Şimdi Ara

BMW iX1 eDrive20 önden çekişli (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
25
Favori
40.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben de hem iX1 hem iX2 araç mevcut daha önce g30 5.20 ve X3 xdrive aracım vardı o kadar memnun kaldım ki ikinci elektrikliyi aldım. Size şunu özet söyleyim agirlik şehir ici kullanıyorsanız ve şehir dışında 120’yi geçmiyorsanız hiç düşünmeden elektrikliye geçin. Uzun yol ağırlıklı ve 140km üzeri giderim diyorsanız elektrikli size uygun değil bu net. Bütçeniz yetiyorsa m paket alın güzel duruyor yetmiyorsa xline alın. Bence 2023 almayın çünkü uzak bağlantı çalışmıyor o yüzden elektrikli araç için en gerekli donanım eksik kalıyor. Sportline’da en önemli fark deri koltuk ve koltuk isitma olmaması (ilk gelenlerinde vardi aslinda) ambiyans aydınlatmanın çizgi şeklinde olan led’lerin olmaması (normal ledler var) içeride birkaç krom detay tamponlarinda siyah parçaların boyasız plastik olması xlinda bunlar boyalı ama ben boyalı olmasını tavsiye etmiyorum çünkü çizildiği zaman boya gerektiriyor. Sportline daha uygunsa alin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Quattro16 kullanıcısına yanıt

İx1 ve ix2 birebir aynı kalite ve hissiyatta mı hocam ?

• Ben Sportline 2. El aldım ve çok memnunum . Araç bence tam bir fiyat performans aracı. Sportline da kumaş koltuk var ve koltuk ısıtması eksik. Connected drive var ve efsane bir olay. Arabaya binmeden 5 dk önce havalandırmayı çalıştırıyorsunuz araç yazın serin kışın sıcak oluyor. Bence olmazsa olmaz connected drive.Direksiyonda Boost fonksiyonu yok, Harman kardon ses sistemi yok. Anahtarsız giriş otomatik park otomatik bagaj gibi fonksiyonlar standart. Anahtar taşımadan cep telefonu ile araca binip her türlü kullanabiliyorsunuz. Sportline araçlarda normal şarj ve flex şarj kabloları da eksik. Araçta şuda olmalıydı diyebileceğim tek donanım otonom sürüş. Geri kalan eksikleri hiç rahasız etmiyor. 2.6 milyona Bmw ye binme keyfini çıkarıyorsunuz. Daha önce G20 aracım vardı. Ona göre çok daha dolu , süspansiyon g20 de daha yumuşaktı, Maksimum sürat 170 km kısıtlı G20 yüksek süratlerde çok güzel bir araç. Aartı ve eksileri bu şekilde….

• masterap M kullanıcısına yanıt

Birebir ayni ic mekan batarya vs.

x2 cam tavani onden basliyor komple ama acilmiyor

x2 bagaj yukleme agzi cok daha buyuk tasarimdam oturu

birde x2 de ses yalitimli cift cam var

tek fark bu 3u

Teşekkürler. 2.6 milyona 5-6bin kmde çok güzel ilanlar var. İx1 ile ix2 aynı fiyat olsa hangisini tercih ederdiniz ?

Merhaba

burda ana fark tasarim, ix2 daha yeni bir model on arka farlar yeni nesil tarza hatta yeni 2serisi gc bile bu tasarima sahip

on ve arkasi daga sportif. Daha dikkat ceken farkli bir model.

ix1 ise ici daha ferah ozellikle b sutununda sonra daha ferah devam ediyor cam tavan aciliyor, ama tasarimi biraz daha eski x2ye gore. onun harici ikisi arasinda teknik bir fark yok.

boost modu xdrive30 da var. Harman kardon ise xline opsiyonel msportta standart. Sportlineda ise yok.

fiyat önemli hocam, araç çok temiz ise alabilirsiniz. Jantları sonradan değişebilirsiniz.

Merhaba, 2024 model haziran ayı çıkışlı bir ix1 X Line var, menüde BMW ID bölümü olmasına rağmen satıcı araçta connected drive özelliği olmadığını söylüyor, araç borusan çıkışlı bir araç, sanırım kosifler - borusan ayrımı oluyor, bir araçta connected drive özelliği olup olmadığını en sağlıklı şekilde nasıl öğreniriz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • renzokuken kullanıcısına yanıt

Selamlar. En basit şekilde navigasyondan deneyebilirsiniz. Herhangi bir hedef belirleyin. Size anlik trafik yogunluguna gore alternatif rotalar sunuyorsa internet bağlantısı var demektir. Ya da gunluk hava durumuna bakarak yine bağlantıyı test edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master Under The God -- 20 Kasım 2025; 13:18:0 >

Arkadaş detaylıca yazmış hava durumu varsa internet bağlantısı var demektir. Kesinleştirmek için telefonunuza BMW uygulamasını indirin uygulamayla aracinizi eşleştirin zaten eşleştirme oluyorsa aracınızla bağlantı var demektir haziran çıkışlı ise olması gerekiyor. Borusan BMW’nin Türkiye ana distribütörü Kosifler ise sadece bir satıcı.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.