Şimdi Ara

BMW G30 5 Serisi Borusan İncelemesi(Noyan eleştirisinde haklı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
4.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu noyan denilen herifi de başımıza uzman ettiniz ya..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    Hocam konuyu niye açmadın?

• 1.6 motorlusu gelecek mi?

• SelamiŞahin kullanıcısına yanıt
    En geç gelecek sene eski 1.6 170 lik ünite ile geleceği söyleniyor.
  • 0 520'nin fiyatı gerçekten 550 bin mi oldu

Burada savunanlar neyi savunuyor onu anlamadım. Kendimde de F30 LCI 320 var. Ama model yükseltirken hayatta 550 bine 520 almam. Bir açın bakın 520'nin sağlayacağı prestijin, rahatlığın çok daha fazlasını yaşatacak arabalar var o fiyata.

Evet BMW sürmek keyif veriyor fakat 520 550bin edecek bi araba değil bence.

• 720 bin e de 520 var....

• quote:

Orijinalden alıntı: un momento

quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

suan ki g30 f10 un egzozuna kor,sentatec deri gelistirilmis, direksiyon hissi 10 numara,yalitim sahane,benzinlisinde bile guc daha 1500 devirden basliyor,araba deli gibi hafiflemis olmasina ragmen cok agir guzel bir hissi var,suspansiyonlar ates ediyor,ic dizany sahane,idrive harika.Kisacasi simdiki e serisini 5 e f10u 3 e katlar,noyan gitsin deli gibi ruzgar sesi alan traktorden hallice motorlu makyajla kalite dusurmis e serisine binsin.Ayrica neden acaba borusana gidip, fiyat listesi deli gibi sisirilmis,acaba fiyati ne diye sorsan daha o dakika 60 bin tl inecek olan o 550bin tllik 520s yi bir karsit tez olarak sunuyorsun,gittim 10 numara 530i dizayn ettik borusandaki arkadaslarla, saolsunlar 330 bin tlye suspansiyon kontrollu dakota derili luxury line 10 numara arac yaptilar bana,neden illa dizel kazigi yani bu aracin benzinli 256 hp modelide var onu koy ornege.

2 defa bastan okudum hicbisey anlamadim. sorun bende mi?

virgul ve noktalamaya dikkat ettim ama sanirim tam olmamis

• Makyajli, m paket, carbon siyah bi f10 benim gozume daha guzel gozukuyor..

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Bu sene son baharı işaret ediyordu satış danışmanı

• 4007 kullanıcısına yanıt
    Uzman değil, belli bir kitlesi var. G30 a haklı eleştiriler yapmıştı. O doğrultuda arabayı incelediğimde haklı oldupunu gördüm. O yüzden noyan haklı şeklinde başlık açtım. Yoksa g30 %95 oranda benim gözümde başarılı bir otomobil. %5 i göz cırmalıyor.

• GrandLotus kullanıcısına yanıt
    F10 kadar ses getirmese de yine de müthiş bir araba olmuş.. Malzeme kalitesine laf atanları da anlamıyorum.. Bildiğim kadarıyla noyan denilen kişi f10 alamadığı için bmw ye giydirmeye çalışıyor ki kendisi de bu durumdan hoşnut değil sanırım.. Doktorum ben yha hacı reisim var yha kafasında.. Neyse konu bu değil.. G30 530i ciddi anlamda düşünülür.. Fiyatına göre epey ideal bir araç.. Ama opsiyonları bi o kadar gereksiz pahalı..
  • Noyan kim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni türkiyeme bak 520 ye binebilmek için kenarda birkaç milyon olması gerekiyormuş

• Memleket bitmiş.

• 1,6 motorlusu aynı Mercedes E serisi gibi 260-270 bandında olacakmış, ucuz olacak diye boşuna beklemeyin. Zaten sonbahara kadar Türk lirası bi tur daha değer kaybederse kimse yanına yaklaşamaz arabaların.

• Ne dizeli ne 550 bini yahu???akıl mantıki işi mi.

'0'km YENİ BORUSAN 2017 BMW 530İ EXECUTİVE M PAKET BEYAZ FULL

İlan No: 436280767

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-0-km-yeni-borusan-2017-bmw-530i-executive-m-paket-beyaz-full-436280767/detay

• Yurt dısında 40 - 45 bine satılıyor bizim ülkemizde 404.000 den başlıyor 520d modeli. Lanet olsun nasıl bir yerde yaşıyoruz.
  • Primciler de gelmiş noyan kim dıyor. Asıl sen kimsin dıye sorarlar adama aval aval bakarsın. Noyan arabalara hevesı olan doktor bır abımız youtube da hobi amaclı vıdeolar cekıp yayınlıyor, kım oldugunu bılmıyorsan gır kanalına bak fıkır edınırsın.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.