Şimdi Ara

BMW F10 - F20 - F30 coding & retrofit (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.682
Cevap
89
Favori
246.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Yeni bir arac aldim bmw f22. Aracta bluetooth var ancak sadece telefon icin calisiyor 6nh sanirim kodu. 6ns modelinde bluetooth ile muzik verilebiliyormus. Acaba kodlama ile bu degisim saglanabilir mi? Ayrica bu kodlamada oynamalar aracimizin dijital kismini garanti disi birakiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F20 de bmw live açan varmıdır. Aeacımda küçük ekran var. Entnavy ile başlıyor code başlığı. Çalışan kodları paylaşan arkadaştan şindiden Allah razı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknogokhan

F20 de bmw live açan varmıdır. Aeacımda küçük ekran var. Entnavy ile başlıyor code başlığı. Çalışan kodları paylaşan arkadaştan şindiden Allah razı olsun.

model yılı nedir?
  • Sorun çözüldü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhan43 -- 11 Şubat 2015; 19:55:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haraalomba

quote:

F20 de bmw live açan varmıdır. Aeacımda küçük ekran var. Entnavy ile başlıyor code başlığı. Çalışan kodları paylaşan arkadaştan şindiden Allah razı olsun.

model yılı nedir?

2014 tekno trio Türkiye paketli hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falmor

E-sys 3.26.1 i kurdum ama hala psdzdata dosyalarını bulmakta sıkıntı yaşıyorum.Güncel dosyalara ait elinde link olan pm atabilir mi acaba rica etsem.

Hocam bir hafta önce aşağıdaki linkten indiridim ve sorunsuz kullanıyorum

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4890813
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Falmor

E-sys 3.26.1 i kurdum ama hala psdzdata dosyalarını bulmakta sıkıntı yaşıyorum.Güncel dosyalara ait elinde link olan pm atabilir mi acaba rica etsem.

Hocam bir hafta önce aşağıdaki linkten indiridim ve sorunsuz kullanıyorum

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4890813

Teşekkür ederim bende bimmerfest ten aldım linkleri.Programı kurdum ama daha araba gelmediği için çalışıp çalışmadığını bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan43

E sys 3.25.3 ve Pzsdata v2.51.3 var iki gün önce 2012 F30 316i kodladık sorunsuzca ama dün iki tane temmuz 2014 sonrası f30 320ied araçlarımızı kodlayamadık.

Read Coding Data dediğimiz zaman CAFD Klasörlerini oluşturmuyor neden olabilir ?

Son datalari indirin

• quote:

quote:

quote:

model yılı nedir?

Live artik uctetli yeni araclarda kodlayarak acan gormedim
    Arastirirsaniz lutfen buradan paylasin

• quote:

quote:

quote:

quote:

model yılı nedir?

Live artik uctetli yeni araclarda kodlayarak acan gormedim
    Arastirirsaniz lutfen buradan paylasin

Araştırmalar sonucunda BMW live içinde sim olan araçlarda yani SOS olan araçlarda artık AÇILAMIYOR.
    İkinci bir ayrıntı küçün ekranlı HU ENTRYNAVY sectionlu araçlarda video da açılmıyor. Ama 6NS kodlandığında SMS ler ve mailler (Mailler iphoneda) direk ekrandan görülebiliyor.

• 2014 F20 116i aracımda 2TB ve SPORT + kodladım. Sorunsuz çalışıyor. Birde 2TB kodladıktan sonra şehir içi verilerim 10,5 lt. den 9,1 lt. lere düştü. Belki tesadüftür ama bilgi olarak paylaşayım dedim. Aynı araçta Lounch control kodlanamıyor. (kodlanacak satırı bile yok ). Meraklılara duyrulur
  • Arkadaşlar F1 M direksiyon aldım bununla ilgili olarak montaj ve kodlama konusunda yardımcı olabilcek tanıdığınız var mı? Yalnız fiyat konusunu önemli montaj ve kodlama için 500tl gibi rakamlar istiyorlar uçmucak birisini arıyorum:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthtpr -- 13 Şubat 2015; 18:16:21 >
  • Arkadaşlar 2tb kodladıktan sonra havalandırmanın off tuşu çalışmamaya başladı. Başına böyle birşey gelen varmıdır.araç 116i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknogokhan -- 13 Şubat 2015; 22:24:35 >
  • arkadaşlar yeni yeni görüyorum bu welcome lights oalrak bizde angellar yanıyor sisleride welcome light olarak kodlıyabiliyoruz bide aynanın üstündeki sinyaller çıkmış welcome lightsa soft ve hard olmak üzere iki çeşitmiş bu kodu bileniniz varmı?
  • Arkadaşlar Merhaba;

2014 model f30 3.20 ied modern line aracım var. Araçta video izleme özelliği var mıdır? varsa USB den video izlemek için ne yapmamız gerekiyor. Formatı nasıl olmalı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuhrn

Arkadaşlar Merhaba;

2014 model f30 3.20 ied modern line aracım var. Araçta video izleme özelliği var mıdır? varsa USB den video izlemek için ne yapmamız gerekiyor. Formatı nasıl olmalı ?

Entrnavy ile başlıyorsa ve ekranınız küçükse kodlama ile açılamıyor. Ekranınız 7" ise olabilir.
  • arkadaşlar bu sabah itibariyle bende bmw live servisi çalışmıyor ama internet (browser) aktif. aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?
  • teknogokhan T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • Merhaba,aracımı dün teslim aldım.116i M paket.Bugün esys le bağlanıp biraz kurcaladım.Yol bilgisayarı ekranında bmw yazısı yerine m logosunu kodladım ancak hala bmw yazısı çıkıyor.Dijital hız ve motor sıcaklığı kodlamalarım çalışıyor.Aynı zamanda fem_body ve hu_entry beyinlerine giremiyorum.

FEM_BODY [40]
    readCPS o.k.
    CAFD_00000794_012_035_117 Fehler:
    File for "cafd_00000794-012_035_117" not found! [C012]

HU_ENTRYNAV [63]
    readCPS o.k.
    CAFD_00000DED_003_013_025 Fehler:
    File for "cafd_00000ded-003_013_025" not found! [C012]

Bu hata mesajları çıkıyor.Diğer tüm kısımlar açık,tüm alt menülere rahatça ulaşabiliyorum.Acaba hata psdzdata dosyasında mıdır?
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Aracıma nbt retrofit yapmak istiyorum.Kodlama için gerekli program ve kabloları aldım fakat yanlış birşey yapmak istemiyorum.Cihazın montajını yaptıktan sonra kodlamadan hangi modülden hangi bölümleri aktif edip hangileri deaktif etmem gerekiyor acaba? Bu konda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Nbt nin dab özelliği gibi extra özellikleri yok.internet özellikli Standart bir cihaz.
    Saygılar...

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.