Şimdi Ara

Bmw Joystick vites

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
41.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Bmw Joystick vites Arkadaşlar bu tür vites nasıl kullanılır bu vites türü çok hoşuma gidiyor ve nasıl kullanıldığını merak ettim bilgisi olan yazabilirmi...

• Yapay Zekanın Yanıtı

BMW Joystick Vites: Kapsamlı Bir Kılavuz

BMW'nin joystick vites sistemi, araç kullanma deneyimini kökten değiştiren yenilikçi bir özelliktir. İster deneyimli bir sürücü olun ister yeni başlıyor olun, bu ayrıntılı kılavuz size BMW joystick vitesinin nasıl kullanılacağına dair adım adım talimatlar sağlayacaktır.

BMW Joystick Vites Nasıl Kullanılır?

BMW joystick vitesini kullanmak basit ve sezgiseldir. Vites kolu aracın orta konsolunda bulunur ve hareket etmesi için tasarlanmıştır:

• Vitesi D konumuna getirmek için joystick'i ileri itin.
    • Vitesi R konumuna almak için joystick'i geri çekin.
    • Vitesi N (boş) konumuna getirmek için joystick'i yukarı itin.
    • Joystick'i sola veya sağa çevirerek manuel olarak vites değiştirebilirsiniz.

BMW Kobra Vites ile Joystick Vites Arasındaki Fark

BMW kobra vites, daha önceki BMW modellerinde kullanılan geleneksel vites değiştirme koludur. Joystick vites ise daha yeni ve daha modern bir tasarımdır. Joystick vites, daha ergonomiktir, daha az yer kaplar ve daha sezgisel bir kullanım sağlar.

BMW Joystick Vitesinin Avantajları

Joystick vites, BMW sahiplerine aşağıdakiler dahil olmak üzere birçok avantaj sunar:

• Daha kolay ve daha rahat kullanım
    • Daha hızlı ve daha hassas vites değiştirme
    • Daha sportif ve heyecan verici bir sürüş deneyimi
    • Daha modern ve lüks bir iç mekan

Joystick Vitesli BMW Modelleri

BMW joystick vites şu anda aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli BMW modellerinde mevcuttur:

• BMW 7 Serisi
    • BMW 8 Serisi
    • BMW X5
    • BMW X7
    • BMW M5
    • BMW M8

Sonuç

BMW joystick vites, araç kullanma deneyimini yeniden tanımlayan devrim niteliğinde bir teknolojidir. Basit kullanımı, ergonomik tasarımı ve gelişmiş özellikleri ile joystick vites, BMW sahiplerine daha keyifli ve sürükleyici bir sürüş deneyimi sunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • solda unlock tuşu var.. basip geri cekip birakirsan D (Drive) modu.. unlocka basip ileri ittirirsen R (Reverse) modu.. ustune basarsan P yani Park modu.. D'de giderken sola cekersen M/S (Manuel / Sport) modu ileri ittirirsen vites kucultur, kendine cekersen vites buyuldur.. zevklidir kerata :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 22 Haziran 2013; 5:04:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

solda unlock tuşu var.. basip geri cekip birakirsan D (Drive) modu.. unlocka basip ileri ittirirsen R (Reverse) modu.. ustune basarsan P yani Park modu.. D'de giderken sola cekersen M/S (Manuel / Sport) modu ileri ittirirsen vites kucultur, kendine cekersen vites buyuldur.. zevklidir kerata :)))
    Manuel de geri çekince vitesi büyütmesi arkadan itişli olduğu için haz versin diye sanırım çoğu markada ileri + oluyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tietze

Manuel de geri çekince vitesi büyütmesi arkadan itişli olduğu için haz versin diye sanırım çoğu markada ileri + oluyor .

Alıntıları Göster
    İsme de bak. Joy-Stick. Türkçe anlamına girmek istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

solda unlock tuşu var.. basip geri cekip birakirsan D (Drive) modu.. unlocka basip ileri ittirirsen R (Reverse) modu.. ustune basarsan P yani Park modu.. D'de giderken sola cekersen M/S (Manuel / Speed) modu ileri ittirirsen vites kucultur, kendine cekersen vites buyuldur.. zevklidir kerata :)))

Yorumunuz için teşekkür ederim zevkli bir şeye benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleleo

quote:

solda unlock tuşu var.. basip geri cekip birakirsan D (Drive) modu.. unlocka basip ileri ittirirsen R (Reverse) modu.. ustune basarsan P yani Park modu.. D'de giderken sola cekersen M/S (Manuel / Speed) modu ileri ittirirsen vites kucultur, kendine cekersen vites buyuldur.. zevklidir kerata :)))

Yorumunuz için teşekkür ederim zevkli bir şeye benziyor.

Alıntıları Göster
    Joystick vites kadar keyifli vites türü yoktur. TechZone zaten ayrıntılı şekilde anlatmış kullanımını. Ek olarak bu vitese mi özgün bilmiyorum ama bu araçlarda vites d modundayken frene basılı tutarken kapıyı açarsanız araç otomatik p moduna alır aracı

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

cem yılmaz'ı azalt

evet, benim bildiğim kadarıyla başka markalarda yok kendine cekince vites arttirip ileri itince vites kuculten..

WRC ralli otomobillerinde de aynen bu şekildedir..

ayrıca arkadaşın dediği doğru, kapı açıkken D'ye al ayağını frenden çek 2cm gider ve Park moduna alır otomatik olarak.. ancak sizlere ince bir trik verim.. emniyet kemeri takılıyken kapı açıksa D'ye aldın mı gider.. Çünkü sürücüsünü düşünen bir sistem..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

quote:

cem yılmaz'ı azalt

evet, benim bildiğim kadarıyla başka markalarda yok kendine cekince vites arttirip ileri itince vites kuculten..

ayrıca arkadaşın dediği doğru, kapı açıkken D'ye al ayağını frenden çek 2cm gider ve Park moduna alır otomatik olarak.. ancak sizlere ince bir trik verim.. emniyet kemeri takılıyken kapı açıksa D'ye aldın mı gider.. Çünkü sürücüsünü düşünen bir sistem..

Alıntıları Göster
    Oyuncak gibi ileri geri itiyorsun hafif ses yapıyor fln ben beğeniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

Oyuncak gibi ileri geri itiyorsun hafif ses yapıyor fln ben beğeniyorum

Alıntıları Göster
    ha birde ekleme yapayım;

mesela evinize geldiniz aracınızı garaja soktunuz.. o anda da vites sola çekilmiş bir vaziyette olsun yani eve kadar M/S modunda geldiniz.. vitesi tekrar eski konumuna almadan P tuşuna basarsanız araç önce kendini Park moduna alıyor, sonra vites kolunu kendiğilinden sağa doğru çekip vitesi standart duruş pozisyonuna geri alıyor..

yazdıklarımın özeti ve görsel hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 22 Haziran 2013; 5:09:48 >

• quote:

solda unlock tuşu var.. basip geri cekip birakirsan D (Drive) modu.. unlocka basip ileri ittirirsen R (Reverse) modu.. ustune basarsan P yani Park modu.. D'de giderken sola cekersen M/S (Manuel / Sport) modu ileri ittirirsen vites kucultur, kendine cekersen vites buyuldur.. zevklidir kerata :)))

giderken p ye basarsak ne olur peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlb

quote:

üstünde yazıyor zaten nasıl kullanılacağı...
    bir tane bu vitese sahip araba alalımda nasıl kullanılacağı sorun değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: amrasc

quote:

Büyük ihtimal geçmeyecektir araç izin vermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S

quote:

quote:

cidden çok merak ediyorum , yanlışlıkla basarım diye korkuyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

üstünde yazıyor zaten nasıl kullanılacağı...
    bir tane bu vitese sahip araba alalımda nasıl kullanılacağı sorun değil

inşallah:)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

%99 Geçmez zaten. Toyota bile yarı otomatik şanzumanda 5. devirden yüksek gelecek vitese gelirse vitesi atmıyodu sen ne yaparsan yap.Bmw tabikide düşünmüştür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mono Italiano

quote:

quote:

quote:

quote:

%99 Geçmez zaten. Toyota bile yarı otomatik şanzumanda 5. devirden yüksek gelecek vitese gelirse vitesi atmıyodu sen ne yaparsan yap.Bmw tabikide düşünmüştür.

Alıntıları Göster
    Bende merak ediyordum, öğrendiğim iyi oldu. Teşekkürler.

• araç hareket etmeye başladığı zaman P tuşu devreden çıkıyor ben ms' de kullanırken hızlı gittigim icin direksiyonu sıkıca tutup giderim.. vites degistirecegim zaman (yani yukseltecegim zaman) sağ elimle haliyle vitese bakmadan geriye dogru tokatlayip tekrar direksiyonu tutuyorum.. Böyle kullandığım zamanlarda 3 kere başıma geldi, vitesin ön tarafına elimi atayım derken parmaklarımdan biri P tuşuna bastı hiçbir şey olmadı

• ileri doğru vites küçülme çok garip gelir bana. manuel modda çok zorlanırım bir süre.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

cem yılmaz'ı azalt

2005 Ford Mondeo'da da aynı böyle. Geri çekince vites yükseltiyor
    Ben de başka markada hatırlamıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakansalt

quote:

quote:

cem yılmaz'ı azalt

2005 Ford Mondeo'da da aynı böyle. Geri çekince vites yükseltiyor
    Ben de başka markada hatırlamıyorum.

Alıntıları Göster
    e60 5 20d 2007 modeller 177 bg mi ? 2008-09-10 joystick lerde sorunlardan bahsediliyor , aslı var mıdır ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.