|
Bildirim

|
Hitler edition
|
|
Aracın önünü tasarlarken domuzun yüzünden esinlenilmiş galiba
|
|
BMW 'nin yeni tasarim dilini hiç beğenmedim
|
|
İçiyle dışıyla hem fütüristik hem de çok şık, bayıldım doğrusu. Tek bir kusur gördüm o da Bugs Bunny böbrekler :)) Yahu eski bmw modellerine gönderme yapıyorsunuz belli ama onlar eski işte, bırakın tarihte kalsın, komik görünüyor gözüme doğrusu.
not : direksiyon beni benden aldı, amg direksiyon simidi ve kolonu ne kadar göz alıcıysa bu da öyle olmuş, aracın içine otursam bir süre direksiyonu izlerim, o derece bayıldım. Hed up display gibi ekran da şahane. |
|
"6 haftada 3bin üzeri sipariş" Çok komik bir sayı. Biraz zorlasa TOGG bile kampanya vs ile bu rakamı geçer. BMW'nin yetişmediği sipariş bu mu?
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
katılıyorum yeni nesil bütün bmw'ler birbirinden çirkin. bmw alacak param yok, olsaydı mercedes veya audi alırdım, bmw'yi hiç düşünmezdim. kazulet gibi tasarımları var. BMW'nin patronu olsam hemen tasarım ekibini kovardım. |
|
yaw onu bırakında bu bmw neden böyle tasarımlar yapmaya başladı gene |
|
|
Abisi gibi olur. 6.5 milyona al 4'e satama. |
|
Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
|
|
|
Böbrekler burun deliği olmuş |
| _____________________________ |
|
Asıl İX1 gelince talep patlaması yaşayacak. |
|