Şimdi Ara

BMW E39 5.28i? 5.30i? E46 3.28i? 3.30Ci?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
16.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2. araç olarak 1998-2000 model 5.28 almaya niyetim var. Bu konu hakkında tecrübeli arkadaşların yardımlarına ihtiyacım var.

Öyle yanlayım, lastik yakıyım, hava atıyım gibi derdim yok. O yüzden çakal işi olmamasından (daha az çakal işi de denebilir ) 5.28i olabilir diyorum. Genelde otomatik

Arabada olmazsa olmazım Sunroof.

Arabaya perderpeyi 10-15 bin lira ekstra harcamayı göze aldım. Tamamen zevk için bineceğim bir araç olsun istiyorum. O yüzden de açıkçası kendi emeklerimle ve zevkime göre yapmak istiyorum aracı.

Aşağıdaki donanımları bulabildiğim kadar hazırını, bulamadığım kadar kendim yapmak istiyorum.

Boya kaplama; mat olabilir.

M Technic Body Kit + Rüzgarlık + Otomatik katlanabilen yan dikiz aynaları

M davul direksiyon

İçerideki maun kısımların aluminyum kaplanması

17" jant + lastik

Recaro deri döşeme, ısıtmalı, hafızalı, elektrikli koltuklar

Şimdi sizlere sorum. Öncelikle yorumlarınızı alayım. Bu işten anlayan arkadaşların yorumları benim için çok önemli.

Bu araba için toplamda göze aldığım rakam 40-45 bin arası.

Sizce aradığımı bulabilir miyim.

Başlıkta belirttiğim modellerden beni en az üzecek model bu mu?

Temizini bulma şansım nedir?

Maksimum kaç km düşünmeliyim?

Yağ yakma vs. gibi sorunları olmayan model var mı?

2. araç olarak düşünerek cevap verebilirseniz çok sevnirim.

Şimdiden verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.

BMW E39 5.28i? 5.30i? E46 3.28i? 3.30Ci?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colibaly -- 8 Mart 2012; 19:03:23 >

• BMW ci arkadaşlardan cevaplar gelsin lütfen...
  • mtv sorun değil ise 530i almanız daha iyi olur. e39 lar 2001 yılından sonra makyajlandı angel eyes farlar geldi. Mutlaka 2001 ve sonrası alınmalı..!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-5-serisi-2001-5-30ia-m-paket-mat-siyah-tv-navigasyon-37836850/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: haktan.528

mtv sorun değil ise 530i almanız daha iyi olur. e39 lar 2001 yılından sonra makyajlandı angel eyes farlar geldi. Mutlaka 2001 ve sonrası alınmalı..!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-5-serisi-2001-5-30ia-m-paket-mat-siyah-tv-navigasyon-37836850/detay

çok güzel duruyor araç

• quote:

Orijinalden alıntı: haktan.528

mtv sorun değil ise 530i almanız daha iyi olur. e39 lar 2001 yılından sonra makyajlandı angel eyes farlar geldi. Mutlaka 2001 ve sonrası alınmalı..!

Aslında dediğim gibi ben yapılmışından ziyade alıp kendim yaptırmak niyetindeyim.

• Fiyatı çok fazla zaten kendiside bu fiyata satamayacağını biliyordur heralde ama araç çok güzel

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-facelift-m-coupe-72359879/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losangelos -- 6 Mart 2012; 18:23:09 >
  • 5.30 daha şık olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi a3 1.6 tdi vs Bmw 116d
    10 yıl önce açıldı
    Bmw z4 2.0 - bmw z4 3.5
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-hatasiz-2001-orjinal-m-530-ia-76154446/detay

Birkaç gün önce ilanları gezerken rastlamıştım. Fiyat yüksek gibi duruyor, ama araba da çok emiz duruyor.
  • 5.25i saygilar
  • E39 kasa güzel bir tercih fakat yakıt için düşünceniz varsa 5.25d veya 5.30d modellerini önerebilirim ve 2 model gerçekten harika vergiyi düşünüyorsanız bir alt modellerine bakarsanız daha iyi bir seçim olabilir
  • İstediğim cevapları alamıyorum arkadaşlar konu güncel.
  • 28 ile 30 un aralarında bile donanım farkı olabiliyor , çoğu zaten m1 m2 gbi eklentiler var mod yaparsınız , bence mantıklı gelen 30 dur şehr dışı 28 den az yakar ş içi biraz fazla , onun haricinde 3.30 dersek oynamayla m3 e bile yaklaşır 5 ten daha seri olur tabiki ama siyah m5 görünümlü bir 5 gibi havası olamaz
    herhalde bu tarz bi yorumdu istenen
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMTRSLN

28 ile 30 un aralarında bile donanım farkı olabiliyor , çoğu zaten m1 m2 gbi eklentiler var mod yaparsınız , bence mantıklı gelen 30 dur şehr dışı 28 den az yakar ş içi biraz fazla , onun haricinde 3.30 dersek oynamayla m3 e bile yaklaşır 5 ten daha seri olur tabiki ama siyah m5 görünümlü bir 5 gibi havası olamaz
    herhalde bu tarz bi yorumdu istenen

Kesinlikle
    Sanırım 5 serisi şuan için oldukça ağır basmakta kafamda. Bilgisayarımın masaüstünü bile E39 5 serisi yaptım
    Tek sorun var kafamda "5 serisine binecek kadar yaşlı mıyım"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colibaly -- 8 Mart 2012; 19:01:04 >

• öncelikle olarak tercihleriniz zıt noktalarda birisi coupe&cabrio segmentinde diğeri ise 4 kapı sedan segmentinde..fakat E39 kasa size ileri vadelerde sorun yaşatabilir..ve düşük km'de E39 bulmanız imkansız gibi bir şey keza bu E46 içinde geçerli fakat E46 biraz daha bulunabilir olanaklı ve teknoloji olarak sizi biraz daha her anlamda E39'dan rahat ettirir..hem E46'larda smg şanzıman seçeneğide mevcut bulabilirseniz kaçırmayın derim..E39 duyduğum ve bildiğim kadarıyla şannızman ve beyin problemi yaratıyor..ki böyle bir problemlerle karşı karşıya kaldığınızda sizi cidden üzebilir ve yorabilir..bana soracak olursanız imola red ve phoneix sarı bir E46 rulez ki birde araca anladığım kadarıyla bir kaç tuningde yapma çabası içersindesiniz E39'a bir M5 görüntüsü vermek için baya bir eklemeler yapacaksınız buda maddi açıdan yorar sizi bul,tak takıştır o sanayi bu sanayi vs.. ama E46 için ufak tefek iç dış tuning uygulamalarınızla araç çok daha başarılı bir hal alacaktır emin olabilirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: spacecake

öncelikle olarak tercihleriniz zıt noktalarda birisi coupe&cabrio segmentinde diğeri ise 4 kapı sedan segmentinde..fakat E39 kasa size ileri vadelerde sorun yaşatabilir..ve düşük km'de E39 bulmanız imkansız gibi bir şey keza bu E46 içinde geçerli fakat E46 biraz daha bulunabilir olanaklı ve teknoloji olarak sizi biraz daha her anlamda E39'dan rahat ettirir..hem E46'larda smg şanzıman seçeneğide mevcut bulabilirseniz kaçırmayın derim..E39 duyduğum ve bildiğim kadarıyla şannızman ve beyin problemi yaratıyor..ki böyle bir problemlerle karşı karşıya kaldığınızda sizi cidden üzebilir ve yorabilir..bana soracak olursanız imola red ve phoneix sarı bir E46 rulez ki birde araca anladığım kadarıyla bir kaç tuningde yapma çabası içersindesiniz E39'a bir M5 görüntüsü vermek için baya bir eklemeler yapacaksınız buda maddi açıdan yorar sizi bul,tak takıştır o sanayi bu sanayi vs.. ama E46 için ufak tefek iç dış tuning uygulamalarınızla araç çok daha başarılı bir hal alacaktır emin olabilirsiniz..

Yorumunuz için teşekkürler...
    SMG yarı otomatik olduğundan bana daha fazla sorun çıkartır gibi geliyor tam otomatiğe nazaran. E39 alıp kendim yapmak istiyorum açıkçası 15-20 bin lirayı da gözden çıkardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colibaly -- 9 Mart 2012; 7:55:33 >

• aksine smg şansızman size he daha az sorun çıkarır hem auto hem manuel kullanma zevkide verebilir...tabi takdir ve zevk sizin..
  • Merhaba.Ben Makedonyadan 3 tane BMW E39 kullandi babam yilda 110.000 km yapiyor kullandiklari 520i E39 1999 yillarinda.hicbiri de ariza yapmadi hayatimda bu kadar kaliteli arac gormedim.
    BMW E39 520i,523i,528i 1995-2000 yillari arasinda eski motor ve donanima sahipler.
    525i,530i ise 2001-2003 yeni donanim ve cok buyuk fark var arasinda.

ben de simdi BMW 530i bakiyorum.
    530i de facelift mevcut donanim ve fark:>>> yeni angel eyes farlar ,deri elektronik isitmaili koltuk,TV-DVD-navi,telefon automatic/tiptronic vites ve 231ps E60 ile ayni motora sahip.performans,konfor,yol tutusu,ic mekan tartisilmaz. super araba.Donanimli saydiklarim mevcut olan bulursan super olur.2002-2003 100-150 bin km arasi KM da farketmez bmw de. hemen hemen 2010 model arabalarda olan donanimlarin hepsi mevcut.ariza yapmasi cok guc.

530i veya 525i ye bak derim 2001-2003

• wallahi dostum sizlere araçlar herhalde avrupadan geliyor..haliyle...ama buralarda o makinaların suyunu çıkarıyorlar..ben çok 2002 2003 5.25 5.20 5.35 kullanıcısının sanayiden çıkmadığını gördüm..ne beyin sorunları bitiyor ne şanzıman nede başka ıvır zıvırları...avrupa üretimi E39 ve avrupa kullanıcılı E39 keza E49'da candır canandır..lakin burası türkiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacecake

wallahi dostum sizlere araçlar herhalde avrupadan geliyor..haliyle...ama buralarda o makinaların suyunu çıkarıyorlar..ben çok 2002 2003 5.25 5.20 5.35 kullanıcısının sanayiden çıkmadığını gördüm..ne beyin sorunları bitiyor ne şanzıman nede başka ıvır zıvırları...avrupa üretimi E39 ve avrupa kullanıcılı E39 keza E49'da candır canandır..lakin burası türkiye

Bir yakinimda 1998 model e39 var. Sorun cikardigini simdiye kadar gormedim. Alirken temizini bulmak onemli...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.