Şimdi Ara

BMW iX1 eDrive20 önden çekişli (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260
Cevap
25
Favori
42.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Popüler Konular listesinde
83. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş

Evet yaklaşık 1saat önce gelen bildirimle haberim oldu, ve kurulum sağladım.

2025 Model ix1 araç satın aldım,

Connected drive, Kişisel eSIM, BMW ID, BMW Premuım gibi tanımların anlamları ve ne işe yaradığı gibi sorular için bir kaynak mevcut mu?

Edit. Banada şimdi düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qbbq007 -- 11 Aralık 2025; 16:7:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • passyok kullanıcısına yanıt
    Geçen güncelleme ile arayüzde hız ile ilgili bir yavaşlık gözlemledim. Bu güncelleme ile gözlemlediğiniz bir şey var mıdır?

• HelixDiamond kullanıcısına yanıt
    Stabillik 03.2025 gibi oldu özelikle üst ekranı aşağı çekince gelen sayfa ki takılma vs gitti.
    Youtube daki yavaşlıkta gitmiş

• Arkadaşlar 2024 model iX1 alma arifesindeyim kullanan arkadaşlar en kötü senaryoda pilinin ne kadar gittiğini ve evde şarj yapma imkanım yok dışarıdan şarj yapacağım maliyetin ne olacağını yani avantajının olup olmadığını bana söylerlerse sevinirim

• Selamlar sayın forumdaşlar
    Geçen hafta ix-1 sport line sanırsam ( 2024 sonu ) harman yok deri koltuk ve ısıtma yok dodikler siyah
    Alarak aranıza katıldım

Bilenlerden yardıma ihtiyac duyduğum bir iki husus var

1) bütün güncellemeleri yapıyorum ancak arada sırada araç ilk çalıştırma sonrası ekran. Donuyor tık almıyor

2) bir store varmı varsa link nedir ? Ve ekstra uygulama nasıl yüklenir ?

Şimdiden teşekkürler

Ekran donması için reset yani ses düğmesine araç ready konumundayken 30 sn basılı tutup ekran siyah olana kadar bekleyerek reset atın. Ve bunu yaptıktan sonra aracı kitleyin 15-20 dk en az araçtan uzaklaşın sıkıntıları logları düzeltsin araç.

Store için bende geldi ve gitti. Yani Store şu an yok. Uygulama yükleme digital premium araçlara geldi bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qbbq007 -- 14 Aralık 2025; 21:7:25 >

Yurt dışındaki şekilde store gelmedi sadece youtube music podcast uygulamaları ve oyun yükleme açıldı.
    Yazılımı güncelleyince gitti bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qbbq007 -- 14 Aralık 2025; 21:44:32 >
  • Selamlar, xdrive30 aracımın lastik değişimi geldi. Üzerinde 245/45 19 var, yaşadığım yerde yollar bozuk olduğu için 245/50 takmak istiyorum, bu ebatta kullanan var mı? Marka önerisi de alabilirim

• Bu aracı almayı düşünüyorum. 2. el alacağım fakat sport line artık gelmiyor gördüğüm kadarıyla sıfırlarda. 2. elde ise sport line ve xline var. Bu iki paket arasındaki farklar nedir ? İlan fotoğraflarından inceliyorum ama bir fark göremedim.

Yazilim hatasi varsa araci resetleyin yeniden yukleme yapin. (İd sifirlama)

Sportline x line farki

Dis:
    Govde plastik parcalar boyasiz plastik sporline puturlu siyan
    Yan marspiyede gri kısım yok
    İc :
    Deri koltuk koltuk ve isitma yok (ilk gelen partide vardi)
    Cizgi seklinde ambians led yok nokta yanan ledler var renk degistirelebiliyor.
    On gogus purutlu gri renk, x line parlak siyah (siyah cizliliyor sportline daha iyi)
    Kapi acma yerin cevresinde parlak siyah cita yok duz plastik devam ediyor
    Kapi kol tutma yeri gri renk aliminyum gorunumlu, sportlinda parlak siyah
    Orta konsol vites kontrol panelin cevresi xlinda parlak gri Sportline ise orta konsolla ayni renk boyasiz plastik

Benim hatırladığım başka bir fark yok zaten araçların yazılımları ve donanımlar örneğin ayak ile bagaj açma vesaire hepsi standart

Benim araçta direksiyondan gelen ses problemi vardı iki defa serviste Yağlama ve ayar yapıldı geçmedi en son direksiyon kolon garantiden değişti artık herhangi bir problem yok pahalı bir parça ses gelen varsa garanti bitmeden mutlaka serviste halletsin

Sehir ici 460 sehir disi 305 km (sabit 120 hizla) bu mevsimde yapiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quattro16 -- 15 Aralık 2025; 19:14:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Quattro16 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. 2025 xline olarak ilanda olan neredeyse tüm araçlara koltuk kumaş görünüyor fotoğraflarda. Kumaş koltuk işi kaliteyi çok düşük gösteriyor açıkçası o yüzden tereddütte kaldım biraz.

Merhaba,

x-line kumas koltuk yok, cakal galericiler sportline donanimlari x-line diye giriyor. Subat 2025 den sonra sportline gelmedi.

Bmw surucusu deri sever bence x line almak daha mantikli ileride satarken size daha kolaylik olur.

Merhaba, 460 ı %20-80 arası şarj ederek %60 lık kullanım alanı açısından demediniz değil mi? Ben kullanırken 200-210 görmüştüm, sonra hanım kullanmaya başladı, 160 ı göremiyoruz nedense artık nasıl bir hata yapıyor ise :)

Araçla ilgili 2 sorum var,

1. Araçta offline güncelleme nasıl ve hangi linkten yapabiliriz ?

2. Arabanın içindeyken, arabayı tamamen kapatmayı beceremedim bir türlü, bunu nasıl yapıyoruz, ekran ve işlevler sürekli açık konumda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • renzokuken kullanıcısına yanıt

Merhaba ix1 son hiz 170 km/s

Dedigim menziller %100 sarjla olan surusler.

ses tusuna uzun sure basarsaniz ekranlar ve arac kapanir ama bir tusa dokunursaniz yine acilir

ofline guncelleme dediginiz nedir arac 2033 modelse guncellemeleri ancak servis yapar, diger turlunl icinde e-sim var onun uzerinden guncelliyor

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.