Şimdi Ara

BMW Gran Coupe - 6 Serisi Sedan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda sabirsizlikla beklenen BMW Gran Coupe konsepti hayat buldu! 6 Serisi Sedan ilk etapta asagidaki yenilenmis motor secenekleri ile gelecek:

40i: 3.0L TwinTurbo 320 beygir, 450 Nm maksimum tork
    40d: 3.0L TwinTurbo 313 beygir, 630 Nm maksimum tork

BMW yine dokturmus. Ic tasarim, dis tasarim ve motorlariyla segmentin lideri olacagini kestirmek hic de zor degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fprox41 -- 8 Ocak 2012; 18:43:32 >

• Pek mantıklı bulmadım.
  • Muadili Mercedes Cls, Audi A7'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 8 Ocak 2012; 12:40:40 >
  • BMW nin lüks segmentte , yani cls , S vs klasmanında, Mercedese en yaklaştıgı , hatta belki tam bir rakip oldugu tek araç olmuş gözümde. CLS mi bu mu dense kararsız kalır insan.
  • Muhteşem bir araç olmuş. İç mekanına bakınca A7 ve CLS çok daha ucuz hissettiriyor bunun yanında otomobilin iç mekanı 7 serisinden ve S Class'dan bile daha lüks görünüyor. Fiyat olarak Almanya'da CLS ve A7'nin üstüne konumlandırılmış. Ben başarılı olacağını düşünüyorum.
  • O değilde 3 litre dizel aynı hacimdeki benzinliden fazla güç üretiyor.
    Bu BMW dizelde nereye gidiyor
  • Kabin isciliginde ders verir nitelikte bir arac yapmislar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAKYAJLI BMW 5 SERİSİ TANITILDI!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Muhteşem olmuş.CLS hayranıyım ama ikisinden birini seç deseler,kararsız kalırım.
  • Mercedes'in işi baya zor vallahi. CLS'yi de kaptıracaklar gibi geliyor.

Yeni 3, 5, 6 coupe&gran coupe, Mercedes'e karşı yüksek satış rakamları elde eder 2012'de.
  • dizel motorun gücü 330 değil 313 bg
  • Daha evvel Merc hisseleri BMW den daha yüksekdi son 1 seneden beri BMW %30 fazla, düşünmek lazım
    tabii 2008 kriz sırasında her hisse tepe takla geldi orası başka mevzu

http://www.finanzen.net/aktien/Daimler-Aktie

http://www.finanzen.net/aktien/BMW-Aktie
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

Mercedes'in işi baya zor vallahi. CLS'yi de kaptıracaklar gibi geliyor.

Yeni 3, 5, 6 coupe&gran coupe, Mercedes'e karşı yüksek satış rakamları elde eder 2012'de.

Bence hala CLS daha güzel. Özellikle ön tasarımı.

Gran Coupe resimlerde CLS'den daha heybetli duruyor yalnız.
  • niye dizel arkadaş ? keyif aracı bunlar,sesini duyunca haz alıcaksın..
  • mercedes fanları basar yine burayı. adamlar deli dehşet araba yapmış resmen uçuşa geçtiler. yeni 3 serisi de geldi mi takım tamamlanacak işte o zaman daha da zor olacak bmw yi tutmak ki çok sağlam motor seçenekleriyle gelecek yeni 3 serisi.
  • Gerçekten çok güzel olmuş özellikle dizel motorun verdiği tork hayli tatmin edici....
  • Önden,yandan güzel görünüyor.Arkadan bence kötü duruyor.İç mekanı da güzel.
    Segment liderliği sonraki mesele.
  • Hangi akla hizmet dizel motor koyarlar bu araca. Cls ve A7 ye dizel koyuyorlar diye sinir olurdum 6 serisi de onlara katıldı. Yine en güzel tercih bu klasmanda quattroporte ile panamera dizel motor kullanmadıkları sürece.
  • Bildiğim kadarıyla sadece 1 dizel seçeneği var 3.0lt 313 beygir 640d. Geri kalan 2 motor seçeneği benzinli 3.0lt 320 beygir 640i ve 4.4lt 450 beygirlik 650i. 2012 sonunda 560 beygirlik M6 Gran Coupe modeli de piyasaya çıkacak.
  • Oncelikle dizel 313 beygir, ozur dileyerek duzeltiyorum. 330 yazmisim yanlislikla, gecen senenin 306 beygirlik 40d motorunun biraz daha guclendirilmis hali. 40d ve 40i motorlarindan sonra ise 50i gelecek her zaman oldugu gibi.

Dizel meselesine gelince, ben de 1 yildir BMW dizeli kullanmama ragmen benzinliyi savunuyorum. Keske alirken muadili, guclu turbolu bir benzinli motor olsaydi da onu alsaydim. Cok fazla yol yapanlar disinda dizeli cok mantikli bulmuyorum. Ama sunu da unutmayalim, BMW'nin dizeli hicbir seye benzemiyor. Zaten son 3-4 yilda sadece dizel motorlarina ar-ge yatirimi yapti ve pazari kokunden degistirdi. Sesiyle, gidisiyle gercekten bambaska. Kamyon motoru diyip gecmeyin.

BMW'nin basarisinda ise diyecek laf yok. Marka degeri en yuksek otomobil ureticisi. Her segmentte asagi yukari buyuk farklarla lider. Hem de ticari arac uretmeden yakaliyor bu basariyi. Onunde egilmek gerek sadece diye dusunuyorum. Gran Coupe ise asik olunacak bir arac olmus. Ic mekan araba degil ucak mubarek. Gercekten bir kez daha tebrikler!

Birkac ic mekan resmiyle devam:

EDIT:

quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Hangi akla hizmet dizel motor koyarlar bu araca. Cls ve A7 ye dizel koyuyorlar diye sinir olurdum 6 serisi de onlara katıldı. Yine en güzel tercih bu klasmanda quattroporte ile panamera dizel motor kullanmadıkları sürece.

Uzucu bir haber ama Panamera da dizel kervanina katildi, hem de cok oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fprox41 -- 8 Ocak 2012; 18:54:06 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.