Şimdi Ara

BMW'nin Neresi Premium? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
286
Cevap
4
Favori
14.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: taşkafa

Almanyanın bunca yıllık en çok sevilen, ilgi gören..BAVYERA ARSLANI denilen markası premıum olmayacak kim olacak ?.. Siz beğensenizde beğenmesinizde Dünyanın en gözde markalarından biri diye düşünüyorum..Ve araçlarına imrenerek bakıyorum..Ekşiiii....Mundaaarrr....Demiyorum..

nasıl gidiyor üzerinden arçelik yazan LG çamaşır makinen.

Bu Telefonu Beğenmiyorum, Sırf Tepki Olsun Diye İmzama Ekledim, Soluk Ekranlı Telefon.
  • gene saçma sapan bir konu.milyar dolarlık markaları burda yok şöle yok böle diye abuk sabuk şekillerde eleştirmeye kalkıyorsunuz.bmw benim gözümde şuan premiumların en babasıdır.olmasa da farketmezdi.milyonlarca insan yıllar boyu bu markayı bu şekilde tütketti ve dünyadaki en popüler 2 markadan (mercedes, bmw) haline getirdiyse sizin fikirleriniz çokda önemli olmasa gerek.bende geçen yıl f10 5.20 d kullandım.evet saçma sapan arızaları vardı.ancak iyi bir araçtı.bana bmw nin ne anlama geldiği öğretti diyebilirim.şuan audi kullanıyor olmama rağmen bmw benim gözümde bir tık öndedir.

böyle gereksiz eleştirileri sırf konu açayım ortalık şenlensin diye algılıyorum.gerek yok bunlar reklam kokan hareketler...

Audi A5 Coupe 3.0 TDI S Line 7 Speed
    B7 Audi A4 3.0 TDI Quattro Tiptronic 6 Speed
  • Aranızda premium olmanın ne olduğunu anlayabilen var mı?

Premium değil dediğin Bmw hiç yoktan hala prestij sahibi...
    Kendin söylüyorsun Mercedes genelde avrupada taksi olarak kullanılır.Bu prestij midir?
    Prestij bu mu sizce
     BMW'nin Neresi Premium?

Orijinalden alıntı: .Antika.

quote:

Almanyanın bunca yıllık en çok sevilen, ilgi gören..BAVYERA ARSLANI denilen markası premıum olmayacak kim olacak ?.. Siz beğensenizde beğenmesinizde Dünyanın en gözde markalarından biri diye düşünüyorum..Ve araçlarına imrenerek bakıyorum..Ekşiiii....Mundaaarrr....Demiyorum..

Tıkır tıkır tertemiz çalışıyor..Benim aldığım fiyata alabilen kimse oldumu ? Oldu..Bizim forumdan yazılarımı okuyan bir kaç arkadaşım daha satın aldılar..Şu an kaç Lira ? TAM İKİ KATI..Ona bak..Ben onu seçene kadar 6 ay her markayı, makinayı tek tek günlerce inceledim..Çok memnunum...Arçelik yazması servis desteği demek..Bilenler bilir.....Saygılarımla..Kıymetli arkadaşım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 27 Ağustos 2012; 11:08:38 >

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....

• quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

Aranızda premium olmanın ne olduğunu anlayabilen var mı?

Kendin söylüyorsun Mercedes genelde avrupada taksi olarak kullanılır.Bu prestij midir?
    Prestij bu mu sizce
     BMW'nin Neresi Premium?

keşke burda da bir beğen tuşu olsaydı da beğenseydim yorumu...

Audi A5 Coupe 3.0 TDI S Line 7 Speed
    B7 Audi A4 3.0 TDI Quattro Tiptronic 6 Speed
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Premium olmak için gerekli birinci kriter arkadan itiş. BMW ve Merso arkadan itiştir. Audi'de bu açığı serviste kapatırlar dolayısıyla o da premiumdur...

dogus oto ve arkadan itis.cok kaliteli bir espri ama pek anlayan olmamis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: .Antika.

quote:

Tıkır tıkır tertemiz çalışıyor..Benim aldığım fiyata alabilen kimse oldumu ? Oldu..Bizim forumdan yazılarımı okuyan bir kaç arkadaşım daha satın aldılar..Şu an kaç Lira ? TAM İKİ KATI..Ona bak..Ben onu seçene kadar 6 ay her markayı, makinayı tek tek günlerce inceledim..Çok memnunum...Arçelik yazması servis desteği demek..Bilenler bilir.....Saygılarımla..Kıymetli arkadaşım..

keşke yerli malını savundugun kadar yerli ürün alsaydın çelişki kötü bir şey

arçelik demek servis destegi demek

haykırarak güldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Antika. -- 27 Ağustos 2012; 11:10:44 >

Bu Telefonu Beğenmiyorum, Sırf Tepki Olsun Diye İmzama Ekledim, Soluk Ekranlı Telefon.

• Passat vs 316(320 miydi) karşılaştırması vardı biyerlerde, bmw şanzımanıyla alır söker atar zart zurt asıp kesenlerin(sanki tek kriter buymuş gibi) yorumlarını burda görmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 27 Ağustos 2012; 11:18:21 >

BMW'nin Neresi Premium?

BMW'nin Neresi Premium?

BMW'nin Neresi Premium?

+
     BMW'nin Neresi Premium?

• Bir Mercedes fanatiği olmama rağmen yazdıklarınızı desteklemiyorum.2 Bmw eskittik,doğru motorları uzun ömürlü değil.Ama o kadar emeği bir yazıyla silip atamassınız.

1 serısı eskısıne oranla cok cok ıyı
    7 serısı bılmıyorum
    diğer modellerıde fena değildir herhalde.
    daha ne olsun.
    bence son yıllarda baya ıyı bmw.
    ama bır numara yıldız.bundan iyisini anca allah yapar...

Orijinalden alıntı: atakangrbz

Aranızda premium olmanın ne olduğunu anlayabilen var mı?

Prestij bu mu sizce
     BMW'nin Neresi Premium?

Bende bu yorumu bekliyordum iste.

Citan'a, Axor'a, Travego'ya... bakip da Mercedes prestijsizdir yorumu yapacak mukemmel zeka. Kutluyorum seni

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• BMW şuan Mercedesten çok çok önde. Audiyi zaten rakip kabul etmiyorum BMW'ye.
    Herkesin bildiği gerçek budur yani, Mercedesi öpe öpe bir hale soktu yani. Konu komik.

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Bozulursa daha iyi bizim millet için..

Orayı atlamış arkadaş
    Bomboş bir konu.

Orijinalden alıntı: vebo

quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Premium olmak için gerekli birinci kriter arkadan itiş. BMW ve Merso arkadan itiştir. Audi'de bu açığı serviste kapatırlar dolayısıyla o da premiumdur...

dogus oto ve arkadan itis.cok kaliteli bir espri ama pek anlayan olmamis.

Konu boş espiri(espri?) çok hoş anlamamıza yardımcı olduğun için teşekkürler
    Burada söylediklerim aksi belirtilmedikçe tamamen şahsi görüşüm olup kimseyi bağlamayacağı gibi daha sonraki mesajlarımda beni de bağlamayabilir,görüşlerimi yeni bilgiler çerçevesinde güncelleyebilirim.Saygı çerçevesinde her türlü eleştiriye açığım.
  • Konuyu açan kişi;
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.