Bildirim
***BMW E39-E46*** (27. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
5.30 M teknik BMW uzun zamandır ilanda ve çok temiz bir araç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu araçta çok hoş arkadaşlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-1.30i-sahibinden-kazasiz-turkiye-de-sayili-m-paket-154398909/detay/ @WARNİNG @rasit03 @Echo54
@emrebozkurt800 -
Abi temiz ama icinede bakmak lazim biliyosunuz motor sanzuman vs ama massallah diyelim
-
quote:
Orijinalden alıntı: GrandLotus
Şu araçta çok hoş arkadaşlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-1.30i-sahibinden-kazasiz-turkiye-de-sayili-m-paket-154398909/detay/ @WARNİNG @rasit03 @Echo54
@emrebozkurt800
Emre beyin arabası gibi yakıyor.. ama e39 un kalite konfor ve gücünü vermez herhalde. 530 için soyledim.AsAslında e39a göre hafif olduğu için daha çabuk hızlanacaktır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Neredeyse tüm ilanlarda TÜM FONKSİYONLARI çalışmaktadır yazması bile bu araçlardaki elektronik arızaların ne boyutta olduğunun göstergesi.
Süper bir usta ve kenarda her daim hazır bir 3-4 bin Euro bulundurmadan bu araçlara binmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Febr -- 23 Şubat 2014; 7:32:54 >
quote:
Orijinalden alıntı: sicakyuz
Neredeyse tüm ilanlarda TÜM FONKSİYONLARI çalışmaktadır yazması bile bu araçlardaki elektronik arızaların ne boyutta olduğunun göstergesi.
Süper bir usta ve kenarda her daim hazır bir 3-4 bin Euro bulundurmadan bu araçlara binmeyin.
Kötü bir tecrübe mi yaşadınız?
-
Seneler olmuş ama konuya yeni dahil olanlar için bir bilgilendirme.
"Ama BMW rüzgar sesine çözüm bulamamış"
Yeni BMW'lerde (1 serisi için bir şey diyemeyeceğim) rüzgar sesi olayı Vw'den bile iyi. Yani kendine yakışanı yapıyor artık BMW. 150 gibi bir hızda bile güven veriyor araç ama bu sizi yanıltmasın, Ferrari bile olsa bu hızlar profesyonel ortamda yapılmadığı sürece hiç de güvenli değil. -
Aracın iç resimlerini yüklerseniz özellikle konsol ve direksiyon kısmı birde şoför kapısı ona göre fiyat verelim.İlginize teşekkürler(tabi boya durumlarınıda yazınız, önemli olan kasadır unutmayınız boyalı olabilir.Lastikler lpg vs para edecek şeyler değiller sadece alıcıyı kendine çeker arabaya yapdığınız şeyler arabayla gider) -
Tabiki canım e87 ile epey vakit geçirdim malzeme, yol tutuşu olarak kesinlikle yanından geçemez. -
quote:
Orijinalden alıntı: WARNİNG
dün 150 tl lık benzın aldım soyle bi motor benzın gorup yağlansın kurumlansın diye
araç lpg de dolastıgımda aksam kontak kapattıgımda yaklasık 13-14 lt lerde oluyordu ortalama
benzınle gezerken gaza daha az dokunup daha fazla ıvmelendıgımızden yakıt tuketımını sızınle paylasıyorum aradakı fark muazzam
olcum yapmadım ama sanırım aracımız lpg yada benzın arada bir fark kalmıyacak sekıle dondu
sıstemde lpg 14 lt yaktıgım yazıyorsa buna 2 lt daha eklıyoruz lpg %20 oluyor 16 lt (cok agrasıf kullanma ortalamam)
yorum sizlerin
Hocam ben şurada takıldım bu veri benzin için değil mi?. Bence bir gün LPG'sini doldurun kullanın sonra kaç krş yaktığını hesaplayın derim bu şekilde daha net bir sonuca ulaşırız
-
quote:
Orijinalden alıntı: Esco54
F10 M5 burda 125.000€.
Avrupada ucuz olan tek şey araba başka bir şey ucuz değilki.(K.Amerika ve Avrupa'da yaşamış biri olarak söylüyorum bunu) Avrupadaki sistemi Türkiye'ye getirirsek insanlar ev alamazlar. Eee arabada yatacak halimizde yok. -
Veriler 100 km lik benzin verisi
lpg 14 lt lerde dolasiyorum
Çok değil mi hocam? Ben karma 0,35 krş yakıyorum -
Valla bu aralar hafta ici topkapi sisli trafigine giriyorum bu cok etkiledi surekli dur kalk birde suruste agrasiflestim bunun da farkindayim
Normalde lpg de 40kr yakardim
Suan benzinde 100 km de 11 lt yakiyorum
Uzun yolda 100 km de 7 lt ye dusurdum tempomat ile baskada olmadi kasmadim zaten :)
Bence biraz daha sakin olmalısın .Gerçi ben İstanbul'a girince mutlaka birine sürtüyorum -
Turkiye ekonomisi cok iyi o yuzden tabi...Avrupa sistemi kotu millet evsiz sokaklarda yasiyor...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X