Şimdi Ara

BMW F10 520D'yi Kızılay Mı Dağıtıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
120
Cevap
0
Favori
12.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar son zamanlarda etrafımda o kadar çok BMW F10 görüyorum ki, insan yukarıdaki cümleyi kurmadan edemiyor.

Bu kadar çok varsa etrafta deyip, fiyatlarına bakıyorum, 170.000 ile 190.000 lira arası gibi çok yüksek bir meblayı gördükçe aklım almıyor.

Hadi Mercedes C 180K AMG, fiyatı uygun olduğu için, her köşe başında var. Bu öyle de değil.

Anlamadım gitti valla. Çok da büyük olmayan bir yerde yaşıyorum ama, belki 20 tane farklı F10 gördüm desem abartmış olmam.

İstanbul'u söylemiyorum bile.

Bundan rahatsız mıyım, asla. Ama böyle lüks bir aracın bu kadar yaygın olması ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bergspyder -- 25 Mayıs 2011; 19:32:26 >

• Aynen.Ankara/Birlik mahallesinde yaşıyorum ve f10 da dahil olmak üzere gördüğüm lüks araç oranı epey fazla.tabi bizim araba da 2000 clio olunca imrenmiyor değilim :D
  • Millet iyi para kazanıyor bu kadar basit.
  • keşke dağıtsada bir tanede ben kapsam
  • Özellikle beyaz renkten çok fazla var.
    Fatih Fevzipaşa'da yürürken M paketli bir beyaz 520D sağa yanaşmış birini indiriyordu. Yanından yürüyerek geçtikten 5-10 sn sonra yanımdan beyaz 5 serisi geçtiğini farkedince tekrar bakayım dedim. O da ne arka tampon normal bi an kafamı çevirdim geri baktım sağda yanaşmış olan 520D hala orda duruyordu. Aynı anda ışıklardan yolu aykırılayıp karşıya geçerken bir beyaz 520D'de karşı şeritten geliyordu.
    Bir çok kez arka arkaya parketmiş halde gördüğüm oldu. Çok güzel araç bu kadar çok olmasına şaşmamak lazım ama fiyat çıtası gerçekten yüksek.
  • istanbulda durum daha kötü bedava verseler bu kadar talep olmaz ama hakkını yemiyelim süper bi tasarımı var arabının insanın aklını cekiliyor.
  • Ankara/Etimesgut,Elvankent ve Sincan'da da çok fazla görüyorum.Aslında daha geçen ardı ardına 5-6 tane beyaz görünce ne kadar fazla olduğunu düşünmüştüm.Bu civarda yeni Passat'tan daha fazla görüyorum diyebilirim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw 1 mi Audi A3 mü?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Normaldir
    sınıf atlamak isteyenler bu araca yöneliyor.
    bildiğim kadarıyla birçok s serisi 7 serisi q7 sahibi falanda panemeraya yöneldi.
    para parayı çekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dranov

Ankara/Etimesgut,Elvankent ve Sincan'da da çok fazla görüyorum.Aslında daha geçen ardı ardına 5-6 tane beyaz görünce ne kadar fazla olduğunu düşünmüştüm.Bu civarda yeni Passat'tan daha fazla görüyorum diyebilirim..

Kesinlikle. Yeni Passat, eskisi kadar yollarda gözükmüyor zaten.

Dediğiniz gibi, BMW F10'u daha fazla görüyorum.
  • Bizim kampüsdede baya var bunlardan. Fiyatı Mercedes E serisine göre bir nebze daha uygun, ondan kaynaklanıyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imnobody

Bizim kampüsdede baya var bunlardan. Fiyatı Mercedes E serisine göre bir nebze daha uygun, ondan kaynaklanıyor olabilir.

Ayrıca daha genç işi. Daha sportif.

Mercedes E Serisi biraz daha ağırbaşlı kalıyor yanında.
  • Millet iyi para kazaniyor diyen olmus. Keske oyle olsa. Kazanmadan harciyoruz. Millet olarak uretmeden tuketiyoruz. Lukse cok duskunuz. Dis ticaret acigi aldi basini gidiyor kimsenin umrunda degil. Insanlar bilincsiz para harciyor. Bu gidis gidis degil. Bu gidisle belki biz kurtuluruz ama cocuklarimizi pek parlak bir gelecek beklemiyor.

Dis ticaret acigi araba ve benzin yuzunden bu hallere geldi. Biz hala otv ve vergileri elestiriyoruz. Vergi olmasin, ucuz olsun ki daha luks arabalara binelim ve daha cok araba surelim (daha cok benzin tuketelim). Tuketelim de kaynagi nerde dusunen yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catalyst -- 25 Mayıs 2011; 19:43:19 >
  • Millet ağzının tadını biliyor. E39'dan beri 5 serileri bu segmentte hep başarılı oldular.

Ayrıca ben de bir keresinde sakaryadan Istanbula(1 saat 15 dakika) içerisinde tam 14 tane F10 520d gördüm. Çoğu beyazdı.
  • Zamanında 911GT3 diye bir üye vardı.Türkiye de şartlarında en iyi araba 520d diyordu.Adam haklıymış vallaha.

Eminim başka üyelik alıp girmiştir foruma.Kendisine selamlarımı gönderiyorum.Çoğu konuda gıcık gıcık konuşurdu ama foruma ayrı bir renk katıyordu.

http://forum.donanimhaber.com/m_33749222/mpage_1/key_/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Zamanında 911GT3 diye bir üye vardı.Türkiye de şartlarında en iyi araba 520d diyordu.Adam haklıymış vallaha.

Eminim başka üyelik alıp girmiştir foruma.Kendisine selamlarımı gönderiyorum.Çoğu konuda gıcık gıcık konuşurdu ama foruma ayrı bir renk katıyordu.

http://forum.donanimhaber.com/m_33749222/mpage_1/key_/tm.htm

Adamı linç etmişler, doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar işte. Boşuna E segmentinin lideri değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Millet iyi para kazaniyor diyen olmus. Keske oyle olsa. Kazanmadan harciyoruz. Millet olarak uretmeden tuketiyoruz. Lukse cok duskunuz. Dis ticaret acigi aldi basini gidiyor kimsenin umrunda degil. Insanlar bilincsiz para harciyor. Bu gidis gidis degil. Bu gidisle belki biz kurtuluruz ama cocuklarimizi pek parlak bir gelecek beklemiyor.

Dis ticaret acigi araba ve benzin yuzunden bu hallere geldi. Biz hala otv ve vergileri elestiriyoruz. Vergi olmasin, ucuz olsun ki daha luks arabalara binelim ve daha cok araba surelim (daha cok benzin tuketelim). Tuketelim de kaynagi nerde dusunen yok.

Çok doğru demişssiniz.Bende merak ediyorum nereye kadar gidicez diye.
    Eğer böyle devam ederse yakında kriz patlak verecek.

quote:

Orijinalden alıntı: Imnobody

Bizim kampüsdede baya var bunlardan. Fiyatı Mercedes E serisine göre bir nebze daha uygun, ondan kaynaklanıyor olabilir.

Nerede okuyorsunuz?Koç,sabancı..

Bizim kampüste hyundai getz olan adama tapılıyor.

• bizim mahallede yok hayret ama sokağımızında passat cc'si var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bergspyder

Arkadaşlar son zamanlarda etrafımda o kadar çok BMW F10 görüyorum ki, insan yukarıdaki cümleyi kurmadan edemiyor.

Bu kadar çok varsa etrafta deyip, fiyatlarına bakıyorum, 170.000 ile 190.000 lira arası gibi çok yüksek bir meblayı gördükçe aklım almıyor.

Hadi Mercedes C 180K AMG, fiyatı uygun olduğu için, her köşe başında var. Bu öyle de değil.

Anlamadım gitti valla. Çok da büyük olmayan bir yerde yaşıyorum ama, belki 20 tane farklı F10 gördüm desem abartmış olmam.

İstanbul'u söylemiyorum bile.

Bundan rahatsız mıyım, asla. Ama böyle lüks bir aracın bu kadar yaygın olması ilginç.

başakşehirde oturuyorum akşamları ve sabahları her 10 arabadan 1 i 5.20 d bende aynı şeyi söylüyorum içimden

• bende bolbol görüyorum ..... Eee nede olsa sudan ucuz... Biz para kazanmayı bilmiyoruz demekki...
  • @madeinturkey : Bilkent.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imnobody -- 25 Mayıs 2011; 20:06:47 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.