Şimdi Ara

BMW ZAGATO ROADSTAR CONCEPT

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • "Mayıs'ta Villa d'Este Concours'ta tanıtılan çarpıcı BMW Zagato Coupe konseptinin ardından, Bavyeralı marka şimdi de 2012 Concours d'Elegance'ta roadster versiyonunu tanıttı.

    BMW Z4 sDrive35is modelini temel alan Zagato Roadster, gücünü BMW'nin turbo beslemeli 3,0 litrelik altı silindirli motorundan alıyor. Zagato Roadster'da kullanılan 400 bg'lik güç kaynağı, arttırılmış turbo basıncı ve değiştirilmiş egzoz sistemi sayesinde standart modelden 60 bg daha güçlü.

    Sadece altı haftada tasarlanan ve elde yapılan yeni roadster varyantı, coupe'deki detayların büyük bölümünü paylaşıyor. Bunlar arasında entegre soğutma kanallarına sahip motor kaputu ve z harfleri bulunan, tüm BMW'lerin ayırıcı özelliği olan böbrek şeklindeki ızgarası bulunuyor.

    Roadsterin tamponu ve 19 inçlik alaşım jant tasarımı ve her bir ön tekerlek çamurluğundaki dikkat çekici soğutma kanalları da coupe konsepttekine benziyor.

    Bir Zagato alametifarikası olan çift kubbeli tavan tasarımı bu konseptte kendini kumaş tavan kapağında gösteriyor.

    BMW Zagato Roadster'in kabinindeki kahverengi deri koltuklarda, deri direksiyon simidinde ve merkez konsolda karşıt renkli dikişler bulunuyor. Ayrıca koltuklara bir 'z' amblemi işlenmiş.

    Tasarım şefi Karim Habib modelin seri üretime sokulmasının planlanmadığını söylese de, aracın sınırlı sayıda üretilebileceğini ve üretilirse muhtemelen standart otomobilin iki katı fiyatına satılacağını söyledi."




  • Tipi aynen blade filmindeki dracula' ya benziyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zagato klasını konuşturmuş.
    Alman keskinliğiyle italyan egzotizmini buluşturmuş tebrik etmek lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.