yakıt tükemini bmwnin resmi sitesinde bulabilirsin heralde vardı orda.
lpg falan taktırmayın küfür yersiniz valla
quote:
Orjinalden alıntı: MiDNiGhTKiSs
quote:
Orjinalden alıntı: Ata
X5 4.4i'nin yakıt tütekim bilgileri yok mu?
rabrika verileri pek sağlıklı olmuyor ona kalırsa daha düsük ama kime sorduysam hep yüksek cıktı
Soner abi walla land cruiser a yakın zaten araç ağırlık olarakta demek o kadar yakar way bee cokmus... Sıralı lpg taktırmak lazım
o aracı alacak adamın bunu düşünmemesi lazım. araç zaten bir dünya para... o parayı veren benzini de düşünür. gülü seven dikenine katlanır misali.
quote:
Orjinalden alıntı: Climanjaro
o aracı alacak adamın bunu düşünmemesi lazım. araç zaten bir dünya para... o parayı veren benzini de düşünür. gülü seven dikenine katlanır misali.
o kadar basit olmuyor ne yazik ki . Benim araç ta 300 bin yakıyor hala öğrenci adama koyuyor
quote:
Orjinalden alıntı: MiDNiGhTKiSs
baslıkta gayet acık bi arkadasım alacak 800-900 yakıyormus diyor bende dedim en fazla 600 bilen varmı ?
valla bence boşuna sorulmuş bir soru arabayı alıcak adam zaten borusan'da veya nerden alıyosa ne kadar yakıyo diye sorar
söyliim, yaklaşık 22 litre yakıyor 100km'de şehir içi. VIP müşterilerimizi bazı durumlarda bu araçla taşıyoruz, oradan hayal meyal hatırlıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Climanjaro
Çok güzel açıklamışsın
Senin hesaba gore 0.6886ytl yakar km de ama bence az bile o araca en az 0.750 sehir icinde
quote:
Orjinalden alıntı: ß.m.Ø
söyliim, yaklaşık 22 litre yakıyor 100km'de şehir içi. VIP müşterilerimizi bazı durumlarda bu araçla taşıyoruz, oradan hayal meyal hatırlıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Mellkor
Senin hesaba gore 0.6886ytl yakar km de ama bence az bile o araca en az 0.750 sehir icinde
quote:
Orjinalden alıntı: ß.m.Ø
Ben sana gördüğüm değeri söylüyorum, sen tahmin ediyorsun.
aklının alamayacağı kadar çok yakar tam olarak bilmiyorum ama 800 ykr yakıyomuş.ama bu söylediğim ya x3 ya da x5.
4,0 'ı 1 YTL yakıyo ordan hesaplayın işte.
Günümüzde dizeller çok gelişti, neden gidip de 4.4 litrelik benzinli bir araba alınsın ki? Ben bir mantık göremiyorum, performans açısından zayıf olabilir ama chiple falan bir nebze kapatılabilir fark. Gerçi 2. el kelepir fiyata alıp da tüp takınca keyifli bir araba olur yani :))
o arabaya o parayı vercek adamda zaten umursamaz. ha ayranı yok içmeye tahteravanla gider s,,,,,, misali bi durum olursa bilemem tabe.