Şimdi Ara

BMW Z4 neden 1600 motor ile gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakın rakibi Mercedes slc ile 1.6 156 beygir geldi.

Almanyada ki sitesinde 156, 184, 245 beygir seçenekleri var. Bunların hepsi 2.0 ile geliyor.

Sormak istediğim neden 3 serisi ve 5 serisinde yer alan verimli motorları z4 e monte etmiyorlar.

2000 motoru 225 bine satana kadar 1600 motoru 170 bine satsa daha iyi kar eder. Sebebi nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6D7247931 -- 7 Haziran 2016; 20:12:34 >

• https://www.bmw.com.tr/tr/ssl/iletisim.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahh abiii ahhhhh yapmayın şöyle şeyleri hatırlatmayın bana

Z4 'e 1.6 170 ps motor olacaktı var ya ağlardım ağlarrrrrr . Fiat spidermış Mazda mx5 miş tokat tokat giderdik yollarda . Tabi fiyatı 200 bin olursa yine ağlardım .

Şu an Bmw 1.20i de bulunan motorla aslında gelse yine güzel olur ama fiyatı 160 flana olacaksa gelmesin en azından gelmedi alamadık deriz .
  • Z4'ün ilacı 1.2 tsi.

Te allam. Arabanın amacı zaten biraz hız ve güç. 1.6 ile gelirse ne anlamı kaldı. Adamlar bizim vergi sistemimize göre mı getirecek arabayı ? Zaten sene 30-40 anca satıyor. Belki o kadar bile degil. 1.6 ile gelirse rezil olur o araba. Gelse bile alacak kesim belli ne aile arabası olur nede spor araba olur 1.6 hacimli motor ile. Gelmemesin nedeni guclu bir spor arac izlenimini korumak ve zaten adamların aklında boyle birsey yoktur. Gülerler adama BMW'ye boyle denirse.

Saygılar.

• İ8 de kullanılan 1.5 lt 231 beygirlik motoru koysalar hem iyi performans verir hem de sesi tatmin eder 3 silindir ile.

• W0lkidonkisss kullanıcısına yanıt
    Valla 1.6 170 hp ates gibi motor 520i hafif yokus yukari bile 230 lardan 240lara hizlaniyor 320i 7.4 sn de 100e cikiyor ben birazcik ekstra hp ile z4 gibi bir arabanin o motorla harika gidecegine inaniyorum neden olmasin belkide z4 2.0i yi oldurmek istemedikleri icin koymuyorlardir orasini bilemem ama 320i yi 7.4 snde 100e cikaran motor z4u ucurur

• Ben lpg uyumu beklerim z4den. Gelecekse atmosferik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.6 motor gelse ne olacak ki

borusan aracın şu andaki 2.0 motor fiyatına 40 bin tl zam yapacak, şu an 2.0 aldığınız paranın 10bin tl altına 1.6 motorlusunu satacak

1.6 motor gelince fiyatının iyice ucuz fiyattan satıcaklarını sanıyorsanız yanılıyorsunuz sadece ödediğiniz para devletin yerine borusan'ın cebine girecek.
  • dodomoco kullanıcısına yanıt
    Ayn hacimde ağırlıklar aynı sayılır 35 kilo fark var, cabrioda camın etrafı güçlü tutulmak zorunda olduğu için cabrio araçlar genelde ağır olur.

http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=22966
    http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=21257

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: W0lkidonkisss

Z4'ün ilacı 1.2 tsi.

Te allam. Arabanın amacı zaten biraz hız ve güç. 1.6 ile gelirse ne anlamı kaldı. Adamlar bizim vergi sistemimize göre mı getirecek arabayı ? Zaten sene 30-40 anca satıyor. Belki o kadar bile degil. 1.6 ile gelirse rezil olur o araba. Gelse bile alacak kesim belli ne aile arabası olur nede spor araba olur 1.6 hacimli motor ile. Gelmemesin nedeni guclu bir spor arac izlenimini korumak ve zaten adamların aklında boyle birsey yoktur. Gülerler adama BMW'ye boyle denirse.

Saygılar.

Saçmalık

Almanyada 156 beygir var zaten. 3.20 ed de yer alan motor 1.6 ve daha güçlü.

Bu arada bence gelmesi muhtemel çünkü slc ye rakip lazım. Slc saçma sapan bir araba. Z4 onun içinden geçer

• bmwye o konuda ben de çok kırgınım.
    bu durumdan dolayı broadway alayım diyorum
  • doğuştaki ticari zeka daha yeni yeni oturuyor borusana yakında gelir
  • Senin dediğinin bir başka şekli de 7 ve i8 e 1.6 motor koyulsundur, e bırakın be kardeşim şu araçların kalitesini düşürmeyi 1,3,4,5 ile idare et daha ne yapsınlar

• BMW Z4 1.3 MULTİJET İSTİYORUZ
  • Adieu kullanıcısına yanıt
    Onu goz onune almamisiz hocam kusura bakmayin ama hani 2.0i si 6.9 snde 100e cikiyor 35 kg hafif 320i 7.4 snde aradaki fiyat farkina deger mi diyede dusunmek lazim 1.6 guzel olabilir hele 1.5 200 hp gelirse

• Düzde rampada tokat manyağı olup bmw'yi rezil etmesin diye olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dodomoco kullanıcısına yanıt
    Bana kalırsa BMW'nin yapacağı en iyi güçlendirme iki versiyon sunmak malum mevcut z4 cc oldu artık; tente z4 ve hibrit motor sunup küçük hacim ama güçlü bir z4 ile 2.0 ve cc yapıda bir z4. Elektrik motoru zaten karpuz büyüklüğünde aracın altı pille kaplanır ağırlık merkezini de aşağı çeker müthiş bir sürüş makinesi ortaya çıkabilir; 0 devirden başlayan en yüksek tork ile hızlanan, ağırlık merkezi olabilecek en aşağıda bir z4 düşünün, harikalar yaratır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya'nın bize ayak uydurmasını beklemek yerine biz onlara ayak uydursak daha iyi olacak her şey.
  • juke sero kullanıcısına yanıt
    BMW AG, 3 silindirli 136lık motorlar yerine 520ideki 170lik motorları koymalıydı. 3 silindirli motor performans olarak geriye düştü. 320i deki motor 120i deki ile aynı PSA ortaklığı ile geliştirilen motor. 520ideki 2.0 240lık motorun downsize edimiş hali. Z4 tasarım ve sürüş dinamikleri olarak SLC'den üstün bir araç muhtemelen fakat malzeme kalitesi olarak yanına bile yaklaşamaz Z4ün içi sert plastik kaynıyor, hala E90dan kalma incecik satır teyp ekranı var.

• Mazutlu koysunlar ya da tüple uyumlu bişey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 7 Haziran 2016; 23:15:42 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.