ulasabilirsin.


    Hmmm anladığım kadarı ile meşgulsün. Yok oyuna yeni başladım dün ilk günümdü.
    Program indirmiştim ama nerde oynamak lazım diye nette ararken bu forumda yazına denk geldim hatta bu mesajı atabilmek için üyesi oldum ehu ehu.

    Ben karakter seçimi veya izlenmesi gereken yolları soracaktım ilk mesajı atarkenki amacım oydu. Sonrasında kararımı "elf mistik" te kıldım kısmet olursa summoner a doğru gitmeyi planladım. Dün araştırmaktan oyuna pek zaman olmadı ama bilgisayarı kapatırken baktığımda karakter lvl 10,5 olmuştu bile :) biraz moral buldum.

    Yanlız dün başıma iki enteresan olay geldi onlara burada cevap bulabilirsem sevinirim. Olay şu ben gri kurt lardan diş toplaken normal bir player atak verdi bana mor oldu şehir sınırlarına girdim ama etrafta güvenlik gibi duran NPC lerin hiç bir müdehalesi olmadı ve adam beni kesmiş oldu.

    ikincisi ise daha komik şimdiden peşin peşin yazayım lütfen gülmeyin :)
    Orc hunt Questini almıştım derken canım dibe vurdu kaça kaça şehirdeki ağaca yani elf kasabasının göbeğine geldim orclar hala peşimde idi :) hatta takıldım biyerde öldürmüş oldular. Bu oyunda GZ mantığı varmı yokmu anlamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denden76 -- 9 Kasım 2005, 9:50:18 >




  • Son dedigin sey normal her ne kadar komik bir durum olsada. Bu arada pembe olup iceri kacmi seni kestikten sora cunku hemen pk ( kirmizi ) olmuyor seni kesen. Belli muddet pembe kaliyor. Buda sehre girebilmesi icin avantaj sagliyor. Kosarak hizla iceri giriyor. Merak etme iceride de guardlar onu cok guzel kesmistir .Her ne kadar kacarsa kacsin.
  • guard gz mantığı l2 de biraz farklı . hataa free serverların çoğunda bug vardır bu konuda. guard ların rage i dışında sana pembe olmuş ise şehire girebiliyor fakat guardın önünde sana 1 kere vurursa ozaman guard da onu kesiyor. yani anlicağın free serverlarda bazen guarlar renk körü olabiliyor . :)
    neyse. diğer olay da malesef moblar seni heryerde kovalayabiliyor. buna dikkat etmek gerek .
    bide sana ufak bir tavsiyem . summoner çok değişik bir karekterdir. yani ben tavsiye etmezdim ama sonuçta sana bağlı olan birşey bu . yani benim hoşuma gitmeyen senin çok hoşuna gidebilir. bence kendine bir pvp server bul bol rate li . 100 x gibi . orda bi dene zaten 2-3 saatte lvl 60-70 olursun o ratelerle ve karakterini denersin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Heardalis

    guard gz mantığı l2 de biraz farklı . hataa free serverların çoğunda bug vardır bu konuda. guard ların rage i dışında sana pembe olmuş ise şehire girebiliyor fakat guardın önünde sana 1 kere vurursa ozaman guard da onu kesiyor. yani anlicağın free serverlarda bazen guarlar renk körü olabiliyor . :)
    neyse. diğer olay da malesef moblar seni heryerde kovalayabiliyor. buna dikkat etmek gerek .
    bide sana ufak bir tavsiyem . summoner çok değişik bir karekterdir. yani ben tavsiye etmezdim ama sonuçta sana bağlı olan birşey bu . yani benim hoşuma gitmeyen senin çok hoşuna gidebilir. bence kendine bir pvp server bul bol rate li . 100 x gibi . orda bi dene zaten 2-3 saatte lvl 60-70 olursun o ratelerle ve karakterini denersin.


    Çok teşekkür ederim açıklamaların beni tatmin etti. Deneme konusunda haklısın bir serverda biraz denemeler yapmak iyi olabilir. Bu oyun için önerebileceğin deneme ve ciddi olarak sürekli devam etme mantığında serverlar varmı?

    Burada bu konu çok tartışılmış öneriler olmuş ama biyerde iş polimiğe dönüşmüş hep onun için senin vereceğin cevap benim için belirliyeci olacak.

    Birde benim karakterlerin kullanımı hakkında yani BS olma nebiliim rouge olma veya ölünce lot verme alma gibi merak ettiğim ve tam bilmediğim konular var. bunları ara ara sana öm veya varsa msn (mail) yolları ile sormamda sakınca varmı?

    Cevabın için tekrar teşekkür ederim.
    iyi günler dilerim.

    İlave not :)

    Dün bir sürü wolf wardı türü karışık bir grup tam bir sürü idiler :) dedim kenardaki birine dalayım diğerleri görmez amanın dedim sonra hepsi takıldı ben giderim onlar gider araya daha önce daldığım orc fighterlarda katıldımı kosarken arkaya bakınca kendimi gülmekten alamadım :)

    sonra dedim göle gir :) belki yüzmezler anam anam diyeyim ben sana :)

    dibe daldim dibe daldilar iyice tırstım yukarı cıktım sonra kıyıydan karaya derken baktım bunlar dipte takılmışlar resmen koca bir ohhhhh çektim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denden76 -- 11 Kasım 2005, 12:41:33 >




  • lot olayı : l2 iki de pk isen ölürken üzerinden birşeyler düşme şansı çok fazladır . fakat beyazsan % 1-2 gibi bir ihtimal .
    group lara dikkat et. yani aynı türden yaratıklar birbirlerine çok yakın ise birine atack verirsen diyeri de uyanabilir. bide görmüşsündür zaten bi pasive mob bide agrro mob lar var. agrro larda işin biraz daha kolay oluyoo . biraz yaklaşırsın moba sonra geriye kaçarsın diğerlerinden uzaklarştırırsın rahat rahat kesersin :)
    neyse . serevr konusuna gelince. biçok free serverlarda oynadık arkadaşlarla. şu ana kadar en stabil olan lin2hobby çıktı . gerçekten çok uğraşıyor gm ler ve günde en fazla bir kere reset atılıyor servera. bu aralar biraz lag var gibi sanırım yeni Ramlar ilave etçekler. serverda çok kaliteli insanlar var. muhabbet çok iyi . clan larda çok sağlam . 2-3 ally sürekli kendi aralarında pvp deler. yani sana tavsiyem eğer bir clana girersen +55 den sonra yap bu işi yoksa lvl kastırtmazlar sana :D
    en son oynadığım server ben yaklaşık 20 gündür uzak kaldım leiki den dün bi arkadaşla msn de konuştum hala aynı heycanda devam ediyormuş server.
    neyse soruların olursa burdan özelden bana yazabilirsin . çok fazla online olamıyorum bu aralar . elimden geldiği kadar cvp landırmaya çalışırım .




  • Hala bnb ye dvm ediyorsan bana oynama saatini ve durumunu burdan bildirirsen iyi olur kardeş. Ben bnb yi biraktim sana da biraz yardimimiz dokunsun. Elimizden geldigi kadar.
  • hobby güzel serverdir bi ara ISP sorunu çıktı sonra bıraktım bende hobby de oynamayı (acc lari silmedilerse charim war ordaama salak gibi draw olup knight yaptim) GM leri hakkaten iyi server ISP den kapandıında adamlar hakkaten adam gibi sorulara cewap weriolardi!
    lan aslinda gerimi donsem mi hobbye ne
  • Merhaba;
    Elf Wizard oldum char'imla LvL 22 suan adı "Erwen" genelde aksam 9 dan saat sabah 2 ye kadar takılıyorum.
    Beraber oynar ve tecrubelerinizi aktarabilirseniz cok sevinirim oyunda zaman zaman halen zorluk cekmekteyim.

    İyiniyetli teklifiniz için Teşekkür ederim.

    Biraz geç gördüğüm içinde özür dilerim... Umarım cevabımı görürsünüz.
  • hmm aga bende oynuom bu serverde gerçekten saglam bi server yannıs tek başıma oynamaktan sıkıldım ya etraf yunanlı dolu kimsele konuşamıorum
  • Biz bir klan kurduk FWY "Force With You" şuan için lvl 1 henüz.

    Sayımızda 5 istersen aramıza katılabilirsin. Oyun içinde bir pm atarisen konuşuruz konuyu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.