Şimdi Ara

BMW F20 116i F30 316İ - 320i ED

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu araçların otomatiklerinin yokuş performansı nasıl ?

Bana göre araç dediğin yokuşlarda gerek kalkışta gerek hareket halinde güçlü ve seri olmalı.

Yakın zamanda bu araçlardan birini alırsam pişmanlık yaşamak istemiyorum.

Ben hangi aracın direksiyonuna oturduysam BMW'ler kadar beni sarmıyor, adeta beni düşünerek tasarlamışlar.. Sürüş keyfi ise cabası.

Daha önce F30 320d kiraladım performansıyla, yakıt tüketimiyle, herşeyiyle 10/10 diyorum..fakat fiyat ve MTV olarak beni aşıyor o nedenle 1.6 BMW'ler hakkında görüş alayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arian Galatian -- 20 Mart 2015; 16:59:08 >

• f3O değil f30
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

f3O değil f30

Düzelttim
  • 3.20iED kullanıyorum, dik yokuşta kalkışlarda bazen dur-kalk esnasında şanzıman kararsız kalıyor sanki. Acıbadem'de eski otosan yokuşunu bilen varsa mesela orada dur kalkta kavrayıp yürütmesi hemen gerçekleşmiyor fakat kesinlikle geriye kaydırmıyor. Onun dışında hareket halinde kesinlikle bir problem söz konusu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirio -- 20 Mart 2015; 17:06:54 >
  • http://www.youtube.com/watch?v=6aec6ofrbxQ
    http://www.youtube.com/watch?v=aZbVxlN7mrc

Yardımcı olabilir bu videolar, araçları kullanmadım ama fabrika verilerine bakarsak 3.20ed gayet yeterli bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 5.20i kullanıyorum, F10 yani. Konudaki araçlarla daha doğrusu sadece 3.20i ile aynı motoru kullanmasına rağmen daha ağır bir otomobil.

İstanbul'u bilen bilir. Dolapdere'den Feriköy'e çıkan Akağalar yokuşu vardır. Oldukça dik bir yokuştur. Auris dizel otomatikle manuele alıp, arabayı biraz bağırtıp rahatça tırmanıyordum. 5.20 ile aynı yokuşu motor sesini duymadan çıktım. Düz yolda gider gibi çıktı araç vallahi. Ne yalan söyleyeyim böyle iyi bir sonuç beklemiyordum.

Kısacası yokuş probleminiz olmaz bu araçlarla. İçiniz rahat olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reguse -- 20 Mart 2015; 20:26:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla ton başına 100 bg veren araçların yokuşta pek sıkıntısı olmuyor. Bmw 320i ed 170 bg olması lazım haliyle yetecektir diye düşünüyorum. Ve bana ilginç ve güzel gelen bir konuda bmw 316i ile 320i ed arasında 34 bg fark var 320i ed daha güçlü olmasına rağmen ortalamada 0,4 litre daha az yakıyor 100 km de. Ve 0-100 ivmelenmeside 320d den 0,2 saniye daha yavaş tabi 80-120 ivmelenmeleri farklı olacaktır ama zaten bu araçları genelde 80 km/sa çivarlarında kulandığımız için okadar sorun olacağını sanmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes C180 Coupe
    6 yıl önce açıldı
    Bmw f30 318i yazılım
    7 yıl önce açıldı
    c180 kompressor
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.